Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 684
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja co roku jestem w Radomiu. W tamtym też byłam (padał deszcz i było ogólnie zimno), sędziował sędzia z Czech.
Ogólnie wystaw nie lubię, nie fascynuje mnie to całe zamieszanie, choć labki są o tyle fajnymi psami, ze przy ich okrywie włosowej właściwie niewiele trzeba robić, ot szmatka i błoto się wyczyści - więc pod tym względem są wręcz doskonałe, bo gdybym miała jakiegoś pudla to bym chyba ostrzygła go na łyso - ile tam zabiegów, kąpieli, czesania....
a komputer nadal czeka na lepsze czasy.

Posted

panbazyl napisał(a):
ja co roku jestem w Radomiu. W tamtym też byłam (padał deszcz i było ogólnie zimno), sędziował sędzia z Czech.
Ogólnie wystaw nie lubię, nie fascynuje mnie to całe zamieszanie, choć labki są o tyle fajnymi psami, ze przy ich okrywie włosowej właściwie niewiele trzeba robić, ot szmatka i błoto się wyczyści - więc pod tym względem są wręcz doskonałe, bo gdybym miała jakiegoś pudla to bym chyba ostrzygła go na łyso - ile tam zabiegów, kąpieli, czesania....

No to idę męczyć rodziców żeby mnie zawieźli na ta wystawę:diabloti:
hmmm.... tylko o której ona się zaczyna?:lol:

Posted

panbazyl napisał(a):

No pogoda nie ładna... :( W Łodzi dwa lata temu też było brzydko. :( Nie mów. ;) Moja Mysza to na wystawce tuż przed wejściem na ring dostaje takiego łupieżu że jest cała biała. :-/ Ja też z takim pudelkiem bym nie wytrzymała... :eviltong: Ech... Kiepsko z tym komputerem... To zdjęć nie będzie? :-(
monika15 napisał(a):
No to idę męczyć rodziców żeby mnie zawieźli na ta wystawę:diabloti:
hmmm.... tylko o której ona się zaczyna?:lol:

No męcz rodziców na Radom a potem na Łódź. :razz: Pewnie jak każda wystawka koło 10 możesz już być. ;)

Posted

No to zdjęcia suni znajomych - ,, Duśki ''. :)
Najpierw nie była przekonano co do zdjęć i pokazywała pupę... :stupid: Ale potem się rozkręciła. :)

Uploaded with ImageShack.us
No to jeszcze zdjęcie średnie bo cień wyszedł mój... :angryy:

To zdjęcie jest najlepsze, zakochałam się w tym zdjęciu. :loveu: Jak mi się udało że Dusia nie patrzyła na aparat? :razz:

Następny cień ale tak to ładnie... :mad:

Iiiii... ząbki! :grins:

Posted

ania90 napisał(a):
sliczna Dusia :)

Dzuiękuję. :) Jak teraz pojadę to porobię więcej zdjęć. ;)
ahedok napisał(a):
kolorowe kwiatki ;) lubię gratisy :D
a Dusia też ładna dziewczynka

No to będe robiła gratisy. ;) No kwiatki kolorowe. :) Jakoś teraz tak uwielbiam robić zdjęcia że nie mam miejsca na dysku. :-D Dusia ma ok 3 lata i kundelkiem.
Porobiłam zdjęcia mojej jednej papuzi więc puźniej wrzucę. ;)

Posted

monika15 napisał(a):
śliczne zdjęcia :D
Duśka jest podobna do Ciapka kalyny :evil_lol:

Dziękuję, dziękuję. ;) A ja Ciapka nie widziałam ale jeżeli tak mówisz to chyba jest. :)

Posted

Oto jedna z moich papug - Nimfa o imieniu Alex mam jeszcze Babisia ale on jest u mamy. ;)
&&&ALEX&&&
W klatce...

Raczej aparat się Alexowi nie spodobał... :eviltong:

Profil... :cool3:

Widmo... Duch papugi. :lol:

Jaki piękny fryz dziewczynka ma... :p

Posted

Zabawa spinaczem od dzwoneczka. ;)

Ciekawe kiedy wreszcie spadnie?! :razz:

Jeszcze nie spadło! :angryy:

Aż w końcu spadł, papuzia szczęśliwa a pańcia przywieszać musiała... :evil_lol:

Posted

Piórko nad oczkiem podniosło się...

A kuku!

Jaka ja wielka papuga jestem...

Jakie pikne skrzydła. Niestety ale jedno jest złamane... :(

Posted

ahedok napisał(a):
prześliczna papuzia :loveu:
tak z ciekawości (miałam kanarka, ale umarł ponad rok temu, a marzy mi się papuga) jaką dużą ma klatkę?

Dziękuję, ona ma 10 lat. ;) Naprawdę nimfę polecam, jest to bardzo mądry, szybko się przywiązuję do ludzi, nie ma dużo wymagań, naśladuję dźwięki: Kiedy mój tata grał w grę gdzies strzelał Babiś naśladował odgłosy pistoletu. :-D Klatkę ma 50cmx40cm ale mam zamiar kupić większą. Jeżeli się dowiem jak dodać filmik to dodam filmik jak dzisjaj Alex popiswała się przed aparatem. ;)

Posted

no,jestem i ja u Ciebie:)
Dziewczyny są super,znam obiechoćostatnio mam okazję spotykać się na spacerach tylko z Temą,Myszy już dawno nie widziałam.
Ale,pogoda ostatnio dopisuje,więc mam nadzieję,że to nadrobię:))
Mam sporo fotek Temy z ostatniej wystawy.