Polari Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 Mnie też. ;) Bo myślą że mogą wszystko... I jak? Łódź się podoba? Quote
maciaszek Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name=':: FiGa ::']Jechalam tylko obwodnica :evil_lol:[/QUOTE]To wiele straciłaś... Warto zajrzeć głębiej :). Quote
Polari Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 Hmm... :knuje: W Łodzi fajny jest las w środku miasta, IKEA największa w Polsce, Manufaktura, Port Łódź, parki nie za ładne... ;) Quote
:: FiGa :: Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='maciaszek']To wiele straciłaś... Warto zajrzeć głębiej :).[/QUOTE] Moze kiedys zrobie sobie takie zwiedzanie ojczyzny ;) Ale wiesz jak to jest z psimi transportami... byle dojechac ;) Taaaa, pojade do Lodzi zwiedzic Ikee :grins: Quote
Polari Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 Ha, ha no właśnie! Zapraszam do mnie też! :-D Quote
monika15 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='Polari']Hmm... :knuje: W Łodzi fajny jest las w środku miasta, IKEA największa w Polsce, Manufaktura, Port Łódź, parki nie za ładne... ;) Byłam w Łodzi jakieś 2tygodnie temu, akurat w tych trzech miejscach (pogrubionych) :D Powiem szczerze, że nawet mi się podobało :) tylko w Manufakturze nie mogłam znaleźć zoologicznego :/ Polari masz świnki morskie z tego co kojarzę. Twoim zdaniem samiczka, czy samczyk jest bardziej towarzyski? :) http://img683.imageshack.us/img683/6338/p1060278f.jpg Czekoladowy nochalek:loveu::loveu: Aż korci żeby dać w niego całusa:evil_lol: Quote
Polari Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 O to fajnie! :) A bo w Manu sklep zoologiczny jest w innym budynku. ;) Kakadu. :-D Bo jak widziałaś ten sklep jest zrobiony w starej fabryce i Kakadu też jest tylko że w odzielnym budynku, od strony parkingu do Kina. ;) Tak mam świnki morskie ( narazie trzy ). Samiczka i Samiec bardzo się od siebie różnią. ;) Samiczka: jest szybka, jak ją weźmiesz ciągnie do najcieplejszego miejsca u ciebie, jest głodomorem strasznym, są głośne ( ale tylko wtedy kiedy coś chcą albo Cię witają ale to i u samca i u samiczki ). Samiec: jest spokojnieszy, u Ciebie znajdzie najwygodniejsze miejsce do spania, jest leniwy, straszny głodomor i jest głośny. ;) Ale polecam samiczkę. ;) Alvina nie lubię brać na ręce przez to co ma na pupie. ;) ( tego co nie ma samiczka ;) Jak chcesz się dowiedzieć więcej o świnkach ( co najchętniej jedzą, comożna podawać, pielęgnacjia. ;) Możesz mi na pw napisać. ;) Chętnie odpowiem Quote
monika15 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Następnym razem już na pewno trafię do Kakadu :) Dziękuję za "instrukcję" jak tam dojść ;) O świnkach naczytałam się już strasznie dużo i mniej więcej wiem jak je pielęgnować, ale jeśli będę miała jakieś pytanko to napiszę :) Quote
Polari Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 Ok. :) Ale możesz i tak nie trafić... Wiem coś o tym. ;) Hmmm... Jesteś na rynku Manu, podchodzisz do napisu Manufaktura ( tych zielonych literke ) tam dalej jest parkin Cinema City i jest parking pod dachem, taki szary kwadrat przechodzisz pod nim na drugą stronę widzisz taką myjnie idziesz w jej stronę i już trafisz. ;) A co? Zamierzasz kupić sobie świniaka? :-D To pisz ja ci powiem z doświadczenia. ;) Quote
:: FiGa :: Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Kakadu to drogi sklep z tego co pamietam? ;) Quote
ania90 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name=':: FiGa ::']Kakadu to drogi sklep z tego co pamietam? ;)[/QUOTE] tez tak uwazam Quote
monika15 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='Polari']Ok. :) Ale możesz i tak nie trafić... Wiem coś o tym. ;) Hmmm... Jesteś na rynku Manu, podchodzisz do napisu Manufaktura ( tych zielonych literke ) tam dalej jest parkin Cinema City i jest parking pod dachem, taki szary kwadrat przechodzisz pod nim na drugą stronę widzisz taką myjnie idziesz w jej stronę i już trafisz. ;) A co? Zamierzasz kupić sobie świniaka? :-D To pisz ja ci powiem z doświadczenia. ;)[/QUOTE] Zamierzam, ale rodzice wciąż narzekają i dogadują żebym nie brała następnego zwierzątka na głowę ;) Klatkę już zamówiłam, a świniaczek będzie u mnie najprawdopodobniej we wtorek :D [quote name=':: FiGa ::']Kakadu to drogi sklep z tego co pamietam? ;)[/QUOTE] Tak :) Strasznie tam drogo, ale ja lubię sobie połazić i pogapić się na te wszystkie akcesoria :P Quote
ahedok Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Kakadu faktycznie drogie, ale można sobie wszystko pooglądać kupić gdzie indziej :razz: ja uwielbiam odwiedzać zoologi, jak idziemy ze znajomymi do galerii to zawsze się na chwilę urywam i zwiedzam raz jeszcze znany na pamięć asortyment :P Quote
angineuuka Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='ahedok']Kakadu faktycznie drogie, ale można sobie wszystko pooglądać kupić gdzie indziej :razz: ja uwielbiam odwiedzać zoologi, jak idziemy ze znajomymi do galerii to zawsze się na chwilę urywam i zwiedzam raz jeszcze znany na pamięć asortyment :P[/QUOTE] Widzę,że nie tylko ja tak mam :evil_lol: Quote
Polari Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 [quote name=':: FiGa ::']Kakadu to drogi sklep z tego co pamiętam? ;)[/QUOTE] No niestety. ;) Ale Myszę tam uwielbiają. :-D Zawsze jak z nią idę i jako ona zobaczy kogoś z pracownikiem to popiskuje i kładzie się dogóry brzuchem i mówi głaszcz mnie! I zawsze dostanę za darmo coś... Ja lubię iść się tam tak samo jak Monika pogapić na te rzeczy. ;) Tylko na Boże Narodzenie i urodziny moich psiaków coś tam im kupuję. ;) W tym roku Mysza dostanie ode mnie adresówkę. :-D Ale dla świnek morskich kupuję tam siano itp. A dla papug to wszystko mają bardzo tanio. ;) [quote name='monika15']Zamierzam, ale rodzice wciąż narzekają i dogadują żebym nie brała następnego zwierzątka na głowę ;) Klatkę już zamówiłam, a świniaczek będzie u mnie najprawdopodobniej we wtorek :D Tak :) Strasznie tam drogo, ale ja lubię sobie połazić i pogapić się na te wszystkie akcesoria :P[/QUOTE] Hi, hi mój sposób! :-D Ja jeżeli chciałam Alvina to najpierw pytałam się mamy, potem mówiłam że i tak będziemy miały a jak powiedziała nie to ja mówiłam tak i wychodziłam z pokoju ( nie usłyszałam NIE ) więc potem mamę tym szantażowałam że przecież się zgodziła. :-D I mam trzy świnki. :-D [quote name='ahedok']Kakadu faktycznie drogie, ale można sobie wszystko pooglądać kupić gdzie indziej :razz: ja uwielbiam odwiedzać zoologi, jak idziemy ze znajomymi do galerii to zawsze się na chwilę urywam i zwiedzam raz jeszcze znany na pamięć asortyment :P[/QUOTE] Ja też! najgorsze Kakadu jest w Port Łódź jest ohydne, nowsze od tego w Manu a wszystko popsute, brudne itp. Sprzedają zabawki bez głów za 15 zł! Jeden królik: stara guma którą mogłaś popsuć jednym palcem, bez oka, brudny, wyjęta piszczałka może miał 6 cm 15 zł! [quote name='Angi']Widzę,że nie tylko ja tak mam :evil_lol:[/QUOTE] :-D Ja też. ;) I witamy w galerii. :) Quote
:: FiGa :: Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Ja bylam we wroclawskim Kakadu RAZ :diabloti: I wiecej nie wrocilam :diabloti: Quote
Polari Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 [quote name=':: FiGa ::']Ja bylam we wroclawskim Kakadu RAZ :diabloti: I wiecej nie wrocilam :diabloti:[/QUOTE] Dlaczego? :diabloti: A W Manu jest fajne Kakadu. ;) W Port Łódź straszne. [quote name='magdabroy']Justyna, nic nie mam od Ciebie na NK :([/QUOTE] :( Nie wiem dlaczego... :( Zaraz jeszcze raz Cię zaproszę. ;) Quote
:: FiGa :: Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Bo jest za drogi a ja jestem taka ze jak cos mi sie spodoba... ;) Quote
Polari Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 No to jest największy minus tego sklepu. : / Że jest drogi... U mnie ciągle pada, jest brzydka pogoda. Mysza ma rozwolnienie, Tema puszcza bąki... Chyba przejdę na barfowanie. ;) Ech... Jak narazie nie mam jak robić zdjęć... Na dworzu jest za zimno, w domu za ładne nie wychodza... :( Normlanie jak tu czuć te wakacjię? A tak zmieniając temat... Znacie zespół Letni Chamski Podryw? Ich piosenki? Ja ich bardzo lubię. ;) Potrafią poprawić humor. :-D Quote
angineuuka Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='Polari']No to jest największy minus tego sklepu. : / Że jest drogi... U mnie ciągle pada, jest brzydka pogoda. Mysza ma rozwolnienie, Tema puszcza bąki... Chyba przejdę na barfowanie. ;) Ech... Jak narazie nie mam jak robić zdjęć... Na dworzu jest za zimno, w domu za ładne nie wychodza... :( Normlanie jak tu czuć te wakacjię? A tak zmieniając temat... Znacie zespół Letni Chamski Podryw? Ich piosenki? Ja ich bardzo lubię. ;) Potrafią poprawić humor. :-D[/QUOTE] Tutaj też brzydka pogoda , normalnie nie czuć że to wakacje .. w Niemczech też <mój tata mi mówił..> Letni Chamski Podryw? To ci z tego Czikłeczento ? :) Quote
Polari Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 Ech... Chyba wszędzie brzydka pogoda? :( Tak! Letni Chamski Podryw: ,, Brudny Dres '', ,, Koleżanki Orenżada Petrady '', ,, Bigos '', Mam Czikłeczento i dużo dużo innych. ;) Na imieniny powiedziałam że chcę ich płytę którą można nabyć na ich stronie: www.letnichamskipodryw.pl płyta jest z przesyłką za darmo i ich autografami. :-D Quote
Recommended Posts