Talucha Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 [video=youtube;j4w1Cbc0puo]http://www.youtube.com/watch?v=j4w1Cbc0puo[/video] Raz skubany nie chciał oddac piłki ale powtórzyłam 'oddaj' i stwierdził, że jednak tym razem nie pobawimy się w ganianego :P [video=youtube;hGfdrCh4AT8]http://www.youtube.com/watch?v=hGfdrCh4AT8[/video] Quote
Jean Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 No proszę po filmiku z Łatkiem widać że chcieć to móc. Nawet staruszka da się nauczyć czegoś :) Super! Gratulacje :) Quote
wikikoniki Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Fajnie aportuje a Łatek fajnie posłuszeniuje się XD I zdjęcia też meeega. Masz PW na facebook'u. Jeszcze raz przepraszam, ale miałabym całe pogryzione ręce przez to fribsee... Quote
łamAga Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 sliczny łatek :loveu::loveu::loveu::loveu: a to wasz psiaczek ?? bo nie doczytałam :oops: Quote
Talucha Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 [quote name='Jean']No proszę po filmiku z Łatkiem widać że chcieć to móc. Nawet staruszka da się nauczyć czegoś :) Super! Gratulacje :) Oczywiście, że się da :) Dzięki :) [quote name='wikikoniki']Fajnie aportuje a Łatek fajnie posłuszeniuje się XD I zdjęcia też meeega. Masz PW na facebook'u. Jeszcze raz przepraszam, ale miałabym całe pogryzione ręce przez to fribsee... Dzięki :) Wiadomość widziałam, odpisałam ;) Nic się nie stało, wystawię na dogo :) [quote name='dOgLoV']sliczny łatek :loveu::loveu::loveu::loveu: a to wasz psiaczek ?? bo nie doczytałam :oops: To pies babci :) Mieszkam z babcią na jednym podwórku ale w 2 osobnych domach i ja mam Lastiego, a babcia ma 2 psy-jednego kundelka Dinga (w domu) i drugiego kundelka Łatka (na łańcuchu :( ) Quote
Talucha Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 Już sobie poradziłam :razz: Ale dziękuję :) Quote
Jean Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Talucha! Szkoda, że szybciej nie mówiłaś / nie wystawiłaś na sprzedaż swojego frisbee, 2h przed dodaniem Twojego ogłoszenia kupiłam na krakvecie :( Quote
Talucha Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 O widzisz. Ode mnie miała wziąc Wiki ale jednak dla niej była za mała średnica i dlatego dopiero dodałam ;) CO ONI ZROBILI Z DOGO JA SIĘ PYTAM?! W ogóle mi się nie podoba nowy wygląd okna odpowiedzi :shake: Stare dogo było znacznie lepsze. Quote
taxelina Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Wg facebook Dogomania.pl Forum od wczorajszego wieczoru na nowym oprogramowaniu. Wiele usprawnień, zapraszamy do testów http://www.dogomania.pl/forum/ . Problemy związane z działaniem proszę zgłaszać w dziale "Administracja". Jak sobie poradzilas z filmikami? moze u Ciebie mov dalo sie innymi zamienic od Tz mov nie :( Quote
Talucha Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 No teraz trzeba się przyzwyczaic do nowego wyglądu :( A z filmikami pogrzebałam trochę w sieci i ściągnęłam sobie program Any Video Converter :) Quote
taxelina Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 O widze ze naprawily sie obrazki, ale dodawanie obrazka to masakra Dodaj obrazek z Twojego komputera Dozwolone typy plików: jpg, jpeg, png, gif Plik Rozmiar a potem trzeba odznaczyc ze ma byc zalacznik.. Ten mi tez nie dzialal :( Quote
Talucha Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 Ja zdjęcia i tak dodaję z photobucket a tam mam już gotowe w linkach. A to nie wiem czemu, u mnie wszystko działa przez ten program :) O, mam znowu inne okno do pisania postów i nie jest takie złe... Rano chyba nie wszystko jeszcze do końca działało. Teraz jest ok A z Lastim mamy już swój mały sukces :) Wchodzi do klatki ;) Problem mamy tylko jeden-ta 'tacka' na dole się rusza i tego Lasti się boi. Macie jakiś pomysł jak ją unieruchomic? Nie ma tam żadnych haczyków ani nic. Myślałam o tym, żeby tackę wywalic, a kupic materacyk odpowiedniej wielkości do klatki ale teraz nie mam na to pieniędzy, mam inne wydatki Quote
Onomato-Peja Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/2012/klatka003-1.jpg - lekki zezik :lol: A co do tej tacki, to może położyć na jej miejsce sam koc? Quote
Marta_Ares Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 [quote name='Onomato-Peja']http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/2012/klatka003-1.jpg - lekki zezik :lol: A co do tej tacki, to może położyć na jej miejsce sam koc? ale wtedy nie będzie to zbytnio wygodne, bo pręty są na spodzie. a próbowałaś połozyć koc i na to tackę?? może mniej się bedzie ruszać? Quote
Naklejka Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 U mnie też ta tacka lata, ale Arniemu to nie przeszkadza, do klatki wszedł bez oporu i nie ma do niej urazu, chociaż z samego początku musiał w niej długo siedzieć... Quote
xyzxyz Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Witamy się :multi: Lasti jest obłędny - kocham takie umaszczenie u haszczaków :loveu: Będziemy zaglądać ;) Quote
Talucha Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 [quote name='Onomato-Peja'] - lekki zezik :lol: A co do tej tacki, to może położyć na jej miejsce sam koc? :lol: Będą mu się pręty w dupkę wbijac :P [quote name='Marta_Ares']ale wtedy nie będzie to zbytnio wygodne, bo pręty są na spodzie. a próbowałaś połozyć koc i na to tackę?? może mniej się bedzie ruszać? Dokładnie. Na samym kocu trochę się rusza ale znalazłam w domu takie jakby kawałki wykładziny i na to położyłam i rusza się mniej. [quote name='Naklejka']U mnie też ta tacka lata, ale Arniemu to nie przeszkadza, do klatki wszedł bez oporu i nie ma do niej urazu, chociaż z samego początku musiał w niej długo siedzieć... No a Lasti się boi, więc muszę to jakoś unieruchomic ;) [quote name='omry']Koc, tacka, koc i powinno być dobrze :) Na samym kocu się i tak rusza :shake: Jutro będę kombinowac czy nie przewiercic w 2 miejscach i takimi drucikami przewiązac żeby się nie ruszało [quote name='biscuit']Witamy się :multi: Lasti jest obłędny - kocham takie umaszczenie u haszczaków :loveu: Będziemy zaglądać ;) Heeej :multi: :loveu: Quote
roadtonowhere Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Super filmik! psiak twojej babci jest na prawdę piękny :loveu: co do klatki nie wiem nie przepadam za takimi rzeczami dla psów.. i nie wiem co możesz zrobić by tacka się nie ruszała:shake: PS: zdjęcia jak zawsze piękne!! Quote
omry Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 roadtonowhere napisał(a):co do klatki nie wiem nie przepadam za takimi rzeczami dla psów.. A dlaczego? Nie wiem, dlaczego wśród niektórych ludzi panuje przekonanie, że pies w takiej klatce czuje się, jakby siedział tam za karę, jakby to miało go w jakiś sposób ograniczać.. Wystarczy spojrzeć na psy w tych klatach. To ich azyl, one czują się tam dobrze i jak są w jakichkolwiek sytuacjach tam zamykane to się wyciszają i nie czują się z tym źle. Quote
Marta_Ares Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 [quote name='omry']A dlaczego? Nie wiem, dlaczego wśród niektórych ludzi panuje przekonanie, że pies w takiej klatce czuje się, jakby siedział tam za karę, jakby to miało go w jakiś sposób ograniczać.. Wystarczy spojrzeć na psy w tych klatach. To ich azyl, one czują się tam dobrze i jak są w jakichkolwiek sytuacjach tam zamykane to się wyciszają i nie czują się z tym źle. dokładnie... u mnie metalowa klatka jest w domu otwarta cały czas pies bardzo chętnie spędza w niej większość dnia (przesypia) drugi pies ktory ma posłanie swoje w innym pokoju również czasami wchodzi spać do klatki :) to samo na treningach psy wiedzą, że klatka to miejsce odpoczynku między biegami, rozglądamy się teraz za jakimś samochodem kombi i planuje tam wstawić klatkę, zeby psy w klatce jeździły. Talucha z tym przewierceniem to też bardzo dobry pomysł ;) Quote
Ty$ka Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Wow, masz Talucha talent do szkolenia psów :D Świetny kudłacz z Łatka =) A Lasti wiosennie prezentuje się pięknie :loveu: Quote
Karro Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/2012/Lastiiatek026.jpg Łatek jaki pies wystawowy ;) Usunęłam przypadkiem Was z subskrycji, dobrze, że to zauważyłam :) Pozdrawiamy :) Quote
Recommended Posts