Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='omry']Zazdroszczę Wam tych spacerków :)

;)
A w waszej okolicy nie robią takich spacerków? :)

[quote name='Marta_Ares']ale fajne zabawki Lasti dostał :)

Fajne są do aportowania dla Lastiego :)

[quote name='deer_1987']Jesiennie tutaj :loveu:

Jeszcze tak, bo wrzucam dalej fotki z dogo spaceru :)

Posted

understandme napisał(a):
Zdjęcia :loveu::loveu::loveu:

:D

omry napisał(a):
Od początku przyszłego roku zaczynamy wyjazdy na Szczecin :)

No to już niedługo :D
Rób fotki :razz:

Dzisiejsze

Posted

Tą obrożę, którą ma na sobie na tych zdjęciach znalazła moja mama :D Obroża jest bez okuc ale Lasti ją nosi w domu, bo czasem muszę za coś Lastiego złapac ;) a tu akurat zapomniałam ją zdjąc na spacer.

Posted

deer_1987 napisał(a):
Ale Wam dzisiejszego sloneczka zazdroscimy..

Wczoraj słońce jeszcze było ale dziś już deszczowo :(

Obama napisał(a):
Wciąż nie mogę się nadziwić ,że są psy,które mają stop na głowie:)

:evil_lol:

kalyna napisał(a):
moje psiaki noszą obroże 24/24 i nigdy im nie ściągam... no chyba, że do kąpania czy zmiana na nową, inną....
a na spacery teraz oba moje psiaki maszerują w szeleczkach :)

http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/Lastecki007.jpg grunt to obczaić okolicę :D

Mój też nosi cały czas ale chodziło mi o to, że ta obroża jest taka niewyjściowa :P
Ma doczepione figurki westa a Lasti westa nie przypomina :P i zakładam mu ją tylko w domu. A jak nosi inną obrożę (zwykłą czarną dingo) to nigdy jej nie ściągam.

Aleksandra95 napisał(a):
super fotki:loveu:

moja też nosi całą dobę obroże.:)

Dzięki :D
Mój też ;)

W prawdzie byłam z Lastim całkiem niedawno na spacerze ale chyba przejdę się jeszcze raz. I tak jak na razie nie mam nic do roboty a pies też coś popiskuje ;)
Także wstawiam kilka fotek i lecimy

Nie mogę się już doczekac aż przyjdą nowe sledy dla Lastiego i łańcuszek :)

Posted

Naklejka napisał(a):
Ładne zdjęcia!
a mnie ostatnio też naszła ochota na kupno obroży, ale chcę lustro więc się powstrzymuję :lol:

Dzięki :)
Ja mam cały czas ochotę na jakieś akcesoria dla psa ale nigdy nie mam funduszy :lol: jak już coś uzbieram to inwestuję na coś co dawno chciałam kupic i pieniędzy nie ma. I tak w kółko. A kieszonkowych niestety nie dostaję.
Łańcuszek musiałam kupic, bo ten, który mamy jest jednak troszkę za duży i ciężko mi się na nim pracuje, a sledy to wiadomo-na treningi muszę miec.
Sledy już mieliśmy wcześniej ale też były za duże :roll: i sprzedałam jednej dziewczynie. Potem chciałam mu kupic od razu nowe ale jakoś tak wyszło, że dopiero je zamówiłam :roll: Mam tylko nadzieję, że będą dobre.
A Ty zbieraj na lustro, zbieraj to może więcej fotek będziesz wstawiac :D
Się rozpisałam :lol:

Paula03 napisał(a):

Mógł poszalec to zadowolony :D

Posted

Talucha napisał(a):
Dzięki :)
Ja mam cały czas ochotę na jakieś akcesoria dla psa ale nigdy nie mam funduszy :lol: jak już coś uzbieram to inwestuję na coś co dawno chciałam kupic i pieniędzy nie ma. I tak w kółko. A kieszonkowych niestety nie dostaję.
Łańcuszek musiałam kupic, bo ten, który mamy jest jednak troszkę za duży i ciężko mi się na nim pracuje, a sledy to wiadomo-na treningi muszę miec.
Sledy już mieliśmy wcześniej ale też były za duże :roll: i sprzedałam jednej dziewczynie. Potem chciałam mu kupic od razu nowe ale jakoś tak wyszło, że dopiero je zamówiłam :roll: Mam tylko nadzieję, że będą dobre.
A Ty zbieraj na lustro, zbieraj to może więcej fotek będziesz wstawiac :D
Się rozpisałam :lol:

Ja też nie dostaję kieszonkowego i ciężko z tym idzie, a mama się wścieka jak kupuję coś psu :lol: Poczekam z obrożą do wiosny, albo do Jetsanowych urodzin :D
Na lustro się zbiera, potrzebowałabym ok 2tys.... Na tybka uzbierałam to i na to też się uda :D A czy zdjęć będzie więcej, to nie wiem... :P Jeszcze mam trochę do wstawienia, ale mi się nie chce... :P

I znowu ta kapusta :lol:
http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/Lastecki028.jpg śmiesznie wygląda z tą piłką :)

Posted

Moja już nawet nie komentuje jak coś chcę psu kupic, a ciągle wymyślam coś nowego :lol:
Jeszcze z obroży/szelek to mi się marzy coś od taks albo jakieś nowe szele norweskie z tasiemką z dogstyle :)

Dawaj fotki i nie marudź :diabloti:

A kapusty jeszcze nie pozbierali to jest na zdjęciach ciągle bo tam chodzimy na spacery :lol:

Posted

Ja kiedyś chciałam norwegi z tasiemką, ale nie na moją kieszeń to :D A póki co to chcę obróżkę z ćwiekami i norwegi, takie proste, bez wzorków :diabloti:
Z tej kapusty to może jakieś mrożonki zrobią? :lol:

Posted

ja gdybym w wakacje 2 miesiące nie pracowałabym to do dzisiaj o lustrzance tylko marzyłabym... bo z kieszonkowych to ciężko uzbierać, a jak ktoś ich nie dostaje to już w ogóle szał :( i u mnie jest tak, ze jedzenie to mama kupuje a zabawki i akcesoria itp to już ja...

Posted

Naklejka napisał(a):
Ja kiedyś chciałam norwegi z tasiemką, ale nie na moją kieszeń to :D A póki co to chcę obróżkę z ćwiekami i norwegi, takie proste, bez wzorków :diabloti:
Z tej kapusty to może jakieś mrożonki zrobią? :lol:

No my na razie mamy takie proste norwegi i też mi się podobają :)
Nie wiem co z tą kapustą :lol: ostatnio niby zbierali ale nie do końca :P

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]złoczyńca depcze plony :evil_lol: naskarżę na Was ;)

:loveu::loveu:
http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/Lastecki011.jpg
[/FONT]

No wiesz, tak od razu ze skargami? :razz:
;)

kalyna napisał(a):
ja gdybym w wakacje 2 miesiące nie pracowałabym to do dzisiaj o lustrzance tylko marzyłabym... bo z kieszonkowych to ciężko uzbierać, a jak ktoś ich nie dostaje to już w ogóle szał :( i u mnie jest tak, ze jedzenie to mama kupuje a zabawki i akcesoria itp to już ja...

Ja chciałam pracowac we wakacje ale niestety, pracy nie ma :shake:
U mnie też mama kupuje karmę, ja akcesoria jak coś uda mi się nazbierac. Ale nie powiem, że nie, mamie też zdarzyło się kupic Lastiemu np. zabawkę ;)

Posted

Talucha napisał(a):

Ja chciałam pracowac we wakacje ale niestety, pracy nie ma :shake:
U mnie też mama kupuje karmę, ja akcesoria jak coś uda mi się nazbierac. Ale nie powiem, że nie, mamie też zdarzyło się kupic Lastiemu np. zabawkę ;)

mi tylko przez przypadek się udało pracę znaleźć....
mama raczej zabawek nie kupuje :( ale kiedyś byłyśmy w sklepie i mówię kup tą piłkę, a ona nie i nie... jak już kupiła to mówiła, że to ONA kupiła :lol: i jaki zaciesz :D

Posted

kalyna napisał(a):
mi tylko przez przypadek się udało pracę znaleźć....
mama raczej zabawek nie kupuje :( ale kiedyś byłyśmy w sklepie i mówię kup tą piłkę, a ona nie i nie... jak już kupiła to mówiła, że to ONA kupiła :lol: i jaki zaciesz :D

Heh, tak to jest :P

understandme napisał(a):
Dziwne, bo jak tak patrze na Twoje zdjęcia na polach to stwierdzam, że w mojej okolicy nie ma nigdzie tak rosnącej kapusty :D

U nas się wreszcie wzięli za zebranie jej ;)

Lasti w łańcuszkach 55cm i 45cm na którym pracuje mi się o niebo lepiej