Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I teraz ze spaceru z Magdą i Lejdi

O, chyba mu troszkę kaganiec lata :P

Tylko kilka zdjęc zrobiłam na manualu, resztę cisnęłam na automacie. Nie chciało mi się bawic w manual :P

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Hej, miałabyś czas na spacer jutro? Godzina najlepiej koło 11-12, może nawet trochę wcześniej. Spacer nie jakis ultra długi, bo mi się choruje ale z psem wyjśc trzeba a wolę jej nie izolować od zwierzaków. Tak coś koło 1h, najlepiej by było jakby jeszcze Magda z Lejdi dołączyła ale urwał mi się z nią kontakt więc nie wiem, może Ty popróbuj ją zaprosić. Oczywiście jeżeli masz czas i chęci na jutro. :)

Posted (edited)

[quote name='Jean']Trawa!
pod śniegiem jest trawa! :D

:lol: Jakieś resztki się zachowały, trzeba je zjeśc :D

[quote name='deer_1987']
No bo jest fajne :loveu:

Dziękuję :)

[quote name='Onomato-Peja']Hej, miałabyś czas na spacer jutro? Godzina najlepiej koło 11-12, może nawet trochę wcześniej. Spacer nie jakis ultra długi, bo mi się choruje ale z psem wyjśc trzeba a wolę jej nie izolować od zwierzaków. Tak coś koło 1h, najlepiej by było jakby jeszcze Magda z Lejdi dołączyła ale urwał mi się z nią kontakt więc nie wiem, może Ty popróbuj ją zaprosić. Oczywiście jeżeli masz czas i chęci na jutro. :)

My już umówione, a do Magdy napisałam PW, bo numeru jej nie mam. Może będzie jeszcze na dogo i odczyta.

Chciałam wrzucic jeszcze jakieś fotki ale komputer mi ostatnio strasznie wariuje, więc nie wiem czy coś z tego będzie.

edit. Ok, już mi wszystko działa to lecę z fotkami :)
W dalszym ciągu Lasti i Lejdi

Edited by Talucha
Posted

[quote name='wikikoniki']Śliczne psiaki i zaiste fotki :D

Dziękowac ;)

[quote name='Jean']nie wiem czy już wspominałam, że spacerujecie po moich 'rodzinnych' terenach? :)

Nie, nie wspominałaś :D

[quote name='Mada95']:D

Dopiero teraz dotarłam do neta i przez najbliższy tydzień będę mieszkać na morskiej i wieczorne i ranno południowe spacery będą koło Jyska ;)

ale 12:30 w sumie jutro np. może bym mogła;)

Ja za to jutro już nie bardzo... Szkoda, ale jeszcze na pewno się spotkamy :)

My po spotkaniu z Onomato-Peją ;) Fotek nie robiłam, nie chciało mi się :P
A ja się coś podziębiłam, więc już mama mnie nafaszerowała witaminkami itp. Mi samej też nie spieszy się chorowac, tym bardziej, że mam ostatnie dni ferii.

Posted

Zaiste, mieszkałam na Rzymowskiego :)
Na spacery na pola chodziłam jak w pieluchy jeszcze robiłaś :P a Lastiego na świecie nie było ^^
Najpierw z moją pierwszą suczą a potem z Safirą ;)

Posted

[quote name='Jean']Zaiste, mieszkałam na Rzymowskiego :)
Na spacery na pola chodziłam jak w pieluchy jeszcze robiłaś :P a Lastiego na świecie nie było ^^
Najpierw z moją pierwszą suczą a potem z Safirą ;)

No proszę :D Ale z tych pól jeszcze trochę i nic nie zostanie. Ciągle nowe osiedla powstają :roll: A ja tylko się wkurzam, bo wprowadza się sporo nieogarniętych osób z psami i ciągle jakieś spiny.
A teraz masz tylko Lunkę?

[quote name='paulaa.']Witamy. :smile:
My tu chyba po raz pierwszy. Masz pięknego haszczaka, to umaszczenie i niebieskie oczka. :loveu:

Heej :) Dziękujemy :loveu:

Wpadam z trzema fotkami, nie mam więcej :lol: Może dzisiaj coś cyknę o ile będę w stanie, bo przeziębiona jestem i raczej nie wychodzę z psem na dłużej.

Posted

Talucha napisał(a):
No proszę :D Ale z tych pól jeszcze trochę i nic nie zostanie. Ciągle nowe osiedla powstają :roll: A ja tylko się wkurzam, bo wprowadza się sporo nieogarniętych osób z psami i ciągle jakieś spiny.
A teraz masz tylko Lunkę?

Safira została u mamy, właśnie na Rzymowskiego. A Lunkę wzięliśmy z mężem, bo mamy małe mieszkanko i Safirka by się tu męczyła, mama ma 3 pokoje, a my dwa.
A Ty mieszkasz gdzieś w domkach, tak?

No osiedle ładne, ale faktycznie kosztem polka, szkoda..

Posted

i tu mnie "trochę" czasu nie było :roll:

widzę, że rozkręciłyście się z spacerkami :)
nurkowanie w śniegu to jest to co psy uwielbiają a właściciele niekoniecznie :D

Posted

[quote name='Jean']Safira została u mamy, właśnie na Rzymowskiego. A Lunkę wzięliśmy z mężem, bo mamy małe mieszkanko i Safirka by się tu męczyła, mama ma 3 pokoje, a my dwa.
A Ty mieszkasz gdzieś w domkach, tak?

No osiedle ładne, ale faktycznie kosztem polka, szkoda..

Aha, rozumiem :) Tak, ja w domku mieszkam.
Mnie w tym osiedlu wkurzają mało inteligentni ludzie nie umiejący dopilnowac swoich psów :roll::shake:

[quote name='dOgLoV']Witamy :)

postaramy sie nadrobic cały wątek :lol:

http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/2012/zima2012r026.jpg piękny :loveu::loveu::loveu::loveu:

Hej :multi:
Dziękujemy :loveu:

[quote name='kalyna']i tu mnie "trochę" czasu nie było :roll:

widzę, że rozkręciłyście się z spacerkami :)
nurkowanie w śniegu to jest to co psy uwielbiają a właściciele niekoniecznie :D

Witamy z powrotem :)
Mi nie przeszkadza to jego nurkowanie w śniegu :D

Dzisiaj walentynki, a ja siedzę ucząc się słówek na angielski, przepisując zeszyt na ODR oraz ucząc się na chemię :p Genialnie. Dowalili nam chemię na zastępstwo. Nie znoszę przedmiotów ścisłych, a jeszcze nauczycielka dowali nam kartkówkę :mad: W tym tygodniu w ogóle mam same zastępstwa. A jeszcze muszę z psem wyskoczyc na spacer wieczorny.
Zamówiłam w końcu adresówki dla Lastiego, wzięłam też od razu jedną dla cioci bo jakiś czas temu widziała Lastiego identyfikator i mówiła, że poluje na coś takiego ale w zoologach nie ma. Umówiłam się z nią, że mogę zamówic jej przez internet, bo i tak zamawiam dla mojego dupka ;)
Czekamy też na paczuszkę od Corse :razz: Już widziałam, że wysłana także nie mogę się doczekac. Powiedzmy, że to będzie prezent walentynkowy dla Lastiego :lol::lol:

A ja niestety nie mam zdjęc :diabloti: Tzn. coś bym może znalazła ale mam nie zmniejszone, a póki co nie mam na to czasu.

Posted

Talucha napisał(a):

Witamy z powrotem :)
Mi nie przeszkadza to jego nurkowanie w śniegu :D

A ja niestety nie mam zdjęc :diabloti: Tzn. coś bym może znalazła ale mam nie zmniejszone, a póki co nie mam na to czasu.

mi wkurza, bo potem z taką mokrą mordusią do mnie przybiegają i o spodnie się wycierają :(

szkoły nie zazdroszczę.....i rozumiem brak czasu, sama prawie z dogo zniknęłam :) ale kiedyś to nadrobisz :D

Posted

Ja właśnie siedziałam i zmniejszałam zdjęcia, a na zadania domowe już nie mam siły, zrobię w szkole :evil_lol: Co ja robię w liceum na biol-chemie? :lol: tutaj same kujony :lol:

Posted

[quote name='Naklejka']Ja właśnie siedziałam i zmniejszałam zdjęcia, a na zadania domowe już nie mam siły, zrobię w szkole :evil_lol: Co ja robię w liceum na biol-chemie? :lol: tutaj same kujony :lol:

zadaje sobie te same pytanie. ;) heh