Talucha Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 [quote name='Ty$ka']Fajnie Wam - tyle spacerowych znajomych :lol: Nasza psia kumpelka pojechała na wakacje, więc pozostają nam tylko indywidualne spacerki :(. Będą zdjęcia z dzisiejszego spacerku? :D[/QUOTE] Ze spacerowych znajomych to właśnie Karolina i Magda, bo mieszkają dość blisko. Czasem chodzę też z przyjaciółką i jej psem Maxem ale on jest niezabawowy, do większości psów agresywny (Lastiego akceptuje, ponieważ zna go od szczeniaka). Tak to też sami chodzimy. Aparat chyba wezmę, więc pewnie coś cyknę :) Quote
2u2a Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 kiedy "psy latają" w Sopocie?:) ten Park Północny jest przy plaży :) od Grand Hotelu w stronę Gdyni jakieś 15minut pieszo :) Quote
Baton Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='2u2a']kiedy "psy latają" w Sopocie?:) ten Park Północny jest przy plaży :) od Grand Hotelu w stronę Gdyni jakieś 15minut pieszo :)[/QUOTE] 21 i 22 lipca. Dobrze, że zapytałaś, bo inaczej bym nie poszła bo byłam pewna że pierwszy weekend sierpnia ;) Quote
Ty$ka Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Skoro na spacerek zabierasz aparat to czekam na cudowne fotorelacje :D Quote
Talucha Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 [quote name='2u2a']kiedy "psy latają" w Sopocie?:) ten Park Północny jest przy plaży :) od Grand Hotelu w stronę Gdyni jakieś 15minut pieszo :)[/QUOTE] Odpowiedź niżej :) Wiki proponowała wybrać się tam na spacer także zobaczę sobie dokładnie jak tam dojechać :) [quote name='maryg22']21 i 22 lipca. Dobrze, że zapytałaś, bo inaczej bym nie poszła bo byłam pewna że pierwszy weekend sierpnia ;)[/QUOTE] Ja mam wszystko rozpisane w kalendarzu :D Żałuję, że w tym roku ominie mnie wystawa w Sopocie :( [quote name='Ty$ka']Skoro na spacerek zabierasz aparat to czekam na cudowne fotorelacje :D[/QUOTE] Zdjęcia są, zmniejszam i zaraz wstawię :) Quote
Ty$ka Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='Talucha']Zdjęcia są, zmniejszam i zaraz wstawię :)[/QUOTE] Bardzo się z tego cieszę :) Quote
Talucha Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 [quote name='Ty$ka']Bardzo się z tego cieszę :) [quote name='understandme']Ja tez się cieszę i nie mogę doczekać zdjęc :D Jeszcze chwila, wrzucam na photobucket :evil_lol: Tak na szybko jeszcze zaległe zdjęcia z dogo spaceru Próby ustawienia psów :diabloti: To nie było proste, bo albo Joy uciekała albo Lasti :evil_lol: Quote
Talucha Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 Nie ma Joy :evil_lol: Jest Joy, ale Lasti ucieka :D Efekt końcowy :lol: Brakuje tylko Karoliny, która robiła zdjęcie ;) Quote
Ty$ka Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/Spacery%20dogomaniackie/dogospacer50712r102.jpg - ile różnorodnych piesów :lol: Jedne to widać od razu, inne trzeba wypatrywać wśród traw :D Psy dogadują się bez problemów? Quote
Talucha Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 [quote name='Ty$ka']- ile różnorodnych piesów :lol: Jedne to widać od razu, inne trzeba wypatrywać wśród traw :D Psy dogadują się bez problemów? Czasem są małe spięcia ale da się to szybko opanować i się bawią ;) Lecę z dzisiejszymi, ale tylko 5 zdjęć, bo dzisiaj już dużo było :diabloti: Quote
Onomato-Peja Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 O jak fajnie, też chciałam się wybrać dziś na jakiś fajny spacer ale kurier sobie po 17 przyjechał a o 14 dzwonił, że się zbliża... Jak się plakat podoba? A i przypominam, że w niedzielę Pruszcz jakbyś była chętna. ;) Quote
Baton Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/Spacery%20dogomaniackie/dogospacer50712r105.jpg Taa, a na tym zdjęciu jest i Joy i Lasti, ale oba coś niezbyt w pozie do zdjęcia ;) http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/Spacery%20dogomaniackie/spacerzLejdi020-1.jpg Jak się Lejdi przypatruje z daleka :) Quote
Talucha Posted July 11, 2012 Author Posted July 11, 2012 [quote name='Onomato-Peja']O jak fajnie, też chciałam się wybrać dziś na jakiś fajny spacer ale kurier sobie po 17 przyjechał a o 14 dzwonił, że się zbliża... Jak się plakat podoba? A i przypominam, że w niedzielę Pruszcz jakbyś była chętna. ;) Plakat sobie wisi u mnie na ścianie ;) A do Pruszcza niestety nie dam rady się wybrać [quote name='maryg22'] Taa, a na tym zdjęciu jest i Joy i Lasti, ale oba coś niezbyt w pozie do zdjęcia ;) Jak się Lejdi przypatruje z daleka :) Trzeba popracować nad komendą 'zostań' :evil_lol: [quote name='dOgLoV']ile zdjęć :multi: super :loveu: Zaraz będą kolejne :) Quote
Dzikie nieporadne Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Oh ,Natalia jakie ty piękne zdjęcia robisz:loveu: Quote
Baton Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 [quote name='Mada95']Oh ,Natalia jakie ty piękne zdjęcia robisz :loveu:[/QUOTE] Zgadzam się:loveu: Ja mogę Joy zostawić w komendzie zostań na bardzo długo, a ona nawet nie drgnie... gorzej jeśli ma zostać przy innych psach. Po prostu jest zbyt lękliwa i to nad tym trzeba u nas popracować ;) Quote
Talucha Posted July 11, 2012 Author Posted July 11, 2012 [quote name='Mada95']Oh ,Natalia jakie ty piękne zdjęcia robisz:loveu: Niee, są nieciekawe, często prześwietlone... Takie tam pstryczki. No ale dziękuję :P A wszystkie zdjęcia masz w tym albumie co reszta fotek z dogo spacerów :) [quote name='maryg22']Zgadzam się:loveu: Ja mogę Joy zostawić w komendzie zostań na bardzo długo, a ona nawet nie drgnie... gorzej jeśli ma zostać przy innych psach. Po prostu jest zbyt lękliwa i to nad tym trzeba u nas popracować ;) Dzięki ;) No u nas trzeba dopracować zostawanie. Quote
dianusia921 Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Hej :) Jakie śliczne fotki ;) szkoda, że my nie mamy tylu znajomych z psami wielkości mojej Bahusi, niestety wszystkie są duuużo mniejsze... http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/Spacery%20dogomaniackie/dogospacer50712r093.jpg jakie śliczne szelki :loveu: http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/2012/dogospacer50712r012.jpg jeny po takiej długiej przerwie w oglądaniu fotek Lastiego, nie mogę się na niego napatrzeć. Jaki on jest śliczny, ma genialne barwy, właśnie takie umaszczenie jakie w haszczakach lubię, rudo-biały, do tego takie intensywne, bardzo fajnie odznaczone od siebie, piękne :loveu: no i te jego genialne szatańskie oczy, kocham :loveu::loveu::loveu: Pozdrawiamy :) Quote
Ty$ka Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Jakie się Wam bajorko zrobiło :lol: http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/Spacery dogomaniackie/spacerzLejdi036.jpg - Lasti lubi błotko? :D Quote
Talucha Posted July 12, 2012 Author Posted July 12, 2012 [quote name='dianusia921']Hej :) Jakie śliczne fotki ;) szkoda, że my nie mamy tylu znajomych z psami wielkości mojej Bahusi, niestety wszystkie są duuużo mniejsze... jakie śliczne szelki :loveu: jeny po takiej długiej przerwie w oglądaniu fotek Lastiego, nie mogę się na niego napatrzeć. Jaki on jest śliczny, ma genialne barwy, właśnie takie umaszczenie jakie w haszczakach lubię, rudo-biały, do tego takie intensywne, bardzo fajnie odznaczone od siebie, piękne :loveu: no i te jego genialne szatańskie oczy, kocham :loveu::loveu::loveu: Pozdrawiamy :) Szelki od taks, ona ma świetne wzory :D Ja też się cieszę, że skoro już mam husky'ego to że jest brązowo-biały :loveu: Inne już mi się tak nie podobają :diabloti: A oczy wyglądają jeszcze bardziej szatańsko na żywo :evil_lol: [quote name='Ty$ka']Jakie się Wam bajorko zrobiło :lol: - Lasti lubi błotko? :D Było większe, już trochę wyschło :( On kocha błotko :D:D Quote
Talucha Posted July 12, 2012 Author Posted July 12, 2012 Kupiłam dzisiaj Lastiemu miskę na wodę na spacery i na wyjazd. Bidonu nie kupiłam, bo miałam już 2 z zoologa i oba się wykręcały i przeciekały :/ Ale szczerze powiem, że ten z Tchibo wydawał się trwalszy. I mamy też nową zabawkę ;) Chyba wybiorę się dzisiaj z psem do Gdyni, o ile nie będzie padać. Quote
Ty$ka Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Jaka radocha na zdjęciach :lol: http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/Spacery%20dogomaniackie/spacerzLejdi046.jpg - Lasti w swoim żywiole :D Quote
Baton Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Ja też miałam 2 bidony (różnych firm, jeden chyba trixie, drugi nie pamiętam). No i trixie się wyłamał (poleciała ta część łącząca butelkę z miską i część tego 'dziubka' do nalewania wody) a drugi przeciekał... Także się zniechęciłam i noszę normalnie miskę i butelkę z wodą...:roll: Quote
Recommended Posts