Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 684
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Polari napisał(a):
http://img703.imageshack.us/img703/1401/galeria006.jpg

Jaka słodka mordka :loveu: Widzę, że wszystkie szczeniory mają kolor po mamusi. A tatuś w jakim był kolorze??
Ja ciągle czekam aż nas odwiedzisz :p

Posted

łaaaaa jakie słodkie kluchy :loveu: skonałam :p uwielbiam czekoladowe labki, na poprzednim mieszkaniu mieliśmy za sąsiadów dwa - były cudne :loveu: i bardzo mądre. były też dwa kremowe, ale no comment :p
a tatuś jaki ładny, kolorek cudny no i te tytuły :loveu:

Posted

No mi się najbardziej podobają czekoladki. Mysza jest potężniejsza od ojca dzieci... O.O Może na zdjęciach tego nie widać ale to prawa i jeszcze Mysza jest ciemniejszą czekladą i dlatego nie może być pokryta biszkoptem tylko czekoladowym lub czarnym. Trochę szkoda bo szczeniaczki biszkoptowe też są bardzo słodkie. No właśnie te tytuły. Za pokrycie ( właścielką hodowli jest moja ciocia! )zapłaciłam tylko 2000zł! Ale Mysza też ma tytuły... Jest: Najpiękniejszym psem odziału łódzkiego i naładniejszą suką w rasie. :)

Posted

mi się jeszcze mega podobają czarne, biszkopty jakoś wcale. wolę goldki biszkopciaste ;)
a czemu Mysza nie może być pokryta biszkoptem? to jest na takiej zasadzie jak u merlaków?

Polari napisał(a):
No właśnie te tytuły. Za pokrycie ( właścielką hodowli jest moja ciocia! )zapłaciłam tylko 2000zł! Ale Mysza też ma tytuły... Jest: Najpiękniejszym psem odziału łódzkiego i naładniejszą suką w rasie. :smile:

to faktycznie niedużo
Mysza :loveu: jaka utytułowana panna :loveu: a pańcia się nic nie chwaliła :mad::evil_lol:

Posted

Szczeniaki urodziły się 4 grudnia 2010r. :) No a zanim dostały pierwsze jedzonko ( karmę ) martwiłam się że nie zjedzą ale się zdziwiłam! Wsuwały aż miski i karma była w całym pokoju ( na ścianach też ). :)
No, niechwaliłam się bo jeszcze mnie tu nie było... A jak chcecie to mogę powrzucać zdjęcia z wystawy w Łodzi? Bo na inne aparatu nie brałam...

Posted

musisz cały ten kod wpisać tam gdzie teraz masz link do obrazka, czyli wybierasz bannerek i kopiujesz i wklejasz on jest już podlinkowany na galerię

edit:
sprawdziłam, działa ;) czyli musisz zacytować mojego posta i z niego zaznaczyć wybrany obrazek skopiować i wkleić. i voila ;)