taxelina Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/2012/wiosna028.jpg On to chyba jakas trawke wachal:diabloti: Quote
Jean Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Hehehe :) Coś w stylu ' Daj już spokoj z tymi zdjęciami?' :D Quote
taxelina Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Tak wlasnie u nas wiekszosc plazy wyglada :( https://lh3.googleusercontent.com/-ugxySovmPVw/T2s5lb12yAI/AAAAAAAANr0/X0uQkDtLs2E/s800/IMG_4617.jpg Quote
pina_collie Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Niech Lasti idzie być takim ładnym gdzie indziej :D kochany psiak :) za ładny ,za ładny! Quote
kalyna Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Łooo ale zazdroszczę tego spaceru po plaży :) Biedny Lasti nie ma grama prywatności, nawet na podwórku :D Ja chciałabym w przyszłości kupić kaganiec fizjologiczny, ale czy kupię i kiedy to się dopiero okaże :) to Lasti faktycznie chudzielec jest :o u mnie Sonia waży grubo ponad 30 kg :oops::oops::oops: ale ona też z pseudo :diabloti::diabloti: Quote
wikikoniki Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Czy ja wiem... jak się go przytula to jakoś specjalnie chudy nie jest :diabloti: Quote
omry Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Bardzo, bardzo ładnie mu w te obróżce :) Ja tak polubiłam te wyroby Furkidz że chyba nie zamówię już obroży innej firmy :D Quote
Talucha Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 [quote name='Ty$ka']Mistrz głupich min O tak :evil_lol: [quote name='Aleksandra95']śmieszny ma ten pyszczek . :lol::loveu: [quote name='Paula03']Ta pomarańczowa również fajna Kuszą mnie te obroże ale póki co nie mogę sobie pozwolic na kolejną :lol: [quote name='deer_1987']On to chyba jakas trawke wachal Akurat coś jadł :evil_lol: [quote name='Jean'] Hehehe Coś w stylu ' Daj już spokoj z tymi zdjęciami?' No pewnie, lepiej bym się z nim pobawiła a nie jakieś durne fotki robic :roll::lol: [quote name='deer_1987']Tak wlasnie u nas wiekszosc plazy wyglada A to faktycznie nieciekawie jak chciałoby się trochę powylegiwac czy z psami poszalec :roll: [quote name='pina_collie']Niech Lasti idzie być takim ładnym gdzie indziej kochany psiak za ładny ,za ładny! :razz: [quote name='kalyna']Łooo ale zazdroszczę tego spaceru po plaży Biedny Lasti nie ma grama prywatności, nawet na podwórku Ja chciałabym w przyszłości kupić kaganiec fizjologiczny, ale czy kupię i kiedy to się dopiero okaże to Lasti faktycznie chudzielec jest u mnie Sonia waży grubo ponad 30 kg ale ona też z pseudo Fizjologi są drogie ale uważam, że naprawdę warto zainwestowac :) Lasti jest mały, chudy, wredny :evil_lol: :loveu: Tak to jest z pseuduchami :razz: [quote name='wikikoniki']Czy ja wiem... jak się go przytula to jakoś specjalnie chudy nie jest Futro :D [quote name='omry']Bardzo, bardzo ładnie mu w te obróżce Ja tak polubiłam te wyroby Furkidz że chyba nie zamówię już obroży innej firmy Ja też jestem zakochana w ich wyrobach i na pewno kiedyś jeszcze u nich kupię :) Myślę, że też raczej u nich będę kupowac obroże :razz: Jak szelki do pewnie z dogstyle :) Jutro pewnie pokażę kilka filmików, a teraz kilka zdjęc Jutro raczej nigdzie z Lastim nie pojadę, bo będę miała trochę jeżdżenia z rodzicami ale może to i dobrze, zabiorę psa na pola i pocwiczymy coś konkretnie :) Może porobię nowe fotki i nakręcę jakieś filmiki Quote
taxelina Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Te plaze co maja piasek to sa niedostepne dla psow :( On i te jego miny :diabloti: Quote
Talucha Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 [quote name='deer_1987']Te plaze co maja piasek to sa niedostepne dla psow :( On i te jego miny :diabloti: U nas są niedostępne w sezonie dlatego teraz korzystamy A wstawię kilka wiosennych kwiatków :) Quote
Ty$ka Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Hahaha... Lasti strzela miny niczym mój kot :D Lasti cuudeńko nasze :loveu: Byłby genialnym aktorem ;] Quote
Naklejka Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 o, kwiatki! Śliczne! Miny Lastiego wymiatają :D Quote
taxelina Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 u nas widzialam rozne tulipany i inne ale jeszcze nie otwarte jak u Ciebie. Quote
Talucha Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 wikikoniki napisał(a):KOCHAM jego miny :loveu: Ja też :lol: pina_collie napisał(a):cudny :) ma swietne kolory :) Dzięki :) Ty$ka napisał(a):Hahaha... Lasti strzela miny niczym mój kot :D Lasti cuudeńko nasze :loveu: Byłby genialnym aktorem ;] Haha xD Pójdę z nim na casting :P Naklejka napisał(a):o, kwiatki! Śliczne! Miny Lastiego wymiatają :D Dzięki :) Ha :D deer_1987 napisał(a):u nas widzialam rozne tulipany i inne ale jeszcze nie otwarte jak u Ciebie. A bo to są krokusy :D Tulipany dopiero wyrastają :) Ja tak na chwilę weszłam bo zaraz jadę z rodzicami na zakupy, więc fotki będą później. Filmik mi się zgrywa, także też potem dam. Mam nadzieję, że dzisiaj nakręcę kolejne filmiki i porobię zdjęcia :) Zamierzam też zabrac Łatka na spacer i z nim pocwiczyc :) Dostałam też dzisiaj od siostry propozycję nie do odrzucenia, więc się cieszę :P :D Quote
Talucha Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 Dobra, wpadłam z filmikami :) Stary (jesień) nudny filmik [video=youtube;h0F_eHRQaG4]http://www.youtube.com/watch?v=h0F_eHRQaG4[/video] I wczorajsze aportowanie. Husky też może aportowac, a co :D Nie jest idealnie ale dopiero się uczymy :) Poza tym Lasti potrzebuje dłuższą chwilę na złapanie piłki przez jego szczękę, bo mu często wypada :P [video=youtube;4s4NFXsvUlI]http://www.youtube.com/watch?v=4s4NFXsvUlI[/video] I mam pytanie do bardziej obeznanych w filmikach. Mam problem z muzyką. Dodaję ją przez youtube ale połowy zespołów, które bym chciała nie wyszukuje, a jak już znajdzie to remixy -,- Można to jakoś zmienic? :P A z Lastim byłam na podwórku, poczesałam go trochę, poaportowaliśmy i teraz zabieram go na spacer :) Nie wiem tylko czy brac jego i Łatka razem czy osobno. Quote
wikikoniki Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Ejejejejjejeje. ja czegoś nie doczytałam chyba... Kto to Łatek ? :-? Quote
taxelina Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 tam masz maly wybor w yt muzyki niestety :( Quote
Talucha Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 [quote name='wikikoniki']Ejejejejjejeje. ja czegoś nie doczytałam chyba... Kto to Łatek ? :-? Łatek to babci pies żyjący na łańcuchu [quote name='deer_1987']tam masz maly wybor w yt muzyki niestety :( Eeeee to słabo, bo w takim razie zostają mi same badziewia :P Zabrałam jednak psy razem. Jestem zadowolona z Lastiego, ładnie szedł, nie szarpał, dośc spokojnie mijał psy. Łatek jak to Łatek, zero pojęcia o chodzeniu na smyczy :P Ale do ogarnięcia. Wkurzyły mnie dwie babki z yorkami. Jedną mijaliśmy idąc na pola (na które i tak nie doszliśmy ponieważ rozkopują i dzisiaj było bardzo pozastawiane, że z dwoma psami bym nie przeszła, zmieniliśmy trasę). Widziałam, że kobieta idzie z yorkiem to skróciłam psy, zeszłam na bok, posadziłam Lastiego a Łatek wąchał krzaczki. York oczywiście na flexi i podbiega Lastiemu pod pysk -,- A mój pies przecież spokojnie by tego nie zniósł siedząc, więc wstał i trochę się wyrwał ale natychmiastowo go skorygowałam i było ok. Ale czy kurde kobieta nie mogła wcisnąc pieprzonej blokady na tej flexi? Ja jakoś Łatka mogłam zablokowac :roll: Potem jak wracaliśmy, przechodziliśmy małym osiedlem domków jednorodzinnych i była ta sama kobieta z tym samym yorkiem i rozmawiała przez płot z drugą, która też miała yorka. Skróciłam psy, idziemy bokiem i york na flexi radosna twórczośc do nas znowu podbiega a york zza płotu wyszedł na wycieczkę i oba się zabrały do obwąchiwania Łatka. Łatek nie jest psem towarzyskim, raczej boi się psów (taaak, yorków też. Lastiego zna od szczeniaka, akceptuje go ale też nie pozwala aby Lasti go zbyt nachalnie obwąchiwał czy coś) a te dwa mu się dobrały do tyłka :mad: Na co Łatek usiłował schowac się za moimi nogami a Lasti się wkurzył i burknął na yorki. No ale nie łaska zabrac pieseczki bo to słodziaśne yoreczki i one nic nie zrobią :angryy: Żeby zaraz na mnie bulwersów nie było-ja do yorków jako do rasy nic nie mam (do poszczególnych osobników już tak), ponieważ zdaję sobie sprawę, że to ich właściciele są zryci i to ich wina co się dzieje. Quote
Recommended Posts