Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='motyleqq']zawsze podziwiam ludzi, którzy prowadzą więcej niż jednego psa na smyczy. to musi być ciężka sprawa, ale ostatnio widziałam dwa czarne, olbrzymie sznaucery na jednej, gładkiej, czerwonej smyczy... przepiękny widok :)

a co do moich rodziców, straszni się z nich kociarze zrobili, na Etnę moją fukają, bo im koty przegania, chociaż jak przyjadę, to mój tata zaraz przegląda różne psy :cool3: zazdroszczę mu hm... takiej wewnętrznej siły, która sprawa, że pies chodzi przy nim jak w zegarku, nawet mój rozbrykaniec :razz:

Mój tata też raz dwa umie opanować Lastiego, ale jeśli pies siedzi przy nim przy obiedzie... To oczywiście nie obędzie się bez 'częstowania' psa.

Ostanie Ciapkowskie:

No i teraz trochę mojego czuba w domu:

Ach, to jego futro :loveu:

Jego za krótka szczęka:

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

zawsze podziwiam ludzi, którzy prowadzą więcej niż jednego psa na smyczy. to musi być ciężka sprawa, ale ostatnio widziałam dwa czarne, olbrzymie sznaucery na jednej, gładkiej, czerwonej smyczy... przepiękny widok :smile:

Przy małych psach jest bardzo prosto, mam 2 jamniczki i prowadzę je spokojnie na flexi. Gorzej jak mam wyjść z 3 na raz (jamniki + doberman) ale też sobie daję radę ;). Wszystko zależy od ćwiczeń i rutyny :cool3:

Posted

Ehh połowa zdjęć u Ciebie w galerii mi się nie wyświetla w całości, kocham swoje łącze internetowe -_-

Kagan wysłany zostanie jutro, moja mama miała wysłać (mnie w domu nie było) i zapomniała :-x Poleci priorytetem rano po 8ej.

Posted

[quote name='Amber']Przy małych psach jest bardzo prosto, mam 2 jamniczki i prowadzę je spokojnie na flexi. Gorzej jak mam wyjść z 3 na raz (jamniki + doberman) ale też sobie daję radę ;). Wszystko zależy od ćwiczeń i rutyny :cool3:
Te moje dwa szajbusy myślę, że po jakimś czasie też będą całkiem ogarnięte ;)

[quote name='Czarnulka']http://i52.tinypic.com/2lc4ol2.jpg przepięknieee :D :loveu:
A schronisckowcee cudne;d
;)

[quote name='Pinesk@']Ehh połowa zdjęć u Ciebie w galerii mi się nie wyświetla w całości, kocham swoje łącze internetowe -_-

Kagan wysłany zostanie jutro, moja mama miała wysłać (mnie w domu nie było) i zapomniała :-x Poleci priorytetem rano po 8ej.
Ok, ok, ok ;) Już myślałam, że ta nasza cudna poczta polska tak działa :P

Posted

Ten psiak już w nowym domu :)

Dzięki, pozdrowienia się przydadzą :P
Lasti znowu pożarł jakieś badziewia:mad: i wymiotuje, zachowuje się jakby go coś bolało, sporo posikuje... Ech, mam nadzieję, że obędzie się bez weta.
Również pozdrawiamy:smile: i czekamy na galerię :D

Posted

[quote name='agamer']Choco od jakiegos czasu zaczął pożerać kupy :( bleee.. podobno to dlatego,że ma zbyt sterylne jedzenie :/ I tak ide do weta na szczepienie wiec popytam :)
A ja nie wiem dlaczego mój tak wszystko zbiera... Ech. A karmy też miał zmieniane nie raz nie dwa..

[quote name='Onomato-Peja']http://i53.tinypic.com/288p6ht.jpg :loveu:
Ten pies nie mógł nie znaleźć domu. :lol:

Rany, z lastiego istna smieciarka. :o
Taa, trafił mi się głupi śmieciarz. Ale i tak go kocham:loveu:

[quote name='agamer']ten ze schrona słodki :D <3 dobrze,że znalazł dom ;)
Słodki, słodki ;) Ostanio był też w schronie podobny do tego ze zdjęcia tylko umaszczenie miał jaśniejsze

Ech, zdjęć nie dodam bo mi znowu net taaak woooolno łazi -,-
Zaraz idę zobaczyć za legowiskiem dla Lastiego-stare jest gówniane i jeszcze zarzygane przez wczorajsze. Ogólnie wolałabym zamówić przez neta, bo taniej i większy wybór ale mamuśka nie chce... Bo znowu biegać kasę wpłacić na konto, błagać aż sis zrobi przelew łaskawie i jeszcze czekać na przesyłkę w nieskończoność przy naszym szczęściu.

Posted

Ja tez będę zamawiac legowisko tylko nie wiem kiedy. Bym chciała ponton pseudo skórkowy z sentiny czy jakoś tak, na allegro bardzo tanio mają legowiska a podobno wytrzymałe.
Albo inaczej, 10cm gąbka tapicerska i jakies grube obicie. : )

Posted

[quote name='Pusiakowa']Ale słodki ten schroniskowiec :loveu: Oby dobry domek mu się trafił! :)
;)
[quote name='Onomato-Peja']Ja tez będę zamawiac legowisko tylko nie wiem kiedy. Bym chciała ponton pseudo skórkowy z sentiny czy jakoś tak, na allegro bardzo tanio mają legowiska a podobno wytrzymałe.
Albo inaczej, 10cm gąbka tapicerska i jakies grube obicie. : )
Ja w sumie nie wiem jakie chcę. Jutro bd w Gdyni to pochodzę i poszukam coś, pomacam i jak nie będzie nic ciekawego to jednak zamówię przez neta. Tylko, że mój pies nie ma na czym spać aktualnie, więc jak przez neta to jeszcze poczeka. A przed chwilą byłam właśnie zobaczyć tu w pobliżu czy czegoś nie ma to w Lastiego rozmiarze było tylko jedno, różowe w kratę... xD
Najwyżej tym mu zastąpię chwilowo legowisko :P

Łapki, łapeczki:loveu: Kocham takie różowiutkie :D a teraz są czarne jak smoła i śmierdzą:diabloti:

Posted

[quote name='Aleksandra95']cudownyy !! :loveu:
:loveu:

[quote name='Misia&Ruby']http://i52.tinypic.com/20sslq9.jpg - świetne zdjęcie :D A dywanik zarąbisty :D
Pozdrawiam! :)
:p

[quote name='Onomato-Peja']ja bym mu to zostawiła. :P
Nie, na tym on śpi jak jest u mnie w pokoju, a musi mieć legowisko na dole, tam gdzie spędza większość dnia ;)

Legowisko już kupione, takie zwykłe z oparciem jak Lasti lubi :)
Jakieś stare zdjęcia:

Świńskie ryje, które Lasti uwielbia ;) Dzisiaj kupiłam mu takich 5 :P

Doszedł nam dzisiaj fizjolog. I jest za wielki :roll: :shake:
Tak myślałam, że bd za duży, no ale co...
Także: SPRZEDAM KAGANIEC FIZJOLOGICZNY, ROZMIAR: DALMATYŃCZYK/HUSKY/OGAR POLSKI PIES.
Długość - 10,5cm
Szerokość - 10cm
Wysokość -12,5cm
Info na PW.
Może dam potem zdjęcia.

I teraz jaki kupić Lastiemu? Na cockera? Muszę poszukać w rozmiarówkach...

I jeszcze jedno. Jak dojechać w Gdyni na Kolibki Adventure Park ? o.O
ul. Bernadowska 1.
Kurcze, nie mam pojęcia o.O

Posted

O dzięki, może trafię :P

Wiesz co, ciężko zrobić zdjęcie mu bo się wierci i ściąga kaganiec. Ale jest na 100% za duży. Wiem, że on ma być wielki itp ale ten mu cały lata, na głębokość powiedzmy, że by uszedł ale na długość i szerokość nie. Zsuwa się z psyka, trochę opiera się na nosie...
A sprawdzałam różne możliwości zapięcia paska, z bokami kagańca też próbowałam, no ale niestety... Lasti jest za mały na huskiego, więc podejrzewałam, że będzie za duży ten kaganiec a z resztą te wymiary ich też są złe :P

Posted

[quote name='Talucha']O dzięki, może trafię :P

Wiesz co, ciężko zrobić zdjęcie mu bo się wierci i ściąga kaganiec. Ale jest na 100% za duży. Wiem, że on ma być wielki itp ale ten mu cały lata, na głębokość powiedzmy, że by uszedł ale na długość i szerokość nie. Zsuwa się z psyka, trochę opiera się na nosie...
A sprawdzałam różne możliwości zapięcia paska, z bokami kagańca też próbowałam, no ale niestety... Lasti jest za mały na huskiego, więc podejrzewałam, że będzie za duży ten kaganiec a z resztą te wymiary ich też są złe :P[/QUOTE]
owszem wielkie byc mają, ale przede wszystkim wygodne dla psa a latający po całej głowie kagan raczej za wygodny nie jest.
Rastowy też czasami dotyka nosa, ale ona ma na to wysrane. :P