Talucha Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 I teraz ze spaceru z Magdą i Lejdi O, chyba mu troszkę kaganiec lata :P Tylko kilka zdjęc zrobiłam na manualu, resztę cisnęłam na automacie. Nie chciało mi się bawic w manual :P Quote
Aleksa. Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/Spacery%20dogomaniackie/SpacerzLejdi004.jpg:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
wikikoniki Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 A co to za chustka ? Gdzie kupiłaś ? :) Quote
Talucha Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Aleksandra95 napisał(a):http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/Spacery%20dogomaniackie/SpacerzLejdi004.jpg:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :eviltong::eviltong::eviltong: wikikoniki napisał(a):A co to za chustka ? Gdzie kupiłaś ? :) Na wystawie w Sopocie dorwałam ;) Quote
Jean Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/2012/zima2012r030.jpg Trawa! pod śniegiem jest trawa! :D Quote
taxelina Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/2012/zima2012r024.jpg No bo jest fajne :loveu: Quote
Onomato-Peja Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Hej, miałabyś czas na spacer jutro? Godzina najlepiej koło 11-12, może nawet trochę wcześniej. Spacer nie jakis ultra długi, bo mi się choruje ale z psem wyjśc trzeba a wolę jej nie izolować od zwierzaków. Tak coś koło 1h, najlepiej by było jakby jeszcze Magda z Lejdi dołączyła ale urwał mi się z nią kontakt więc nie wiem, może Ty popróbuj ją zaprosić. Oczywiście jeżeli masz czas i chęci na jutro. :) Quote
Talucha Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 (edited) [quote name='Jean']Trawa! pod śniegiem jest trawa! :D :lol: Jakieś resztki się zachowały, trzeba je zjeśc :D [quote name='deer_1987'] No bo jest fajne :loveu: Dziękuję :) [quote name='Onomato-Peja']Hej, miałabyś czas na spacer jutro? Godzina najlepiej koło 11-12, może nawet trochę wcześniej. Spacer nie jakis ultra długi, bo mi się choruje ale z psem wyjśc trzeba a wolę jej nie izolować od zwierzaków. Tak coś koło 1h, najlepiej by było jakby jeszcze Magda z Lejdi dołączyła ale urwał mi się z nią kontakt więc nie wiem, może Ty popróbuj ją zaprosić. Oczywiście jeżeli masz czas i chęci na jutro. :) My już umówione, a do Magdy napisałam PW, bo numeru jej nie mam. Może będzie jeszcze na dogo i odczyta. Chciałam wrzucic jeszcze jakieś fotki ale komputer mi ostatnio strasznie wariuje, więc nie wiem czy coś z tego będzie. edit. Ok, już mi wszystko działa to lecę z fotkami :) W dalszym ciągu Lasti i Lejdi Edited February 7, 2012 by Talucha Quote
Jean Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 nie wiem czy już wspominałam, że spacerujecie po moich 'rodzinnych' terenach? :) Quote
Dzikie nieporadne Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 :D Dopiero teraz dotarłam do neta i przez najbliższy tydzień będę mieszkać na morskiej i wieczorne i ranno południowe spacery będą koło Jyska ;) ale 12:30 w sumie jutro np. może bym mogła;) Quote
Talucha Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 [quote name='wikikoniki']Śliczne psiaki i zaiste fotki :D Dziękowac ;) [quote name='Jean']nie wiem czy już wspominałam, że spacerujecie po moich 'rodzinnych' terenach? :) Nie, nie wspominałaś :D [quote name='Mada95']:D Dopiero teraz dotarłam do neta i przez najbliższy tydzień będę mieszkać na morskiej i wieczorne i ranno południowe spacery będą koło Jyska ;) ale 12:30 w sumie jutro np. może bym mogła;) Ja za to jutro już nie bardzo... Szkoda, ale jeszcze na pewno się spotkamy :) My po spotkaniu z Onomato-Peją ;) Fotek nie robiłam, nie chciało mi się :P A ja się coś podziębiłam, więc już mama mnie nafaszerowała witaminkami itp. Mi samej też nie spieszy się chorowac, tym bardziej, że mam ostatnie dni ferii. Quote
Jean Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Zaiste, mieszkałam na Rzymowskiego :) Na spacery na pola chodziłam jak w pieluchy jeszcze robiłaś :P a Lastiego na świecie nie było ^^ Najpierw z moją pierwszą suczą a potem z Safirą ;) Quote
paulaa. Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Witamy. :smile: My tu chyba po raz pierwszy. Masz pięknego haszczaka, to umaszczenie i niebieskie oczka. :loveu: Quote
Talucha Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 [quote name='Jean']Zaiste, mieszkałam na Rzymowskiego :) Na spacery na pola chodziłam jak w pieluchy jeszcze robiłaś :P a Lastiego na świecie nie było ^^ Najpierw z moją pierwszą suczą a potem z Safirą ;) No proszę :D Ale z tych pól jeszcze trochę i nic nie zostanie. Ciągle nowe osiedla powstają :roll: A ja tylko się wkurzam, bo wprowadza się sporo nieogarniętych osób z psami i ciągle jakieś spiny. A teraz masz tylko Lunkę? [quote name='paulaa.']Witamy. :smile: My tu chyba po raz pierwszy. Masz pięknego haszczaka, to umaszczenie i niebieskie oczka. :loveu: Heej :) Dziękujemy :loveu: Wpadam z trzema fotkami, nie mam więcej :lol: Może dzisiaj coś cyknę o ile będę w stanie, bo przeziębiona jestem i raczej nie wychodzę z psem na dłużej. Quote
Jean Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Talucha napisał(a):No proszę :D Ale z tych pól jeszcze trochę i nic nie zostanie. Ciągle nowe osiedla powstają :roll: A ja tylko się wkurzam, bo wprowadza się sporo nieogarniętych osób z psami i ciągle jakieś spiny. A teraz masz tylko Lunkę? Safira została u mamy, właśnie na Rzymowskiego. A Lunkę wzięliśmy z mężem, bo mamy małe mieszkanko i Safirka by się tu męczyła, mama ma 3 pokoje, a my dwa. A Ty mieszkasz gdzieś w domkach, tak? No osiedle ładne, ale faktycznie kosztem polka, szkoda.. Quote
łamAga Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Witamy :) postaramy sie nadrobic cały wątek :lol: http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/2012/zima2012r026.jpg piękny :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
kalyna Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 i tu mnie "trochę" czasu nie było :roll: widzę, że rozkręciłyście się z spacerkami :) nurkowanie w śniegu to jest to co psy uwielbiają a właściciele niekoniecznie :D Quote
Talucha Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 [quote name='Jean']Safira została u mamy, właśnie na Rzymowskiego. A Lunkę wzięliśmy z mężem, bo mamy małe mieszkanko i Safirka by się tu męczyła, mama ma 3 pokoje, a my dwa. A Ty mieszkasz gdzieś w domkach, tak? No osiedle ładne, ale faktycznie kosztem polka, szkoda.. Aha, rozumiem :) Tak, ja w domku mieszkam. Mnie w tym osiedlu wkurzają mało inteligentni ludzie nie umiejący dopilnowac swoich psów :roll::shake: [quote name='dOgLoV']Witamy :) postaramy sie nadrobic cały wątek :lol: http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/2012/zima2012r026.jpg piękny :loveu::loveu::loveu::loveu: Hej :multi: Dziękujemy :loveu: [quote name='kalyna']i tu mnie "trochę" czasu nie było :roll: widzę, że rozkręciłyście się z spacerkami :) nurkowanie w śniegu to jest to co psy uwielbiają a właściciele niekoniecznie :D Witamy z powrotem :) Mi nie przeszkadza to jego nurkowanie w śniegu :D Dzisiaj walentynki, a ja siedzę ucząc się słówek na angielski, przepisując zeszyt na ODR oraz ucząc się na chemię :p Genialnie. Dowalili nam chemię na zastępstwo. Nie znoszę przedmiotów ścisłych, a jeszcze nauczycielka dowali nam kartkówkę :mad: W tym tygodniu w ogóle mam same zastępstwa. A jeszcze muszę z psem wyskoczyc na spacer wieczorny. Zamówiłam w końcu adresówki dla Lastiego, wzięłam też od razu jedną dla cioci bo jakiś czas temu widziała Lastiego identyfikator i mówiła, że poluje na coś takiego ale w zoologach nie ma. Umówiłam się z nią, że mogę zamówic jej przez internet, bo i tak zamawiam dla mojego dupka ;) Czekamy też na paczuszkę od Corse :razz: Już widziałam, że wysłana także nie mogę się doczekac. Powiedzmy, że to będzie prezent walentynkowy dla Lastiego :lol::lol: A ja niestety nie mam zdjęc :diabloti: Tzn. coś bym może znalazła ale mam nie zmniejszone, a póki co nie mam na to czasu. Quote
kalyna Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Talucha napisał(a): Witamy z powrotem :) Mi nie przeszkadza to jego nurkowanie w śniegu :D A ja niestety nie mam zdjęc :diabloti: Tzn. coś bym może znalazła ale mam nie zmniejszone, a póki co nie mam na to czasu. mi wkurza, bo potem z taką mokrą mordusią do mnie przybiegają i o spodnie się wycierają :( szkoły nie zazdroszczę.....i rozumiem brak czasu, sama prawie z dogo zniknęłam :) ale kiedyś to nadrobisz :D Quote
zaba14 Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Lasti za wszelką cenę chyba chciał się pozbyć kagańca :) Quote
Naklejka Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Ja właśnie siedziałam i zmniejszałam zdjęcia, a na zadania domowe już nie mam siły, zrobię w szkole :evil_lol: Co ja robię w liceum na biol-chemie? :lol: tutaj same kujony :lol: Quote
Aleksa. Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='Naklejka']Ja właśnie siedziałam i zmniejszałam zdjęcia, a na zadania domowe już nie mam siły, zrobię w szkole :evil_lol: Co ja robię w liceum na biol-chemie? :lol: tutaj same kujony :lol: zadaje sobie te same pytanie. ;) heh Quote
Recommended Posts