panbazyl Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 A mam takie pytanie z innej beczki - jaki masz przydomek hodowlany? Moze i gdzieś pisałaś wcześniej o tym, ale mi umknęło.... Quote
Polari Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 Prosze to czego dawnoooo tu nie było: FOTKI! Specialnie dla was żebyście mieli co oglądać wybrałam się z Mychą do lasu. ;) Potem dam jeszcze inne fotki. Widoczek: Dziwię się ludziom którzy po 19 w lesie w takiej brudnej wodzie gdzie panują pałeczki coli i nie tylko się kąpią - bleeee. Przepraszam za smycz ale dosłownie trzy kroki od nas była już woda i wiecie czym groziło spuszczenie Myszy. ;) Quote
Polari Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 Na jednym z drzew widniała taka oto kartka. ;) Quote
Polari Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 A tu zadanie dla: MACIASZKA! :) Pamiętasz ten oto przedmiot w lesie? Jeżeli nie to dużo nie pamiętasz. :-D Podpowiedź blisko hotelu i konia. Quote
mychaaaaa Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 super fotki terenowe :) załapaliście się na te zawody z psami? ;) Quote
ahedok Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 jaka piękna Myszka, dawno jej nie widziałam :loveu: czekam na Temę ;) Quote
maciaszek Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Ależ Mysza ma gęstą sierść! Pięknie wyszła na tych fotkach portretowych :). [quote name='Polari']A tu zadanie dla: MACIASZKA! :)[/QUOTE]Nie tyle nie pamiętam, co w ogóle go nie widziałam! Muszę to nadrobić kolejnym razem, koniecznie :). Quote
Polari Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 [quote name='mychaaaaa']super fotki terenowe :) załapaliście się na te zawody z psami? ;)[/QUOTE] Dzięki. :) Niestety nie... :( Pewnie były w weekend. [quote name='ahedok']jaka piękna Myszka, dawno jej nie widziałam :loveu: czekam na Temę ;)[/QUOTE] No dawno. :) Ale to przez to że nie mam czasu focić. ;) Ale teraz to nadrobię! Tema jutro będzie. :-D [quote name='maciaszek']Ależ Mysza ma gęstą sierść! Pięknie wyszła na tych fotkach portretowych :). Nie tyle nie pamiętam, co w ogóle go nie widziałam! Muszę to nadrobić kolejnym razem, koniecznie :).[/QUOTE] Oj, ma, ma. ;) Teraz na wcześniejszych spacerkach fotek nie robię bo Mysza wychodzi na załatwienie potrzeby i już ciągnie do domu, albo usiądzie pod drzewem i się nie ruszy. ;) Aaa mam więcej takich fot ale cierpliwości, jutro dodam! Jak możesz tego nie pamiętać?! Jak wybiorę się następnym razem to dokładnie Ci pofocę jak tam dojść i zobaczysz jak to blisko. ;) Quote
Polari Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 A tam, jednak postanowiłam że tak dawno nie było fot, że jednak jeszcze dziś wrzucę. ;) Poczekajcie jak się naładują. :) Jutro będą nowe. :-D Quote
Polari Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 Moje kochane małe niewiniątko... :loveu: Panowie przyszli zawory w kaloryferach pozmieniać a ta po ich wyjściu postanowiła wytarzać się w brudzie, bo rozwalili mi jedną ścianę! :angryy: Akurat w moim pokoju! :placz: Siwa bródka :evil_lol: Moje maleństwo wszędzie wtyka swój nochal :lol: Quote
Polari Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 Po drugiej stronie ( troszeczkę widać ) jest Mycha Łapka: Quote
ahedok Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 jakie ślicznee kolorki u Temy na pysiu :loveu: u mnie tez foty :P Quote
maciaszek Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 http://img21.imageshack.us/img21/4545/p1060268u.jpg - cóż za spojrzenie... łapie za serce! Quote
Polari Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [quote name='ahedok']jakie ślicznee kolorki u Temy na pysiu :loveu: u mnie tez foty :P No Tema ma kolorki ładne. :loveu: No to zajrzę. :) [quote name='maciaszek']http://img21.imageshack.us/img21/4545/p1060268u.jpg - cóż za spojrzenie... łapie za serce! Hihihi no. ;) [quote name='ania90']sliczne fotki:) Dzięki. :) Jeżeli chcecie to dzisiaj i jutro jeszcze pofoce. ;) Quote
:: FiGa :: Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 I jestesmy ;) Masz swietne pocfory :loveu: http://img683.imageshack.us/img683/6338/p1060278f.jpg Kocham takie fotki :multi: Polari, dlaczego nie podlinkujesz sobie bannerka? Quote
Polari Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 Dzięki. ;) Ja też je kocham. :loveu: Na dworzu takich nie dam rady zrobić... :( Chyba że wybiorę się z Mychą do babci na działkę to tam się położę. ;) A nie podlinkuję bo nie umiem. :oops: Quote
:: FiGa :: Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='Polari']Dzięki. ;) Ja też je kocham. :loveu: Na dworzu takich nie dam rady zrobić... :( Chyba że wybiorę się z Mychą do babci na działkę to tam się położę. ;) A nie podlinkuję bo nie umiem. :oops: W zielonej trawce psie nosy wygladaja jeszcze lepiej :loveu: Skopiuj kod z ramki ;) [HTML][/HTML] Quote
Polari Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 Bardzo dziękuję jesteś kochana. :-D:loveu: Wiem to. ;) Ale jeżeli mocno poprosicie to położę się w parku i narobię takich fot? :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 A jaki to problem? Ja lezalam kiedys na chodniku i robilam psom zdjecia :evil_lol: Quote
Polari Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 Ale napewno macie bardziej wszystko zadbane. ;) U nas szkło, brud i śmieci... :/ A w parku to trawę koszą tylko wtedy kiedy pod koniec roku przechodzą żydzi... A trawa ( jeżeli to można nazwać trawą: pokrzywy, dziady ( rzepy ) i różne świństwa ) które już w tej chwili są wyższe ode mnie a nawet od mojego taty. :/ A głębiej w parku to raczej trawy nie ma tylko brązowa ziemia.;) No ale zostaje jeszcze inna opcja. ;) Wręcz szalona. :-D Wejdę przez dziurę w ogrodzeniu na boisku RAGB ( Budowlani ) gdzie trawa jest w miarę. Co tam monitoring, ludzie... Wejdę aby wam dać zdjęcia! ;) Widzicie co za poświęcenie? Ha, ha już raz pogonił mnie strażnik bo postanowiłam na wystawke poćwiczyć na tym o to boisku. ;) Ale dobrze że lubił psy więc nic nie zrobił tylko jeszcze rozmawialiśmy o tym że on też miał psa ale podczas sylwestra petarda trafiła w psa... :(:(:( Quote
:: FiGa :: Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Ueeeee to rzeczywiscie Cie usprawiedliwia ;) Macie zydow? :D Ja mieszkalam obok Lezajska to co roku jest tam ich prawie tylu co normalnych mieszkancow :lol: Quote
Polari Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 No właśnie... ;) No niestety, Łódź robi wszystko dla nich... Nie że mam coś do nich ale tego mam dosyć. ;) Parki w Łodzi o pamięci o żydach, pomniki wszędzie itp. Normalnie tragedia. Nawet jak oni chodzą to boiska naprawiają. ;) A mama mojego kolegi, spotkała żyda który zapytał się czy ma 2 zł na chleb to ona przeszła się jeszcze raz do sklepu i u kupiła, a on co? Mama Piotrka mu dała a on wyrzucił do śmietnika bo chciał tylko kasę a nie chleb... Quote
:: FiGa :: Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 No to wspolczuje... Lezajsk na szczescie nie rozwija sie pod nich ;) Ale jak juz w nim sa to wkurza mnie to ze laza srodkiem ulicy... A w Lodzi bylam :D Przejazdem :D Quote
Recommended Posts