Qeeriefire Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Pomyłka :oops: No to śliczny i cudowny jest :evil_lol::loveu: Quote
Pinesk@ Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 [quote name='vege*']http://i52.tinypic.com/2lu74gl.jpg Panie Boże dziękuję za moją pańcię, która kupiła mi czekoladę :evil_lol: :diabloti: hahaha dobry komentarz, zdjęcie pasuje do tego neisamowicie! :laugh2_2: Quote
Amber Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Blisko koło was ta budowa? Jak to bloki to się łączka niedługo zapełni ;) Quote
Yuveza Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 wpadam z rewizytą Lasti....:loveu: czekoladowy husky to coś pięknego:D trenujecie coś agi? jakiś sport? Quote
Talucha Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 Collie napisał(a):Pomyłka :oops: No to śliczny i cudowny jest :evil_lol::loveu: ;) Pinesk@ napisał(a):hahaha dobry komentarz, zdjęcie pasuje do tego neisamowicie! :laugh2_2: :D Amber napisał(a):Blisko koło was ta budowa? Jak to bloki to się łączka niedługo zapełni ;) Jakieś 10 minut od mojego domu, czyli niedaleko. Powstają 2 osiedla, jakoś mnie to nie cieszy. A jeszcze kolejne mają powstawać... Kiedyś były tam super pola pełne kwiatów, można było robić co się chce, ludzi żadnych w pobliżu i w ogóle. A teraz pełno ludzi z psami (przez co nie mogę spuszczać mojego, tylko na lince, poza tym są spięcia i masa samowyprowadzaczy) do tego pędzące auta, do których Lasti czasem lubi się wyrwać i poszczekać na nie (to już na szczęście coraz rzadziej). Żeby chociaż wśród tych wszystkich psów, które teraz tam mieszkają był jakiś, z którym mój może się pobawić... Oczywiście psy ludzi z osiedli są albo zbyt delikatne albo agresywne albo właściciele mają fazę 'nie spuszczam i koniec'. westie_justa napisał(a):wpadam z rewizytą Lasti....:loveu: czekoladowy husky to coś pięknego:D trenujecie coś agi? jakiś sport? Trenujemy podwórkowe agility, trochę biegamy, jak jest chłodniej to bikejoring, próbowaliśmy frisbee ale to nam się nie udaje przez Lastiego wadę zgryzu :( Quote
Yuveza Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 aha.. moja to jakoś tak nie łapie krążków.. no Lasti pewnie wysoko skacze:D Quote
Talucha Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 On za nimi biega, chce łapać ale mu to nie wychodzi (dolna szczęka jest krótsza co uniemożliwia mu dobre złapanie dysku, więc on mu spada a pies męczy się z podniesieniem go z ziemi), więc to bez sensu. No tak całkiem całkiem :D Quote
Talucha Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 Mieliśmy iść dzisiaj na okresowe szczepienia ale nie pójdziemy. Lasti ma nie fajną koope -,- Tu przeszkadza mi ta linka... Reszta zdjęć później Quote
Pusiakowa Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 http://i52.tinypic.com/ano2vk.jpg oczy :loveu: Quote
Qeeriefire Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 jak się zajada :) http://i53.tinypic.com/2d8mjpx.jpg Piękne zdjęcia Quote
Talucha Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 [quote name='Collie']jak się zajada :) Piękne zdjęcia Dziękuję :) [quote name='westie_justa']Jakim sprzętem focisz? Canon EOS 550D +kit 18-55mm Trochę się martwię o Lastiego... Oczywiście wczoraj coś zjadł (a jakże by inaczej!!! Oczywiście nikt z rodziny nie może po sobie posprzątać, a pies chodzi i pożera wszystko!) Miał dzisiaj taką luźną, wodnistą brązową koope, później wydalał samą wodę. Ok, postanowione, trzeba psa przegłodzić, tylko dostęp do wody. Po jakimś czasie załatwił się w domu, już jakieś 'odpadki' tam były, ale koopa jeszcze pół luźna... Teraz całe popołudnie spędził praktycznie bez ruchu na swoim legowisku. Ma twardy brzuch... Czemu ten dureń je wszystko co popadnie ?! Jak jutro będzie to samo to do weta... Mała już się uczy ;) Zdjęcie jest jakie jest, siostra robiła ;) Quote
Amber Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Finka któregoś dnia najadła się średnio zapewne świeżych małży nad Wisłą, które wygrzebała z mułu :diabloti: i też przez dzień czuła się fatalnie, biegunka i twardy brzuch, ale oczywiście jej przeszło. Tyle lat jedzenia różnych rzeczy uczyniło jej żołądek pancernym ;). Mam nadzieję, że Lastiemu też się poprawi, a jak nie to jednak koniecznie do weta na zastrzyki, bo może się stan zapalny rozwinąć. Quote
Ewa&Duffel Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Jak mu ładnie na takim żółtym tle :loveu: http://i54.tinypic.com/104f11l.jpg Zdrówka życzymy ! Duffel niestety też zjadłby wszystko, a potem są problemy:shake: Ostatnio przez kilka dni miał problemy z załatwianiem się :shake: Quote
Talucha Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 [quote name='Amber']Finka któregoś dnia najadła się średnio zapewne świeżych małży nad Wisłą, które wygrzebała z mułu :diabloti: i też przez dzień czuła się fatalnie, biegunka i twardy brzuch, ale oczywiście jej przeszło. Tyle lat jedzenia różnych rzeczy uczyniło jej żołądek pancernym ;). Mam nadzieję, że Lastiemu też się poprawi, a jak nie to jednak koniecznie do weta na zastrzyki, bo może się stan zapalny rozwinąć. Już mnie coś trafia jak on ciągle coś pożera. A ja tylko się muszę martwić, on się chyba nigdy nie nauczy... [quote name='Ewa&Duffel']Jak mu ładnie na takim żółtym tle :loveu: http://i54.tinypic.com/104f11l.jpg Zdrówka życzymy ! Duffel niestety też zjadłby wszystko, a potem są problemy:shake: Ostatnio przez kilka dni miał problemy z załatwianiem się :shake: Dziękujemy! [quote name='runo']te na żółtej łące śliczne :) :) Lasti niby już dzisiaj lepiej, nic się na działo. Był na spacerze rano, później siedział w domu sam do 15 a jak wróciłam do domu z mamą, to chciałyśmy zabrać go na dłuższy spacer. I jak na złość się rozpadało. Jak przestało to poszliśmy się przejść. Później spał sobie w legowisku (tak mi się przynajmniej wydawało...) ja oglądałam telewizję przez jakiś czas, a jak wyszłam z pokoju to schody zarzygane, podłoga i legowisko też :mad: Sama biała piana, w jednych wymiocinach tylko coś jak długa trawa :roll: A nie słyszałam żeby wymiotował, a zawsze przed tym wydaje dziwne dźwięki. W każdym razie, dzisiaj przynajmniej coś zjadł. Przejdzie mu. Nie mam fotek, znowu :roll: Postaram się jutro coś zrobić, więc dam takie jedno z dzisiejszego zachodu słońca ;) Quote
Guest papillonek Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Bajeczne zdjęcia robisz,szczególnie te ostatnie :D Quote
Aleksa. Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 http://i52.tinypic.com/2hq8pds.jpg ślicznie. :) Quote
Amber Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Ciesze się, że juz Lasti się lepiej czuje :). Baaardzo piekny zachód słońca, zdecydowanie masz talent do tych ujęć ;) Quote
Talucha Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 [quote name='papillonek']Bajeczne zdjęcia robisz,szczególnie te ostatnie :D [quote name='Aleksandra95']ślicznie. :) [quote name='Pusiakowa']Ładny zachód :loveu: [quote name='Amber']Ciesze się, że juz Lasti się lepiej czuje :). Baaardzo piekny zachód słońca, zdecydowanie masz talent do tych ujęć ;) Dziękuję :oops: :) Lasti ma się dobrze, przeszło mu. :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts