Jaga. Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 ej to nie było moje dupsko tylko dupsko Tesiaka :diabloti: piękne zdjęcia :smile: to z jeziorem magiczne wręcz :loveu: Quote
Polari Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 No to teraz: Co wam ten pieniek przypomina? Bo mi rybe. :-D Uploaded with ImageShack.us Quote
Mani2000 Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 hejka witam w galerii:) Myszka-piękna labka uwielbiam czekoladowe labki!moja ciocia ma czekoladowego Axela z rodowodem:) Tema-wygląda jak rodowodowa rotwailerka:) cudo:loveu: mnie też pieniek przypomina rybę:) Quote
ahedok Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Mani2000 napisał(a):hejka witam w galerii:) Myszka-piękna labka uwielbiam czekoladowe labki!moja ciocia ma czekoladowego Axela z rodowodem:) Tema-wygląda jak rodowodowa rotwailerka:) cudo:loveu: mnie też pieniek przypomina rybę:) może źle coś zrozumiałam, ale mi się wydawało, że Tema ma rodowód, przecież są zdjęcia z wystawy :roll: Quote
Polari Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 Witamy, witamy w naszej galeri i pozdrowionka serdeczne. *** No właśnie. :) Tema ma rodowód. :-D Quote
Mani2000 Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 musiało mi sie coś ubzdurać:D Tema,to najładniejsza Rotwailerka jaką widziałam! Quote
Jaga. Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 buahahahaha ale sie uchichotalam, Tema wygladasz jak rodowodowa :evillaug: co za komplement :diabloti: Quote
Mani2000 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 akt pomyliłam sie no ale co nie wygląda ????:D:D:D:D Quote
Polari Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Nio, wygląda ale według mnie ma dysplazjię biodrową. :( Dla mnie jest troszeczkę za wysoka na rotka ale na wystawach jej dobrze idzie. :-D Quote
Polari Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 No stare zdjęcia ale jare. :-D Obydwie mają cieczkę i niestety aparatu na dwór nie biorę. :( O to zdjęcia z jesiennego spacerku: :-D ***MYSZA*** Uploaded with ImageShack.us Nawet pokrzywki nie przeszkadzają żeby być krówką. :-D Uploaded with ImageShack.us Zdjęcie udowadniające jesień. :) Uploaded with ImageShack.us Uśmiech! :-D Uploaded with ImageShack.us Coś sie poruszyło w krzakach... wiewiórka! Uploaded with ImageShack.us Aby złapać najwsanialszą zabawkę na dworze ( znalezioną przez siebie butelkę ) trzeba się czasami natrudzić. :-D Quote
ahedok Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Mani2000 napisał(a):akt pomyliłam sie no ale co nie wygląda ????:D:D:D:D to był SARKAZM /taka silna ironia jakbyco/ Polari napisał(a):Nio, wygląda ale według mnie ma dysplazjię biodrową. :( Dla mnie jest troszeczkę za wysoka na rotka ale na wystawach jej dobrze idzie. :-D czemu dysplazję? Quote
Polari Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Bo tak strasznie dziwnie ustawia tylne łapy. :( Quote
Polari Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Uploaded with ImageShack.us Obrócenie głowy o 180 stopni. :) Quote
Polari Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Ok, teraz: $$$TEMA$$$ Uploaded with ImageShack.us Prawdziwa dama swoje humory jakoś pokazać musiała. :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Ha, ha ha tutaj mnie nikt nie znajdzie. :-D Quote
Polari Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 A tu zdjęcia mojego świnkiaka: %%%ALVIN%%% Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Ja u niego zakochałam się w umaaszczeniu. :) Tyłek ma biały, glówka czarna z rudym kawałkiem na nosku i jeden boczek brązowo rudy a drugi czarny. :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Alvinek będzie tatą! :eviltong: Quote
ahedok Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 proszę o zdjęcia małych prosiaczków jak tylko się urodzą ;) Quote
Polari Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Ok, ok jak się urodzą to dam. Raz Gabrysia będzie miała a potem Alvinek ciach pod nóż jajka. :evil_lol: Quote
ahedok Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 a nie będziesz prześwietlać Temy? może wymaga leczenia... Quote
*Magda* Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Polari napisał(a): http://img860.imageshack.us/img860/534/p1030796.jpg Justynko, obetnij mu pazurki. Są zdecydowanie za długie i będą się zawijać na boki. Tylko musisz uważać, żeby nie obciąć za głęboko, bo sprawisz mu ból. A jeśli się boisz, to wet to zrobi za parę złotych. A tak poza tym to Alvinek słodziutki :loveu: Quote
Polari Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Tema niedługo też ma prześwietlenie : / *** Magda on właśnie wtedy niedawno wrócił od weta. Ja nie obcinam sama tylko co miesiąc obcina mu pazury weterynarz. :) Więc nie są zadługie jeżeli tak wet robi. Quote
*Magda* Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Polari napisał(a): Magda on właśnie wtedy niedawno wrócił od weta. Ja nie obcinam sama tylko co miesiąc obcina mu pazury weterynarz. :) Więc nie są zadługie jeżeli tak wet robi. Na zdjęciu wydają się długie, ale jak chodzisz regularnie do weta, to jest ok :D Quote
Recommended Posts