Jaga. Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 łiiii zdjęcia :multi: http://img402.imageshack.us/img402/2535/parkpromienistych300320.jpg ale cudne :loveu: http://img694.imageshack.us/img694/3774/galeria001.jpg mam dość :diabloti: http://img829.imageshack.us/img829/2535/parkpromienistych300320.jpg hahahaha jakie wygibasy dziewczyny aż lśnią, kolorki cudne :loveu: Quote
Polari Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 Już wchodzę! :) Tylko obejrzę Prosto w serce i już oglądam. : ) Zobacz wpis na kilku zdjęciach na nk. : ) Quote
Polari Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 Zdjęcia szczeniorów! :) Proszę: Tu mają tydzień: Uploaded with ImageShack.us Tu ostatni szczeniak przed odejściem. :( Takie kluseczki. :) Same już wchodziły na łóżko! O.O Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Sunia ( jako jedyna bo reszta to były chłopaki ) :diabloti: Uploaded with ImageShack.us A tu sesja w kolorze rdzy: :p Uploaded with ImageShack.us Quote
Polari Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 A tu na razie ostatnie zdjęcie: Przepraszam że nie wyraźne no ale szczeniaki się kręciły i chciałay na parawan z sesji zrobić siusiu. :evil_lol: :eviltong: Uploaded with ImageShack.us Quote
*Magda* Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Polari napisał(a):http://img703.imageshack.us/img703/1401/galeria006.jpg Jaka słodka mordka :loveu: Widzę, że wszystkie szczeniory mają kolor po mamusi. A tatuś w jakim był kolorze?? Ja ciągle czekam aż nas odwiedzisz :p Quote
Polari Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 Tatuś do Blush z MoltoBene - wejdzicie na: www.labki.pl i na psy i tam będzie Blush. :) A odwiedziłam was tylko że na poprzedniej stronie. ;P Quote
Jaga. Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 łaaaaa jakie słodkie kluchy :loveu: skonałam :p uwielbiam czekoladowe labki, na poprzednim mieszkaniu mieliśmy za sąsiadów dwa - były cudne :loveu: i bardzo mądre. były też dwa kremowe, ale no comment :p a tatuś jaki ładny, kolorek cudny no i te tytuły :loveu: Quote
Polari Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 No mi się najbardziej podobają czekoladki. Mysza jest potężniejsza od ojca dzieci... O.O Może na zdjęciach tego nie widać ale to prawa i jeszcze Mysza jest ciemniejszą czekladą i dlatego nie może być pokryta biszkoptem tylko czekoladowym lub czarnym. Trochę szkoda bo szczeniaczki biszkoptowe też są bardzo słodkie. No właśnie te tytuły. Za pokrycie ( właścielką hodowli jest moja ciocia! )zapłaciłam tylko 2000zł! Ale Mysza też ma tytuły... Jest: Najpiękniejszym psem odziału łódzkiego i naładniejszą suką w rasie. :) Quote
mychaaaaa Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Jeeeju, jakie słodkie kluski! :loveu: dawno mieliście miot? Czy obecnie macie? Mi też z labradorów najbardziej podobają się te czekoladowe :) Quote
Jaga. Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 mi się jeszcze mega podobają czarne, biszkopty jakoś wcale. wolę goldki biszkopciaste ;) a czemu Mysza nie może być pokryta biszkoptem? to jest na takiej zasadzie jak u merlaków? Polari napisał(a):No właśnie te tytuły. Za pokrycie ( właścielką hodowli jest moja ciocia! )zapłaciłam tylko 2000zł! Ale Mysza też ma tytuły... Jest: Najpiękniejszym psem odziału łódzkiego i naładniejszą suką w rasie. :smile: to faktycznie niedużo Mysza :loveu: jaka utytułowana panna :loveu: a pańcia się nic nie chwaliła :mad::evil_lol: Quote
Polari Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 Szczeniaki urodziły się 4 grudnia 2010r. :) No a zanim dostały pierwsze jedzonko ( karmę ) martwiłam się że nie zjedzą ale się zdziwiłam! Wsuwały aż miski i karma była w całym pokoju ( na ścianach też ). :) No, niechwaliłam się bo jeszcze mnie tu nie było... A jak chcecie to mogę powrzucać zdjęcia z wystawy w Łodzi? Bo na inne aparatu nie brałam... Quote
Polari Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 Następne zdjęcia! Nudziło mi się a nie mogę na dworzu ich spuszczać ze smyczy więc proszę: Mycha jako TAP MADL: :) Uploaded with ImageShack.us Mój mały wstydzioszek: ;P Uploaded with ImageShack.us Pańciu nie możesz mi dać spokojnie na tej kanapie położyć mi się spać?! :evil_lol: Uploaded with ImageShack.us Quote
Polari Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 A tu Tema: Może uda mi się zepsuć łapą aparat to przestanie moja pani mi zdjęcia robić? Uploaded with ImageShack.us To Tema jako TOP MODEL: Uploaded with ImageShack.us [quote name='Jaga.'] Quote
Jaga. Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 buahahha dobre :D http://img716.imageshack.us/img716/6441/kolekcjiajesue2011r013.jpg nie no gangsta dewasta. szacun ;) ja chcę zdjęcia z Łodzi :) z tamtego roku? też byliśmy ;/ lałoooo ;/ Quote
Polari Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 Nie lało dwa lata temu... W 2010r. była ładna pogoda ( aż za gorąco ). : / Ok, to jutro wrzucę zdjęcia z Łodzi. Quote
mychaaaaa Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 ojej, co Ty z psami wyczyniasz :eviltong: Quote
Polari Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 Jej! Jaki śliczny banerek! :) A co to dla mnie? Quote
mychaaaaa Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Polari napisał(a):Jej! Jaki śliczny banerek! :) A co to dla mnie? Pewnie, że dla Ciebie! ;) Jaga nam się wkręciła w robienie banerków ;) Quote
Polari Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 Nie wiem jak...? Pomożecie mi? Ale bardzo dziękuję. Quote
Jaga. Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 musisz cały ten kod wpisać tam gdzie teraz masz link do obrazka, czyli wybierasz bannerek i kopiujesz i wklejasz on jest już podlinkowany na galerię edit: sprawdziłam, działa ;) czyli musisz zacytować mojego posta i z niego zaznaczyć wybrany obrazek skopiować i wkleić. i voila ;) Quote
Recommended Posts