Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 684
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Coooooo?! :mdleje: Łeeee :placz: Wczoraj było u nas słonko, wiecie jak się cieszyłam. :sweetCyb: A dzisiaj...pada! :bad-word::wallbash: Słonko! Nie obrazimy się gdy zawitasz do Polski i Łodzi. :fadein:
Mam kilka zdjęć Mychy, ale nie wiem czy je wrzucić bo ma śpioszki w oczkach i to brzydko wygląda. :roll: No ale macie. :eviltong: Załaduję i wrzucę. ;)
*
Kalyna, pisałam wcześniej co Mycha zrobiła. :-D Wymieniali zawory w kaloryferach i w moim pokoju rozwalili mi ścianę. :bad-word::madgo::onfire: I Mycha musiała wejść sprawdzić co tam się dzieję i położyła się w gruzie. ( nie wiem dlaczego to zrobili )

Posted

[quote name='Polari']Coooooo?! :mdleje: Łeeee :placz: Wczoraj było u nas słonko, wiecie jak się cieszyłam. :sweetCyb: A dzisiaj...pada! :bad-word::wallbash: Słonko! Nie obrazimy się gdy zawitasz do Polski i Łodzi. :fadein:
*
Kalyna, pisałam wcześniej co Mycha zrobiła. :-D Wymieniali zawory w kaloryferach i w moim pokoju rozwalili mi ścianę. :bad-word::madgo::onfire: I Mycha musiała wejść sprawdzić co tam się dzieję i położyła się w gruzie. ( nie wiem dlaczego to zrobili )[/QUOTE]
Hmm u nas też od 3 dni nie pada i prześwituje słoneczko, raz bardziej, a raz słabiej.. no i dzisiaj też świeci.. fakt upału na szczęście nie ma, ale nie pada i niebo takie niebieskie z białymi chmurkami.. ahh uwielbiam jak tak jest :)
**
czytałam, więc się śmieje, że pomagała sprzątać gruz :)

Posted

[quote name='kavala']Widzę, że Myszy tez pyszczek ciąży. :lol: Frodo często tak swój opiera na niskim szklanym stoliku, albo po piciu ze swojej miski zawsze opiera mordencje na sofie. Wszystko potem jest do mycia.:angryy:[/QUOTE]
Hi, hi też. :lol: Mysza tak samo! :-D Jak napiję wody do swój ciężki pyszczek na fotelu lub kanapie opiera. ;)
[quote name='kalyna']Hmm u nas też od 3 dni nie pada i prześwituje słoneczko, raz bardziej, a raz słabiej.. no i dzisiaj też świeci.. fakt upału na szczęście nie ma, ale nie pada i niebo takie niebieskie z białymi chmurkami.. ahh uwielbiam jak tak jest :)
**
czytałam, więc się śmieje, że pomagała sprzątać gruz :)[/QUOTE]
Łiiiiiii! :multi: U nas też dzisiaj ładnie! 29 stopni! O jak słoneczko fajnie grzeję :loveu: Ale nie mogę robić zdjęć bo u taty jestem... :( Jutro rano wstanę, porobię fotki moich psinek a potem jadę do zoo! :-D Trzymajcie kciuki że będzie tak ładnie jak jest. :kciuki: Ja też upałów nienawidzę ale tak jak teraz jest mogłoby być całe wakacje. :-D No Mycha zawsze pomaga w sprzątaniu Hehe Jak odkurzam to Mycha ma taką radość bo goni odkurzacz, łapię zębami, skaczę na niego ( Mycha robi tak jak niedźwiedzie polarne łamią lód. ;) Tak właśnie skaczę ), szczeka, popiskuję ze szczęścia, a Tema się go boi. ;) Oczywiście do zoo biorę aparat. :p
[quote name='ania90']nochalek :loveu:[/QUOTE]
Brązowy... :cool3: :loveu::loveu::loveu:
[quote name='Mani2000']ito jaki fajny nochalek:loveu:[/QUOTE]
:cool3: Tylko do całowania :eviltong:

Posted

To może pogadaj z mamą, żebyście po nie nie jechały. Że to ma być Wasz wypad, że przecież po to brała dzień wolnego, żeby spędzić go TYLKO Z TOBĄ. I niech zadzwoni do cioci, że to Wasz wyjazd, że dla Ciebie wzięła urlop i na wspólny wypad do zoo (z ciocią i wnuczką) możecie się umówić na inny dzień.

Posted

Hi, hi nie czytacie postów... :-D U góry napisałam. ;) Ale jeszcze raz napiszę: Mama dalej nie widziała w tym problemu.... :( Nie pojechałam ani Ja ani mama. ;) W środę jedziemy SAME i nikt się już o tym nie dowie aby nie było takiej samej sytuacji. :-D więc Wy też Ciiii... :evil_lol:

Posted

Polari napisał(a):
Hi, hi nie czytacie postów... :-D U góry napisałam. ;)
Czytamy, czytamy. Tylko tamte były z wczoraj, a od wczoraj coś się mogło zmienić ;). I zmieniło się - nikt nie pojechał ;).
To w takim razie ciiiiii :).