Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ty$ka']Jaka radocha na zdjęciach :lol:

- Lasti w swoim żywiole :D

Nooo jest błotko, woda to jest radocha :D

[quote name='maryg22']Ja też miałam 2 bidony (różnych firm, jeden chyba trixie, drugi nie pamiętam). No i trixie się wyłamał (poleciała ta część łącząca butelkę z miską i część tego 'dziubka' do nalewania wody) a drugi przeciekał... Także się zniechęciłam i noszę normalnie miskę i butelkę z wodą...:roll:

Też się właśnie zniechęciłam i nie byłam pewna co wziąć... Jednak zdecydowałam, że miskę, bo spodobała mi się taka jak Karolina raz miała (składana) ;) a bidon obawiałam się, że znowu się rozleci.

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dOgLoV']Psiaczki zrobiły sobie błotną kąpiel :evil_lol::loveu:

:lol:

[quote name='Naklejka']padłam :lol:
No to Jetsan z Lastim mają jakieś wspólne cechy- oboje kochają błoto :D

No już u nich zauważyłam więcej cech wspólnych :razz:

[quote name='Ty$ka']Świetne fotki :D

- cud! Lady chodzi po wodzie! :D

:lol: hahaha

hah :lol:

[quote name='Falkaa']Czeeeść! :loveu: Ale nas tu dawno nie było.. Nadrabiamy! :)

- haha taak, od razu widać że to ten czubek :loveu:
Tulaśki dla niego i więcej zdjęć prosimy! :)
Jak wam wakacje mijają? :loveu:

Witam z powrotem :D
Wakacje zaczęły się dobrze, teraz jest pół na pół bo się pochorowałam i jeszcze pogoda nie dopisuje :( Ale później znowu zapowiada się fajnie :)

[quote name='Mada95']Bo ona jest czarownica ,w średniowieczu spalili by ja na stosie:evil_lol:

:lol:

I skończyły się psie zdjęcia. Ale mam jeszcze coś takiego

Posted

[quote name='DomixX'] to się dopiero nazywa speed ; p
Bardzo ładne macrowe, uwielbiam kropelkowe..

:D
Dzięki :)

[quote name='Onomato-Peja'] - fajowskie

:)

[quote name='Aleksandra95']Fajnie, że macie z kim na co dzień spacerować.

A no fajnie, fajnie :)

[quote name='Naklejka']Bo te nasze psy to pierwotniaki Chociaż grupy zupełnie inne...

Dokładnie

[quote name='Klaudia&Aza']No w końcu nowe zdjęcia Lastiego

jaki szczęśliwy

Wszystkie zdjęcia fajne

Szczęścliwy bo woooolny :D

[quote name='Ty$ka']- cuuudo

:loveu:

Nie mam psich zdjęć :diabloti: Ale mam takie.
Takie coś na mnie siedziało i nawet tego nie zabiłam :evil_lol:

Jakieś biedronkowe. No właśnie, biedronki. U nas jest ich cała masa, ja nie wiem skąd one się biorą, ale są wszędzie :O

A dzisiaj byłam z Lastim na wycieczce 'krajoznawczej' :evil_lol: Pojechaliśmy po moje wyniki prześwietlenia bioder ;) a potem do Sopotu zobaczyć gdzie ten Park Północny. Trafiliśmy bez większego problemu. Całkiem tam fajnie :) No ale czułam się trochę jak atrakcja turystyczna
Ja szłam sobie w glanach (odkąd je mam zauważyłam większą zwracalność uwagi :lol:) a Lasti w czerwonych szelkach (pasujących mi do czerwonej koszuli :evil_lol:) z napisem 'gangster' no i w kagańcu ;) Chyba wyglądaliśmy agresywnie, bo babcie uciekały :lol: Wszyscy ciągle się na nas gapili, zaczepiali, komentowali i... robili zdjęcia :crazyeye: Siedzę sobie na murku, wpieprzam kanapeczkę z Mc, Lasti skupiony na gołębiach, które chodziły w około i go wkurzały i nagle patrzę, że stoi przed nami parka, kobieta i mężczyzna i robi nam zdjęcie :O Za chwilę coś tam zagadali, że niedawno odszedł im ich 14 letni malamut :(
Potem zajechaliśmy na chwilę do Gdyni gdzie znowu nam robili zdjęcia i to nie raz -,- Stwierdziłam, że kupię Lastiemu nowy napis do szelek -> 'zdjęcie płatne 5zł' :diabloti:
Zdziwiło mnie podejście jednej mamuśki jakiegoś dziecka... Podszedł do nas chłopczyk, tak może z 4-5 lat miał i się pyta czy może pogłaskać psa. Zamierzałam mu pozwolić, bo jak ktoś pyta to zazwyczaj pozwalam ;) A matka jak zaczęła panikować: nieeee, nie głaskaj tego psa! On cię ugryzie i będzie aferaa, zostaw go!
A potem dzieci się psów boją ;) A w Sopocie też nas zaczepił dzieciaczek ale taki z 7 lat na oko, zapytał czy może pogłaskać psa, pozwoliłam mu i chłopaczek coś tam mówi, że fajna ta moja haska, i że on też ma :lol: Poprawiłam go, że to chłopak :P A on dalej, że fajna jest, i że on lubi psy i nauczył się kilku ras, po czym zaczął wymieniać: haaski, ratlerek... Aż go babcia siłą zabrała bo stwierdziła, że to gaduła i nam spokoju nie da :evil_lol:

Posted

Super te zdjęcia biedronki ;) No, ale fakt... jakiś ich wysyp w tym roku :crazyeye:
Wystarczy się odpowiednio ubrać i już zwraca się uwagę:lol: Swoją drogą mi też przydałby się taki napis 'zdjęcie płatne 5zł':lol: Ile razy ktoś mnnie prosił o pozwolenie na fotkę z Joy, szczególnie na wakacjach ;)

Posted

[quote name='Ty$ka']A nam nikt fotek nie robi, buuu... czuję się pominięta :([/QUOTE]
Szlachcie fotek nie robią :diabloti:

Swoją drogą dawno mnie tu nie było, ale Lasti dalej taki szajbus :D :loveu:

Posted

[quote name='maryg22']Super te zdjęcia biedronki ;) No, ale fakt... jakiś ich wysyp w tym roku :crazyeye:
Wystarczy się odpowiednio ubrać i już zwraca się uwagę:lol: Swoją drogą mi też przydałby się taki napis 'zdjęcie płatne 5zł':lol: Ile razy ktoś mnnie prosił o pozwolenie na fotkę z Joy, szczególnie na wakacjach ;)

Żeby mnie zapytali to by było dobrze :diabloti:

[quote name='Ty$ka']A nam nikt fotek nie robi, buuu... czuję się pominięta :(

Poka nam te szelki :P. I gdzie je dorwaliście? :D

Dorwałam na wystawie w Sopocie w zeszłym roku :) Pokażę jak zrobię jakieś zdjęcia, starych nie mam bo przepadły jak mi laptop padł. Nie wiem czy je odzyskam. Znowu :P

[quote name='Pusiakowa']Szlachcie fotek nie robią :diabloti:

Swoją drogą dawno mnie tu nie było, ale Lasti dalej taki szajbus :D :loveu:

Oczywiście, że szajbus ;)

[quote name='rossa_']Lasti mi się straszliwie podoba, piękny jest:loveu: Świetne są te foty, szczególnie ta mi się spodobała:

Dziękuję :loveu: i witam w naszej galerii, bo jeszcze Cię tu chyba nie było :D

[quote name='Jean']

zakochana paraaa :P

u mnie też dużo biedronek, te pomarańczowe to ponoć azjatyckie są jakieś drapieżne :>

Nie strasz :O

[quote name='patusiove']Laaaasti. <3 - słodziak ;*

:):)

Miałam być dzisiaj na Gdyńskiej wystawie i nie wyszło ;/

Ale mam kilka Lastuśkowych fotek