Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 684
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Prosze to czego dawnoooo tu nie było: FOTKI!
Specialnie dla was żebyście mieli co oglądać wybrałam się z Mychą do lasu. ;) Potem dam jeszcze inne fotki.

Widoczek:

Dziwię się ludziom którzy po 19 w lesie w takiej brudnej wodzie gdzie panują pałeczki coli i nie tylko się kąpią - bleeee.

Przepraszam za smycz ale dosłownie trzy kroki od nas była już woda i wiecie czym groziło spuszczenie Myszy. ;)

Posted

A tu zadanie dla: MACIASZKA! :)
Pamiętasz ten oto przedmiot w lesie? Jeżeli nie to dużo nie pamiętasz. :-D Podpowiedź blisko hotelu i konia.

Posted

Ależ Mysza ma gęstą sierść!
Pięknie wyszła na tych fotkach portretowych :).

[quote name='Polari']A tu zadanie dla: MACIASZKA! :)[/QUOTE]Nie tyle nie pamiętam, co w ogóle go nie widziałam! Muszę to nadrobić kolejnym razem, koniecznie :).

Posted

[quote name='mychaaaaa']super fotki terenowe :) załapaliście się na te zawody z psami? ;)[/QUOTE]
Dzięki. :) Niestety nie... :( Pewnie były w weekend.
[quote name='ahedok']jaka piękna Myszka, dawno jej nie widziałam :loveu:
czekam na Temę ;)[/QUOTE]
No dawno. :) Ale to przez to że nie mam czasu focić. ;) Ale teraz to nadrobię! Tema jutro będzie. :-D
[quote name='maciaszek']Ależ Mysza ma gęstą sierść!
Pięknie wyszła na tych fotkach portretowych :).

Nie tyle nie pamiętam, co w ogóle go nie widziałam! Muszę to nadrobić kolejnym razem, koniecznie :).[/QUOTE]
Oj, ma, ma. ;) Teraz na wcześniejszych spacerkach fotek nie robię bo Mysza wychodzi na załatwienie potrzeby i już ciągnie do domu, albo usiądzie pod drzewem i się nie ruszy. ;) Aaa mam więcej takich fot ale cierpliwości, jutro dodam! Jak możesz tego nie pamiętać?! Jak wybiorę się następnym razem to dokładnie Ci pofocę jak tam dojść i zobaczysz jak to blisko. ;)

Posted

A tam, jednak postanowiłam że tak dawno nie było fot, że jednak jeszcze dziś wrzucę. ;) Poczekajcie jak się naładują. :) Jutro będą nowe. :-D

Posted

Moje kochane małe niewiniątko... :loveu:

Panowie przyszli zawory w kaloryferach pozmieniać a ta po ich wyjściu postanowiła wytarzać się w brudzie, bo rozwalili mi jedną ścianę! :angryy: Akurat w moim pokoju! :placz:

Siwa bródka :evil_lol:

Moje maleństwo wszędzie wtyka swój nochal :lol:

Posted

Dzięki. ;) Ja też je kocham. :loveu: Na dworzu takich nie dam rady zrobić... :( Chyba że wybiorę się z Mychą do babci na działkę to tam się położę. ;) A nie podlinkuję bo nie umiem. :oops:

Posted

[quote name='Polari']Dzięki. ;) Ja też je kocham. :loveu: Na dworzu takich nie dam rady zrobić... :( Chyba że wybiorę się z Mychą do babci na działkę to tam się położę. ;) A nie podlinkuję bo nie umiem. :oops:

W zielonej trawce psie nosy wygladaja jeszcze lepiej :loveu:

Skopiuj kod z ramki ;)

[HTML][/HTML]

Posted

Bardzo dziękuję jesteś kochana. :-D:loveu: Wiem to. ;) Ale jeżeli mocno poprosicie to położę się w parku i narobię takich fot? :cool3:

Posted

Ale napewno macie bardziej wszystko zadbane. ;) U nas szkło, brud i śmieci... :/ A w parku to trawę koszą tylko wtedy kiedy pod koniec roku przechodzą żydzi... A trawa ( jeżeli to można nazwać trawą: pokrzywy, dziady ( rzepy ) i różne świństwa ) które już w tej chwili są wyższe ode mnie a nawet od mojego taty. :/ A głębiej w parku to raczej trawy nie ma tylko brązowa ziemia.;) No ale zostaje jeszcze inna opcja. ;) Wręcz szalona. :-D Wejdę przez dziurę w ogrodzeniu na boisku RAGB ( Budowlani ) gdzie trawa jest w miarę. Co tam monitoring, ludzie... Wejdę aby wam dać zdjęcia! ;) Widzicie co za poświęcenie? Ha, ha już raz pogonił mnie strażnik bo postanowiłam na wystawke poćwiczyć na tym o to boisku. ;) Ale dobrze że lubił psy więc nic nie zrobił tylko jeszcze rozmawialiśmy o tym że on też miał psa ale podczas sylwestra petarda trafiła w psa... :(:(:(

Posted

No właśnie... ;) No niestety, Łódź robi wszystko dla nich... Nie że mam coś do nich ale tego mam dosyć. ;) Parki w Łodzi o pamięci o żydach, pomniki wszędzie itp. Normalnie tragedia. Nawet jak oni chodzą to boiska naprawiają. ;) A mama mojego kolegi, spotkała żyda który zapytał się czy ma 2 zł na chleb to ona przeszła się jeszcze raz do sklepu i u kupiła, a on co? Mama Piotrka mu dała a on wyrzucił do śmietnika bo chciał tylko kasę a nie chleb...