Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Foresto to antykleszczówka, nie ma się czym chwalic :lol: Tylko nie wiedziałam, że dają do niej odblaski :)
A no Choco u mnie gości bo jego pan wyjeżdża a pani pracuje i pies musiałby długo siedziec sam w domu.
Mam jakieś fotki ale dam jak zmniejszę

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ja z psami już po spacerze i po śniadaniu ;)
Tzn. Choco wszamał wszystko, a Lastiego żarełko stoi w misce i czeka aż pies zgłodnieje (co może się przytrafic nawet za 3 dni :diabloti::lol:).
Teraz chłopaki śpią a ja się obijam. Mam fotki.

Mój kuzyn Adam (w kamizelce swojej siostry :lol:) i Choco :):)

Posted

[quote name='Talucha']Foresto to antykleszczówka, nie ma się czym chwalic :lol: Tylko nie wiedziałam, że dają do niej odblaski :)
Ale ja głupia jestem:stupid::-D haha tak to właśnie jest jak się pisze na szybko aby mama nie zobaczyła, że znowu na dogo siedzę:evil_lol:

Czekaj czekaj rodzice się zgodzili aby Choco był przez ten tydzień u Ciebie to może się przekonają że dwa psy to nie porblem:cool3:

http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/2012/kak009.jpg dwaj przystojniacy:loveu:

Posted

Jak rodzice zobaczą, że radzisz sobie z taką dwójka to może troszkę łagodniej podejdą do kwestii kolejnego psiaka w domu :lol:

Ja też zamówiłam Foresto z tymi odblaskami i muszę jutro lecieć na pocztę odebrać i zaczynam testowanie :lol:

Posted

Jean napisał(a):
widać że chłopaki się polubiły :)

wikikoniki napisał(a):
ej, no kto by Choca nie polubił ? :loveu:

Klaudia&Aza napisał(a):
Ale ja głupia jestem:stupid::-D haha tak to właśnie jest jak się pisze na szybko aby mama nie zobaczyła, że znowu na dogo siedzę:evil_lol:

Czekaj czekaj rodzice się zgodzili aby Choco był przez ten tydzień u Ciebie to może się przekonają że dwa psy to nie porblem:cool3:

dwaj przystojniacy:loveu:

Kaaasia napisał(a):
Jak rodzice zobaczą, że radzisz sobie z taką dwójka to może troszkę łagodniej podejdą do kwestii kolejnego psiaka w domu :lol:

Ja też zamówiłam Foresto z tymi odblaskami i muszę jutro lecieć na pocztę odebrać i zaczynam testowanie :lol:

Klaudia&Aza napisał(a):
Ja tam sobie radzisz z dwoma psiakami?:-)

Aleksandra95 napisał(a):
o widzę że i Ty masz psiaka na przechowanie.:D tak jak ja miałam Tosce.;)

patusiove napisał(a):
jakie słodziaki. <3
do schrupania! ;*

Radzę sobie spokojnie, tylko Lasti trochę robi problem, bo w domu to jednak jego teren i warczy na Choco, no i strasznie pilnuje misek. Dlatego Lasti chwilowo ma stałą kwaterę u mnie w pokoju, tam czuje się bezpiecznie i teraz tam są jego miski. Generalnie Choco i Lasti przebywają w domu osobno. Na podwórku i na spacerach problemu nie ma, chłopaki się bawią ;) Na spacery też wychodzę z dwójką na raz i są bardzo grzeczni. Mama stwierdziła, że Choca nie oddajemy, możemy oddac Lastiego :P
Wszyscy się w nim zakochują, rodzinka i sąsiedzi. Dodam, że u mnie w rodzinie KAŻDY twierdzi, że duży pies to zło (oprócz mnie oczywiście :lol:)
Dzisiaj zostawiłam psy pierwszy raz same z mamą w domu, bo musiałam iśc do szkoły ale mama dała radę :lol:
Tata dowiedział się przez telefon, że jest u nas niufek :diabloti: i był baaaardzo zdziwiony, że Choco jest ogolony :lol:
Mimo wszystko jednak nie zgadzają się na drugiego psa w domu :(
Na spacerach raczej wszyscy omijają nas szerokim łukiem :evil_lol: Wszyscy którzy ewentualnie zaczepią myślą, że Choco jest szczeniakiem :lol:
Mam jakieś fotki ale nie zgrane i nie wiem kiedy zgram, ponieważ zepsuł mi się komputer ;/ i teraz korzystam z komputera mamy.

Posted

No dobra, nie wiem czy ktokolwiek jest zainteresowany ale dam kilka fotek psów ;)

Choco jest strasznie ciężko zrobić zdjęcia. On wychodzi jak czarna plama i wszystko dookoła jest prześwietlone :P
Trochę kombinowałam z ustawieniami i wyszły o takie:

Posted

[quote name='magdabroy']jaki misio :loveu:

Dlatego wszyscy ciągle chodzą i się do niego przytulają :lol:

[quote name='Aleksandra95']śmiesznie wygląda taki ostrzyżony :D

Przez to wygląda jak szczeniak :D

Posted

Ostrzyżony niuff wygląda extra, jak jakaś nowa rasa :D Jako, że jestem fanką krótkowłosych to nie muszę dodawać, że taki mi się bardziej podoba :)

A Lasti skacze do Choco, że w kagańcu pomyka?

Posted

[quote name='Klaudia&Aza']ale Lasti malutki przy nim:lol:

Tak, mama mówi, że zawsze mieliśmy dużego psa (gdzier Lasti jest duży? :lol:) a teraz taki maluszek :D

[quote name='Jean']i znowu kusisz huśtawką w ogrodzie :loveu:

:evil_lol::diabloti:

[quote name='Amber']Ostrzyżony niuff wygląda extra, jak jakaś nowa rasa :D Jako, że jestem fanką krótkowłosych to nie muszę dodawać, że taki mi się bardziej podoba :)

A Lasti skacze do Choco, że w kagańcu pomyka?

Bywa zaczepny, z resztą byliśmy dopiero co po spacerze i mu nie ściągnęłam

[quote name='wikikoniki']ja chcę spaceeer :loveu:

Może uda się niedługo :D

[quote name='Naklejka']
Lasti kurdupel :P

Niestety, bo ja wolę duże psy :(

[quote name='Kaaasia'] Ta fryzurka jest świetna :multi:

Zgadzam się :lol:

[quote name='Ty$ka']tylko coś duży ten "szczeniaczek" :lol:

Oj tam, oj tam :lol: Niektórzy się mnie pytali czy on jeszcze urośnie :diabloti:

Choco już mnie dzisiaj opuszcza :-(