Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No boskie są po prostu te zdjęcia :)
No tak to jest z tymi mordercami.. Całe życie będą takie się kręcić koło mnie, więc mam przechlapane :) Dobrze chociaż, że będzie ich co najmniej dwójka, więc będą miały siebie nawzajem.

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='omry']No boskie są po prostu te zdjęcia :)
No tak to jest z tymi mordercami.. Całe życie będą takie się kręcić koło mnie, więc mam przechlapane :) Dobrze chociaż, że będzie ich co najmniej dwójka, więc będą miały siebie nawzajem.

Dziękuję :)
Ja tam nic nie mam do psów 'morderców', fajne są :D
Ach, chciałabym miec dwa psiaki.... ;)

[quote name='Marta_Ares']ale wariują :evil_lol: :loveu: :loveu:

Oj tak, oni zawsze :loveu:

Posted

:lol::lol:

Nasze tereny spacerowe:

Dzisiaj poszłam z Lastim jak już było ciemnawo na pobliskie pole, tylko kawałek od osiedla. Chciałam porzucac mu sznur i pocwiczyc komendy. Wydałam mu ze 3 polecenia i nagle Lasti odwrócił się do zabudowań (nie do osiedla tylko w stronę domu właściciela pola, a ten dom jest kawałek dalej) i zaczął warczec.... Nie było tam ani żywej duszy, żadnego psa, kota, ptaka, nic. A on stał i warczał a ja nie mogłam go odciągnąc...
Czasem ma tak też jak mama idzie z nim z rana (jak jest jeszcze szaro) w stronę starego cmentarza. Dziwne to.

Posted

O mój Boże.. Ten pies jest .. piekny, cudowny wspaniały ! :loveu: zakochałam sie :D
nie dośc ze rudy 'husky' to jeszcze niebieski oczka i ta prześliczna biała odmiana na głowie ..
Nie wytrzymam :)
Na pewno będziemy zaglądac :) i zapraszamy do siebie :cool3:

p.s - być może gdzieś nie doczytałam, ale chciałam spytać czy Lasti jest po kastracji? :eviltong:

Posted

[quote name='deer_1987']Terenow Wam mozna pozazdroscic!

Wy macie lepsze! :eviltong:

[quote name='Falkaa']O mój Boże.. Ten pies jest .. piekny, cudowny wspaniały ! :loveu: zakochałam sie :D
nie dośc ze rudy 'husky' to jeszcze niebieski oczka i ta prześliczna biała odmiana na głowie ..
Nie wytrzymam :)
Na pewno będziemy zaglądac :) i zapraszamy do siebie :cool3:

p.s - być może gdzieś nie doczytałam, ale chciałam spytać czy Lasti jest po kastracji? :eviltong:

Ale nam miło, dziękujemy bardzo :loveu::loveu:
My też zaraz wpadniemy :)
Tak, Lasti jest kastrowany, dzieci z jego odskoków nie będzie :P

Posted

[quote name='deer_1987']http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/2011/jesie2011040.jpg
Ale tu dlugi nos mu wyszedl :razz:

W rzeczywistości wcale nie jest taki długi ;)

[quote name='understandme']http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/2011/spacer033.jpg Lasti, zboczuchu! :D

http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/2011/jesie2011025.jpg To ładne ci wyszło :loveu:

:lol:
Dziękuję :)

Dzisiaj sobie trochę połaziliśmy po polach, zrobiłam też kilka fotek ale najpierw lecę z tymi z niedzieli jeszcze.
Jutro miałam się spotkac z Karoliną (Onomato-Peja) i Rastą ale znowu mi coś wypadło i się nie spotkamy :(