Talucha Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 [quote name='omry']Zazdroszczę Wam tych spacerków :) ;) A w waszej okolicy nie robią takich spacerków? :) [quote name='Marta_Ares']ale fajne zabawki Lasti dostał :) Fajne są do aportowania dla Lastiego :) [quote name='deer_1987']Jesiennie tutaj :loveu: Jeszcze tak, bo wrzucam dalej fotki z dogo spaceru :) Quote
omry Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Talucha napisał(a):;) A w waszej okolicy nie robią takich spacerków? :) Od początku przyszłego roku zaczynamy wyjazdy na Szczecin :) Quote
Talucha Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 understandme napisał(a):Zdjęcia :loveu::loveu::loveu: :D omry napisał(a):Od początku przyszłego roku zaczynamy wyjazdy na Szczecin :) No to już niedługo :D Rób fotki :razz: Dzisiejsze Quote
Talucha Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 Tą obrożę, którą ma na sobie na tych zdjęciach znalazła moja mama :D Obroża jest bez okuc ale Lasti ją nosi w domu, bo czasem muszę za coś Lastiego złapac ;) a tu akurat zapomniałam ją zdjąc na spacer. Quote
taxelina Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Ale Wam dzisiejszego sloneczka zazdroscimy.. Quote
Obama Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Wciąż nie mogę się nadziwić ,że są psy,które mają stop na głowie:) Quote
kalyna Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 moje psiaki noszą obroże 24/24 i nigdy im nie ściągam... no chyba, że do kąpania czy zmiana na nową, inną.... a na spacery teraz oba moje psiaki maszerują w szeleczkach :) http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/Lastecki007.jpg grunt to obczaić okolicę :D Quote
Aleksa. Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 super fotki:loveu: moja też nosi całą dobę obroże.:) Quote
Talucha Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 deer_1987 napisał(a):Ale Wam dzisiejszego sloneczka zazdroscimy.. Wczoraj słońce jeszcze było ale dziś już deszczowo :( Obama napisał(a):Wciąż nie mogę się nadziwić ,że są psy,które mają stop na głowie:) :evil_lol: kalyna napisał(a):moje psiaki noszą obroże 24/24 i nigdy im nie ściągam... no chyba, że do kąpania czy zmiana na nową, inną.... a na spacery teraz oba moje psiaki maszerują w szeleczkach :) http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/Lastecki007.jpg grunt to obczaić okolicę :D Mój też nosi cały czas ale chodziło mi o to, że ta obroża jest taka niewyjściowa :P Ma doczepione figurki westa a Lasti westa nie przypomina :P i zakładam mu ją tylko w domu. A jak nosi inną obrożę (zwykłą czarną dingo) to nigdy jej nie ściągam. Aleksandra95 napisał(a):super fotki:loveu: moja też nosi całą dobę obroże.:) Dzięki :D Mój też ;) W prawdzie byłam z Lastim całkiem niedawno na spacerze ale chyba przejdę się jeszcze raz. I tak jak na razie nie mam nic do roboty a pies też coś popiskuje ;) Także wstawiam kilka fotek i lecimy Nie mogę się już doczekac aż przyjdą nowe sledy dla Lastiego i łańcuszek :) Quote
Naklejka Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Ładne zdjęcia! a mnie ostatnio też naszła ochota na kupno obroży, ale chcę lustro więc się powstrzymuję :lol: Quote
Paula03 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/Lastecki020.jpg Jaki zadowolony :D Quote
Talucha Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Naklejka napisał(a):Ładne zdjęcia! a mnie ostatnio też naszła ochota na kupno obroży, ale chcę lustro więc się powstrzymuję :lol: Dzięki :) Ja mam cały czas ochotę na jakieś akcesoria dla psa ale nigdy nie mam funduszy :lol: jak już coś uzbieram to inwestuję na coś co dawno chciałam kupic i pieniędzy nie ma. I tak w kółko. A kieszonkowych niestety nie dostaję. Łańcuszek musiałam kupic, bo ten, który mamy jest jednak troszkę za duży i ciężko mi się na nim pracuje, a sledy to wiadomo-na treningi muszę miec. Sledy już mieliśmy wcześniej ale też były za duże :roll: i sprzedałam jednej dziewczynie. Potem chciałam mu kupic od razu nowe ale jakoś tak wyszło, że dopiero je zamówiłam :roll: Mam tylko nadzieję, że będą dobre. A Ty zbieraj na lustro, zbieraj to może więcej fotek będziesz wstawiac :D Się rozpisałam :lol: Paula03 napisał(a):http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/Lastecki020.jpg Jaki zadowolony :D Mógł poszalec to zadowolony :D Quote
Naklejka Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Talucha napisał(a):Dzięki :) Ja mam cały czas ochotę na jakieś akcesoria dla psa ale nigdy nie mam funduszy :lol: jak już coś uzbieram to inwestuję na coś co dawno chciałam kupic i pieniędzy nie ma. I tak w kółko. A kieszonkowych niestety nie dostaję. Łańcuszek musiałam kupic, bo ten, który mamy jest jednak troszkę za duży i ciężko mi się na nim pracuje, a sledy to wiadomo-na treningi muszę miec. Sledy już mieliśmy wcześniej ale też były za duże :roll: i sprzedałam jednej dziewczynie. Potem chciałam mu kupic od razu nowe ale jakoś tak wyszło, że dopiero je zamówiłam :roll: Mam tylko nadzieję, że będą dobre. A Ty zbieraj na lustro, zbieraj to może więcej fotek będziesz wstawiac :D Się rozpisałam :lol: Ja też nie dostaję kieszonkowego i ciężko z tym idzie, a mama się wścieka jak kupuję coś psu :lol: Poczekam z obrożą do wiosny, albo do Jetsanowych urodzin :D Na lustro się zbiera, potrzebowałabym ok 2tys.... Na tybka uzbierałam to i na to też się uda :D A czy zdjęć będzie więcej, to nie wiem... :P Jeszcze mam trochę do wstawienia, ale mi się nie chce... :P I znowu ta kapusta :lol: http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/Lastecki028.jpg śmiesznie wygląda z tą piłką :) Quote
Talucha Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Moja już nawet nie komentuje jak coś chcę psu kupic, a ciągle wymyślam coś nowego :lol: Jeszcze z obroży/szelek to mi się marzy coś od taks albo jakieś nowe szele norweskie z tasiemką z dogstyle :) Dawaj fotki i nie marudź :diabloti: A kapusty jeszcze nie pozbierali to jest na zdjęciach ciągle bo tam chodzimy na spacery :lol: Quote
Naklejka Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Ja kiedyś chciałam norwegi z tasiemką, ale nie na moją kieszeń to :D A póki co to chcę obróżkę z ćwiekami i norwegi, takie proste, bez wzorków :diabloti: Z tej kapusty to może jakieś mrożonki zrobią? :lol: Quote
jonQuilla Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 [FONT=Georgia]złoczyńca depcze plony :evil_lol: naskarżę na Was ;) :loveu::loveu: http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/Lastecki011.jpg[/FONT] Quote
kalyna Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 ja gdybym w wakacje 2 miesiące nie pracowałabym to do dzisiaj o lustrzance tylko marzyłabym... bo z kieszonkowych to ciężko uzbierać, a jak ktoś ich nie dostaje to już w ogóle szał :( i u mnie jest tak, ze jedzenie to mama kupuje a zabawki i akcesoria itp to już ja... Quote
Talucha Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 Naklejka napisał(a):Ja kiedyś chciałam norwegi z tasiemką, ale nie na moją kieszeń to :D A póki co to chcę obróżkę z ćwiekami i norwegi, takie proste, bez wzorków :diabloti: Z tej kapusty to może jakieś mrożonki zrobią? :lol: No my na razie mamy takie proste norwegi i też mi się podobają :) Nie wiem co z tą kapustą :lol: ostatnio niby zbierali ale nie do końca :P jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]złoczyńca depcze plony :evil_lol: naskarżę na Was ;) :loveu::loveu: http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/Lastecki011.jpg[/FONT] No wiesz, tak od razu ze skargami? :razz: ;) kalyna napisał(a):ja gdybym w wakacje 2 miesiące nie pracowałabym to do dzisiaj o lustrzance tylko marzyłabym... bo z kieszonkowych to ciężko uzbierać, a jak ktoś ich nie dostaje to już w ogóle szał :( i u mnie jest tak, ze jedzenie to mama kupuje a zabawki i akcesoria itp to już ja... Ja chciałam pracowac we wakacje ale niestety, pracy nie ma :shake: U mnie też mama kupuje karmę, ja akcesoria jak coś uda mi się nazbierac. Ale nie powiem, że nie, mamie też zdarzyło się kupic Lastiemu np. zabawkę ;) Quote
kalyna Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Talucha napisał(a): Ja chciałam pracowac we wakacje ale niestety, pracy nie ma :shake: U mnie też mama kupuje karmę, ja akcesoria jak coś uda mi się nazbierac. Ale nie powiem, że nie, mamie też zdarzyło się kupic Lastiemu np. zabawkę ;) mi tylko przez przypadek się udało pracę znaleźć.... mama raczej zabawek nie kupuje :( ale kiedyś byłyśmy w sklepie i mówię kup tą piłkę, a ona nie i nie... jak już kupiła to mówiła, że to ONA kupiła :lol: i jaki zaciesz :D Quote
Karro Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Dziwne, bo jak tak patrze na Twoje zdjęcia na polach to stwierdzam, że w mojej okolicy nie ma nigdzie tak rosnącej kapusty :D Quote
Talucha Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 kalyna napisał(a):mi tylko przez przypadek się udało pracę znaleźć.... mama raczej zabawek nie kupuje :( ale kiedyś byłyśmy w sklepie i mówię kup tą piłkę, a ona nie i nie... jak już kupiła to mówiła, że to ONA kupiła :lol: i jaki zaciesz :D Heh, tak to jest :P understandme napisał(a):Dziwne, bo jak tak patrze na Twoje zdjęcia na polach to stwierdzam, że w mojej okolicy nie ma nigdzie tak rosnącej kapusty :D U nas się wreszcie wzięli za zebranie jej ;) Lasti w łańcuszkach 55cm i 45cm na którym pracuje mi się o niebo lepiej Quote
Recommended Posts