Talucha Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 Foresto to antykleszczówka, nie ma się czym chwalic :lol: Tylko nie wiedziałam, że dają do niej odblaski :) A no Choco u mnie gości bo jego pan wyjeżdża a pani pracuje i pies musiałby długo siedziec sam w domu. Mam jakieś fotki ale dam jak zmniejszę Quote
Talucha Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 Ja z psami już po spacerze i po śniadaniu ;) Tzn. Choco wszamał wszystko, a Lastiego żarełko stoi w misce i czeka aż pies zgłodnieje (co może się przytrafic nawet za 3 dni :diabloti::lol:). Teraz chłopaki śpią a ja się obijam. Mam fotki. Mój kuzyn Adam (w kamizelce swojej siostry :lol:) i Choco :):) Quote
Klaudia&Aza Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 [quote name='Talucha']Foresto to antykleszczówka, nie ma się czym chwalic :lol: Tylko nie wiedziałam, że dają do niej odblaski :) Ale ja głupia jestem:stupid::-D haha tak to właśnie jest jak się pisze na szybko aby mama nie zobaczyła, że znowu na dogo siedzę:evil_lol: Czekaj czekaj rodzice się zgodzili aby Choco był przez ten tydzień u Ciebie to może się przekonają że dwa psy to nie porblem:cool3: http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/2012/kak009.jpg dwaj przystojniacy:loveu: Quote
Kaaasia Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Jak rodzice zobaczą, że radzisz sobie z taką dwójka to może troszkę łagodniej podejdą do kwestii kolejnego psiaka w domu :lol: Ja też zamówiłam Foresto z tymi odblaskami i muszę jutro lecieć na pocztę odebrać i zaczynam testowanie :lol: Quote
Klaudia&Aza Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Ja tam sobie radzisz z dwoma psiakami?:-) Quote
Aleksa. Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 o widzę że i Ty masz psiaka na przechowanie.:D tak jak ja miałam Tosce.;) Quote
Talucha Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 Jean napisał(a):widać że chłopaki się polubiły :) wikikoniki napisał(a):ej, no kto by Choca nie polubił ? :loveu: Klaudia&Aza napisał(a):Ale ja głupia jestem:stupid::-D haha tak to właśnie jest jak się pisze na szybko aby mama nie zobaczyła, że znowu na dogo siedzę:evil_lol: Czekaj czekaj rodzice się zgodzili aby Choco był przez ten tydzień u Ciebie to może się przekonają że dwa psy to nie porblem:cool3: dwaj przystojniacy:loveu: Kaaasia napisał(a):Jak rodzice zobaczą, że radzisz sobie z taką dwójka to może troszkę łagodniej podejdą do kwestii kolejnego psiaka w domu :lol: Ja też zamówiłam Foresto z tymi odblaskami i muszę jutro lecieć na pocztę odebrać i zaczynam testowanie :lol: Klaudia&Aza napisał(a):Ja tam sobie radzisz z dwoma psiakami?:-) Aleksandra95 napisał(a):o widzę że i Ty masz psiaka na przechowanie.:D tak jak ja miałam Tosce.;) patusiove napisał(a):jakie słodziaki. <3 do schrupania! ;* Radzę sobie spokojnie, tylko Lasti trochę robi problem, bo w domu to jednak jego teren i warczy na Choco, no i strasznie pilnuje misek. Dlatego Lasti chwilowo ma stałą kwaterę u mnie w pokoju, tam czuje się bezpiecznie i teraz tam są jego miski. Generalnie Choco i Lasti przebywają w domu osobno. Na podwórku i na spacerach problemu nie ma, chłopaki się bawią ;) Na spacery też wychodzę z dwójką na raz i są bardzo grzeczni. Mama stwierdziła, że Choca nie oddajemy, możemy oddac Lastiego :P Wszyscy się w nim zakochują, rodzinka i sąsiedzi. Dodam, że u mnie w rodzinie KAŻDY twierdzi, że duży pies to zło (oprócz mnie oczywiście :lol:) Dzisiaj zostawiłam psy pierwszy raz same z mamą w domu, bo musiałam iśc do szkoły ale mama dała radę :lol: Tata dowiedział się przez telefon, że jest u nas niufek :diabloti: i był baaaardzo zdziwiony, że Choco jest ogolony :lol: Mimo wszystko jednak nie zgadzają się na drugiego psa w domu :( Na spacerach raczej wszyscy omijają nas szerokim łukiem :evil_lol: Wszyscy którzy ewentualnie zaczepią myślą, że Choco jest szczeniakiem :lol: Mam jakieś fotki ale nie zgrane i nie wiem kiedy zgram, ponieważ zepsuł mi się komputer ;/ i teraz korzystam z komputera mamy. Quote
Talucha Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 No dobra, nie wiem czy ktokolwiek jest zainteresowany ale dam kilka fotek psów ;) Choco jest strasznie ciężko zrobić zdjęcia. On wychodzi jak czarna plama i wszystko dookoła jest prześwietlone :P Trochę kombinowałam z ustawieniami i wyszły o takie: Quote
*Magda* Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/2012/Wafelitp003.jpg jaki misio :loveu: Quote
Talucha Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 [quote name='magdabroy']jaki misio :loveu: Dlatego wszyscy ciągle chodzą i się do niego przytulają :lol: [quote name='Aleksandra95']śmiesznie wygląda taki ostrzyżony :D Przez to wygląda jak szczeniak :D Quote
Klaudia&Aza Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/2012/Wafelitp017.jpg ale Lasti malutki przy nim:lol: Quote
Amber Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Ostrzyżony niuff wygląda extra, jak jakaś nowa rasa :D Jako, że jestem fanką krótkowłosych to nie muszę dodawać, że taki mi się bardziej podoba :) A Lasti skacze do Choco, że w kagańcu pomyka? Quote
Naklejka Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/2012/Wafelitp017.jpg Lasti kurdupel :P Quote
Kaaasia Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/2012/Wafelitp004.jpg Ta fryzurka jest świetna :multi: Quote
Ty$ka Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/2012/Wafelitp011.jpg tylko coś duży ten "szczeniaczek" :lol: Quote
Talucha Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 [quote name='Klaudia&Aza']ale Lasti malutki przy nim:lol: Tak, mama mówi, że zawsze mieliśmy dużego psa (gdzier Lasti jest duży? :lol:) a teraz taki maluszek :D [quote name='Jean']i znowu kusisz huśtawką w ogrodzie :loveu: :evil_lol::diabloti: [quote name='Amber']Ostrzyżony niuff wygląda extra, jak jakaś nowa rasa :D Jako, że jestem fanką krótkowłosych to nie muszę dodawać, że taki mi się bardziej podoba :) A Lasti skacze do Choco, że w kagańcu pomyka? Bywa zaczepny, z resztą byliśmy dopiero co po spacerze i mu nie ściągnęłam [quote name='wikikoniki']ja chcę spaceeer :loveu: Może uda się niedługo :D [quote name='Naklejka'] Lasti kurdupel :P Niestety, bo ja wolę duże psy :( [quote name='Kaaasia'] Ta fryzurka jest świetna :multi: Zgadzam się :lol: [quote name='Ty$ka']tylko coś duży ten "szczeniaczek" :lol: Oj tam, oj tam :lol: Niektórzy się mnie pytali czy on jeszcze urośnie :diabloti: Choco już mnie dzisiaj opuszcza :-( Quote
Recommended Posts