Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 684
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przyszłam pierwszy raz i od razu trafiłam na imprezę ;) ;).

Wszystkiego najlepszego dla pięknej psicy !!!

A czy to nie jej łapka widnieje na fotce z poprzedniej strony?

[quote name='Polari']Jak wy to robicie że cytujecie tle postów naraz?Po prawej stronie każdego postu, na dole, obok "Odpowiedź z cytatem" jest taki obrazek: "+ Klikasz na niego przy każdym poście, który chcesz zacytować, a przy ostatnim, który cytujesz klikasz na "odpowiedź z cytatem".
Nie wiem czy dobrze objaśniłam :oops:, ale mam nadzieję, że tak i że Ci się uda zrobić multicytat!

Posted

100 lat Miszce!
Dzięki. :) Jak ten czas szybko mija już cztery lata... :-D

Wszystkiego najlepszego Mycha :new-bday: :tort: :BIG:
Dziękuje. :) Mycha za życzonka też bardzo dziękuję i przesyła wam buziaki. :buzi:

Przyszłam pierwszy raz i od razu trafiłam na imprezę ;) ;).

Wszystkiego najlepszego dla pięknej psicy !!!

A czy to nie jej łapka widnieje na fotce z poprzedniej strony?

Po prawej stronie każdego postu, na dole, obok "Odpowiedź z cytatem" jest taki obrazek: "+ Klikasz na niego przy każdym poście, który chcesz zacytować, a przy ostatnim, który cytujesz klikasz na "odpowiedź z cytatem".
Nie wiem czy dobrze objaśniłam :oops:, ale mam nadzieję, że tak i że Ci się uda zrobić multicytat!
No widzisz. :) Oczywiście witamy w naszej galeri i zapraszamy częściej. :laugh2_2:
Tak zgadłaś! To łapęcia Mychy. :kciuki:
Dziękuję za odpowiedź Macioszek. Najbardziej zrozumiała i udało się! :bigcool:

Posted

[quote name='Polari']Dziękuję za odpowiedź Macioszek. Najbardziej zrozumiała i udało się! :bigcool:Nie do końca się udało... ;) Bo multicytaty powinny wyglądać tak (tzn. być w takich chmurkach jakby...):

[quote name='maciaszek']Po prawej stronie każdego postu, na dole, obok "Odpowiedź z cytatem" jest taki obrazek: "+ Klikasz na niego przy każdym poście, który chcesz zacytować, a przy ostatnim, który cytujesz klikasz na "odpowiedź z cytatem".

[quote name='monika15']:BIG::new-bday:Wszystkiego najlepszego!:new-bday::BIG:

Posted

Bardzo, bardzo dziękuję Paulinko. :bigcool: To naprawdę fajny prezencik od Ciebie. :klacz:
Oczywiście wszystkie banerki są śliczne. A kobieta zmienną jest więc zmieniam sobie co jakiś czas. :eviltong: Paulinko naprawdę śliczny banerek. :loveu: :loveu:
*
Maciaszek to już nie wiem. Jak ty to robisz? :roll:

Posted

[quote name='Polari']Maciaszek to już nie wiem. Jak ty to robisz? :roll:Tak, jak to opisałam.
Naciskam "+ przy każdym poście, który chcę zacytować, a przy ostatnim "odpowiedź z cytatem". Niczego nie kasuję, tylko odpisuję na każdy cytat i już.
Nie wiem jak to wytłumaczyć inaczej... Może ktoś inny spróbuje i zrobi to jaśniej?

Posted

[quote name='Polari']Dziękujemy Moniko. :buzi: No, przecież to już cztery lata ma! :splat: Więc siwizna się pojawia. :grins:[/QUOTE]

[quote name='Polari']Udało mi się! :-D[/QUOTE]

Widzisz? Udało się!

Posted

[quote name='Polari']Kto umie podlinkować banerek? Bo nie jest podlinkowany a ja tego zrobić nie umiem.[/QUOTE]
hmm.... za mnie też to koleżanka zrobiła .....
poszukaj na dziale "Administracja" tam było łopatolgicznie wytłumaczone jak to zrobić - ale ja nadal sama nie potrafię ;)
a zdjęcia dodam u siebie w galerii, ale jeszcze kilka dni mi daj :)

Posted

Ja umiem podlinkować!

Wchodzisz w sygnaturę i robisz tak:

[URL="adres galerii" ][ IMG]adres banerka[ /IMG][ /URL]

musisz powstawiać odpowiednie linki w odpowiednie miejsca i usunąć spacje.

Posted

[quote name='Polari']Paulinko dziękuję ale i tak nie umiem...Próbowałam i nic. :( A czy te '' - usunąć?[/QUOTE]

Nie, cudzysłów zostawiasz. Może gdzieś robisz odstępy? albo nie kasujesz spacji? Ciężko powiedzieć, ale jeśli prawidłowo wstawiasz kod, bez żadnych przerw, musi być dobrze.

Posted

[quote name='mychaaaaa']Nie, cudzysłów zostawiasz. Może gdzieś robisz odstępy? albo nie kasujesz spacji? Ciężko powiedzieć, ale jeśli prawidłowo wstawiasz kod, bez żadnych przerw, musi być dobrze.[/QUOTE]
Ok, dzięki. :) Jak będew miałą czas to pokąbinuję. :-D Teraz mam fajny program i będe uczyła się robić banerki. :)
[quote name='maciaszek']Brawo! :) :)[/QUOTE]
Dzięki, dzięki. :) Ale jakby nie ty to bym nie wiedziała jak to zrobić. ;)
[quote name='ania90']brawo!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
Bardzo dziękuję. :)