Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ty$ka']Fajnie Wam - tyle spacerowych znajomych :lol:
Nasza psia kumpelka pojechała na wakacje, więc pozostają nam tylko indywidualne spacerki :(.

Będą zdjęcia z dzisiejszego spacerku? :D[/QUOTE]

Ze spacerowych znajomych to właśnie Karolina i Magda, bo mieszkają dość blisko. Czasem chodzę też z przyjaciółką i jej psem Maxem ale on jest niezabawowy, do większości psów agresywny (Lastiego akceptuje, ponieważ zna go od szczeniaka). Tak to też sami chodzimy.
Aparat chyba wezmę, więc pewnie coś cyknę :)

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

kiedy "psy latają" w Sopocie?:)
ten Park Północny jest przy plaży :) od Grand Hotelu w stronę Gdyni jakieś 15minut pieszo :)

Posted

[quote name='2u2a']kiedy "psy latają" w Sopocie?:)
ten Park Północny jest przy plaży :) od Grand Hotelu w stronę Gdyni jakieś 15minut pieszo :)[/QUOTE]
21 i 22 lipca. Dobrze, że zapytałaś, bo inaczej bym nie poszła bo byłam pewna że pierwszy weekend sierpnia ;)

Posted

[quote name='2u2a']kiedy "psy latają" w Sopocie?:)
ten Park Północny jest przy plaży :) od Grand Hotelu w stronę Gdyni jakieś 15minut pieszo :)[/QUOTE]

Odpowiedź niżej :)
Wiki proponowała wybrać się tam na spacer także zobaczę sobie dokładnie jak tam dojechać :)

[quote name='maryg22']21 i 22 lipca. Dobrze, że zapytałaś, bo inaczej bym nie poszła bo byłam pewna że pierwszy weekend sierpnia ;)[/QUOTE]

Ja mam wszystko rozpisane w kalendarzu :D
Żałuję, że w tym roku ominie mnie wystawa w Sopocie :(

[quote name='Ty$ka']Skoro na spacerek zabierasz aparat to czekam na cudowne fotorelacje :D[/QUOTE]

Zdjęcia są, zmniejszam i zaraz wstawię :)

Posted

[quote name='Ty$ka']Bardzo się z tego cieszę :)

[quote name='understandme']Ja tez się cieszę i nie mogę doczekać zdjęc :D

Jeszcze chwila, wrzucam na photobucket :evil_lol:
Tak na szybko jeszcze zaległe zdjęcia z dogo spaceru

Próby ustawienia psów :diabloti: To nie było proste, bo albo Joy uciekała albo Lasti :evil_lol:

Posted

[quote name='Ty$ka']- ile różnorodnych piesów :lol: Jedne to widać od razu, inne trzeba wypatrywać wśród traw :D Psy dogadują się bez problemów?

Czasem są małe spięcia ale da się to szybko opanować i się bawią ;)

Lecę z dzisiejszymi, ale tylko 5 zdjęć, bo dzisiaj już dużo było :diabloti:

Posted

O jak fajnie, też chciałam się wybrać dziś na jakiś fajny spacer ale kurier sobie po 17 przyjechał a o 14 dzwonił, że się zbliża...
Jak się plakat podoba? A i przypominam, że w niedzielę Pruszcz jakbyś była chętna. ;)

Posted

[quote name='Onomato-Peja']O jak fajnie, też chciałam się wybrać dziś na jakiś fajny spacer ale kurier sobie po 17 przyjechał a o 14 dzwonił, że się zbliża...
Jak się plakat podoba? A i przypominam, że w niedzielę Pruszcz jakbyś była chętna. ;)

Plakat sobie wisi u mnie na ścianie ;)
A do Pruszcza niestety nie dam rady się wybrać

[quote name='maryg22']
Taa, a na tym zdjęciu jest i Joy i Lasti, ale oba coś niezbyt w pozie do zdjęcia ;)

Jak się Lejdi przypatruje z daleka :)

Trzeba popracować nad komendą 'zostań' :evil_lol:

[quote name='dOgLoV']ile zdjęć :multi: super :loveu:

Zaraz będą kolejne :)

Posted

[quote name='Mada95']Oh ,Natalia jakie ty piękne zdjęcia robisz
:loveu:[/QUOTE]
Zgadzam się:loveu:
Ja mogę Joy zostawić w komendzie zostań na bardzo długo, a ona nawet nie drgnie... gorzej jeśli ma zostać przy innych psach. Po prostu jest zbyt lękliwa i to nad tym trzeba u nas popracować ;)

Posted

[quote name='Mada95']Oh ,Natalia jakie ty piękne zdjęcia robisz:loveu:

Niee, są nieciekawe, często prześwietlone... Takie tam pstryczki. No ale dziękuję :P
A wszystkie zdjęcia masz w tym albumie co reszta fotek z dogo spacerów :)

[quote name='maryg22']Zgadzam się:loveu:
Ja mogę Joy zostawić w komendzie zostań na bardzo długo, a ona nawet nie drgnie... gorzej jeśli ma zostać przy innych psach. Po prostu jest zbyt lękliwa i to nad tym trzeba u nas popracować ;)

Dzięki ;)
No u nas trzeba dopracować zostawanie.

Posted

Hej :)

Jakie śliczne fotki ;) szkoda, że my nie mamy tylu znajomych z psami wielkości mojej Bahusi, niestety wszystkie są duuużo mniejsze...

http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/Spacery%20dogomaniackie/dogospacer50712r093.jpg jakie śliczne szelki :loveu:

http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/2012/dogospacer50712r012.jpg jeny po takiej długiej przerwie w oglądaniu fotek Lastiego, nie mogę się na niego napatrzeć. Jaki on jest śliczny, ma genialne barwy, właśnie takie umaszczenie jakie w haszczakach lubię, rudo-biały, do tego takie intensywne, bardzo fajnie odznaczone od siebie, piękne :loveu: no i te jego genialne szatańskie oczy, kocham :loveu::loveu::loveu:

Pozdrawiamy :)

Posted

[quote name='dianusia921']Hej :)

Jakie śliczne fotki ;) szkoda, że my nie mamy tylu znajomych z psami wielkości mojej Bahusi, niestety wszystkie są duuużo mniejsze...

jakie śliczne szelki :loveu:

jeny po takiej długiej przerwie w oglądaniu fotek Lastiego, nie mogę się na niego napatrzeć. Jaki on jest śliczny, ma genialne barwy, właśnie takie umaszczenie jakie w haszczakach lubię, rudo-biały, do tego takie intensywne, bardzo fajnie odznaczone od siebie, piękne :loveu: no i te jego genialne szatańskie oczy, kocham :loveu::loveu::loveu:

Pozdrawiamy :)

Szelki od taks, ona ma świetne wzory :D
Ja też się cieszę, że skoro już mam husky'ego to że jest brązowo-biały :loveu: Inne już mi się tak nie podobają :diabloti:
A oczy wyglądają jeszcze bardziej szatańsko na żywo :evil_lol:

[quote name='Ty$ka']Jakie się Wam bajorko zrobiło :lol:
- Lasti lubi błotko? :D

Było większe, już trochę wyschło :(
On kocha błotko :D:D

Posted

Kupiłam dzisiaj Lastiemu miskę na wodę na spacery i na wyjazd. Bidonu nie kupiłam, bo miałam już 2 z zoologa i oba się wykręcały i przeciekały :/ Ale szczerze powiem, że ten z Tchibo wydawał się trwalszy.
I mamy też nową zabawkę ;)
Chyba wybiorę się dzisiaj z psem do Gdyni, o ile nie będzie padać.

Posted

Ja też miałam 2 bidony (różnych firm, jeden chyba trixie, drugi nie pamiętam). No i trixie się wyłamał (poleciała ta część łącząca butelkę z miską i część tego 'dziubka' do nalewania wody) a drugi przeciekał... Także się zniechęciłam i noszę normalnie miskę i butelkę z wodą...:roll: