Polari Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Złośliwie się pośmiać? :razz: W takim razie mnie to nie będzie obchodzić bo jeżeli Cię tu coś śmieszy to twój problem. ;) ahedok napisał(a):to jak ta twoja galeria taka oficjalna było w galerii zdjęć dodać, a nie w wątku na forum :P śmiech to zdrowie, ale złośliwość już nie :lol: Dokładnie. :) Jak powiadał mój nauczyciel od muzyki każdy śmiech przedłuża życie o minutę a złośliwy skraca. :-D Quote
Polari Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Dobra, zakończmy ten temat. Nie będziemy się kłócić której galerija lepsza... A jeżeli Opa ma coś do mnie to na pw proszę, a nie ,, zaśmiecać '' galerię niepotrzebną kłótnią. :eviltong: Quote
kalyna Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Polari napisał(a):A skąd wiesz czy nie? Ha, ha znajomi powiadasz nie wchodzą? Jeżeli by ich to tak interesowało to by prosili o zdjecia a nie CISZA. :razz: U mnie jak długo się nic nie wpisuję to piszą że co tak pusto. Złośliwie się pośmiać? :razz: W takim razie mnie to nie będzie obchodzić bo jeżeli Cię tu coś śmieszy to twój problem. ;) ja się nie chcę wtrącać, bo w sumie to co ja myślę to zostawię dla siebie.. ale w galerii Mikiego nie musimy pisać, że chcemy więcej fotek :) my to robimy gdzieś indziej... a że nie tak oficjalnie to nie zarzucaj, że się nie domagamy... nie o wszystkim musisz wiedzieć... Quote
Polari Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 Witam. :razz: Juto bal i zakończenie roku. Jakoś nie dociera to jeszcze do mnie. :roll: Dzisjaj mieliśmy próbę, mówiłam tekst z pamięci. Pani dyrektor miała przez cały czas uśmiech do góry nogami,więc marzyłam tylko o tym żeby jak najszybciej zejść i przez to zapomniałam dwóch ostatnich linijek. :oops: Jaka u was pogoda u mnie strasznie brzydko. :roll: Mam stan podgorączkowy, boli mnie gardło i mam straszny katar. :placz: A o czerwonym nosie nie wspomnę. :shake: Najchętniej odpuściłabym sobie ten bal. :roll: Quote
maciaszek Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 A musisz tam być? Nie może ktoś za Ciebie wygłosić tego tekstu? W końcu choroba to nie taka wcale wymówka. Quote
Polari Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 maciaszek napisał(a):A musisz tam być? Nie może ktoś za Ciebie wygłosić tego tekstu? W końcu choroba to nie taka wcale wymówka. Muszę. :( Bo po tym od razu jest bal, ja tańczę z Czarkiem który zostawił inną dziewczynę dla mnie no i zostawić go nie mogę. ;) A tekst tragedia. : / Napiszę go bez przecinków i kropek. ;) na korytarzach zaś w każdym jednym kącie widniały napisy o miłości mówiące Nagle coś z mroku dziwnego się wyłania śmieszy, przestrasza, powoduje drgania stropu co dzielnie spaja wszystkie ściany To nasza latorośl ma w-f kochany dzieci oj dzieci chyba źle się bawicie dla was to igraszka a tu idzie o życie I kondycjię podłóg tak pięknie zadbanych przez panią woźną artystycznie wysprzątanych. KONIEC. Podkreśliłam to czego zapomniałam. ;) Pani i inni wogóle na wszystkich gadali TRAGEDIA. PISAŁAM GO Z PAMIĘCI. ;) Quote
maciaszek Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Oj, to rzeczywiście chyba musisz iść... Polari napisał(a): PISAŁAM GO Z PAMIĘCI. ;) Brawo! Widzisz? Pamiętasz, tylko stresować się nie możesz. Wrzuć jutro na luz. Jak będziesz recytować to wyobraź sobie, że to do nas na dogo mówisz :). Quote
Polari Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 maciaszek napisał(a):Oj, to rzeczywiście chyba musisz iść... Brawo! Widzisz? Pamiętasz, tylko stresować się nie możesz. Wrzuć jutro na luz. Jak będziesz recytować to wyobraź sobie, że to do nas na dogo mówisz :). No muszę. ;) No, pamiętać pamiętam, ale mina pani dyrektor, mój wychowawca mówiący TRAGEDIA i widownia ( nasza klasa ) która każdego rozśmieszała... a na dodatek mówimy to przez mikrofon który strasznie zniekształca głos... Kasia przedemną musiała czytać bo przez to wszystko zapomniała. :/ Ok, wyobrażę sobie was. :-D Każdy z rodziny uważa że ja jestem medialna bo stres mam przed wyjściem a jak już jestem to wszystko robię śmiało i nie widać tego po mnie że się boję. ;) Ale ten widok jest gorszy od całej widowni w teatrze wielkim. ;) Tam też występowałam. Quote
panbazyl Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 kto piesze te wiersze? ;) pozdrawiam tak przy okazji Quote
Polari Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 panbazyl napisał(a):kto piesze te wiersze? ;) pozdrawiam tak przy okazji Nie wiem. :/ Tonauczyciele kazali nam powiedzieć. ;) maciaszek napisał(a):Jak było?! ania90 napisał(a):i jak bylo? Było super. Powiedziałam wszystko. :) Potem polonez też się udał. :) A bal ( dyskoteka ) suuuuuuper! :-D Do dzisjaj bolą mnie nogi. Było do 22 miała być jeszcze jedna piosenka, DJ już ją puścił a tu pani dyrektor zapaliła swiatło i awantura że drzwi od toalety damskiej wyłamane z zawiasów. I kogo wina?! Nasza! A przepraszam jak nie wychodziliśmy z sali giomnastycznej to jak niby? Teraz będziemy musiały zapłacić. :( A że szanowna pani dyrektor zaprosiła pątą klasę która cały czas do tej godziny biegała po korytarzu dziewczyny z chłopakami. To już pania nie obchodzi! Tylko my! :( Ha, ha tańczyłyśmy potem kankana. :-D Ja z Olkiem i Przemkiem. :-D Potem Olek wskoczył na okno ( wysoko ) i zrobił striptiz :evil_lol: ( zdjął koszulkę, machał nią, potem buty i czapkę rzucił do nas ) jego mama jest bardzo fajna ma humor i widziała to, jeszcze gwizdała a my klaskałyśmy, potem jeszcze taki Adrian dołączył do Olka to jego mama go zdjemowała z okna i robiła mu awanturę. DJ sie śmiał, potem z nitek na suficie pozdjemowali sobie balony i je przebijali. A wychowawca że lubi grać w piłkę dostał koszulkę: Zieliński i numerek 6B :p Quote
*Magda* Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Polari napisał(a): Było do 22 miała być jeszcze jedna piosenka, DJ już ją puścił a tu pani dyrektor zapaliła swiatło i awantura że drzwi od toalety damskiej wyłamane z zawiasów. I kogo wina?! Nasza! A przepraszam jak nie wychodziliśmy z sali giomnastycznej to jak niby? Teraz będziemy musiały zapłacić. :( Justyna nie dajcie się tak potraktować. Z tego co pamiętam, to szkoła jest ubezpieczona od takich wypadków i to nie Wy musicie ponosić koszty za zniszczone drzwi. Quote
Polari Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 magdabroy napisał(a):Justyna nie dajcie się tak potraktować. Z tego co pamiętam, to szkoła jest ubezpieczona od takich wypadków i to nie Wy musicie ponosić koszty za zniszczone drzwi. Powiedziałyśmy pani że to nie my, bo my cały czas byłyśmy w sali gimnastycznej a pani na to: ,, Ale nikt inny oprócz was tego nie mógł zrobić, a ja tych pieniedzy z kieszeni nie wyciągne na nowe bo nie mam '' A że piąte klasy były to już nic! No ale tak naprawde jak nas niby o to ścignie? Przeciez już nie chodzimy do tej szkoły. Quote
ahedok Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Polari napisał(a):No ale tak naprawde jak nas niby o to ścignie? Przeciez już nie chodzimy do tej szkoły. chciałoby się jeszcze absolwentów pomęczyć :diabloti: fajnie, że dyskoteka udana, nasz bal też ;) i też bolały mnie nogi, ale przez 3 dni :D Quote
Polari Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 ahedok napisał(a):chciałoby się jeszcze absolwentów pomęczyć :diabloti: fajnie, że dyskoteka udana, nasz bal też ;) i też bolały mnie nogi, ale przez 3 dni :D No, może. :diabloti: To fajnie że u was też. ;) Już dzisjaj mnie nie bolą. :)Tylko jak przyszłam to mnie głowa bolała. :roll: A jak tata Czarka do mnie, Oliwi i Kasi powiedział no dziewczyny macie takie buty i was nogi bolą, a my że tak. :) Kasia dodała mnie bolą bo za dużo wypiłam. :lol: :evil_lol: Quote
panbazyl Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Polari - w koncu sie doczekałaś - masz u mnie nowe zdjęcia. Potraktuj to jako prezent wakacyjny :) Quote
ania90 Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 na jak to przy komersach to norma ze jakies atrakcje musza byc :eviltong: Quote
Polari Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 maciaszek napisał(a):No to fajnie, że było fajnie :). No fajnie. :) panbazyl napisał(a):Polari - w koncu sie doczekałaś - masz u mnie nowe zdjęcia. Potraktuj to jako prezent wakacyjny :) JEST! :) :-D :)Ok. ;) ania90 napisał(a):na jak to przy komersach to norma ze jakies atrakcje musza byc :eviltong: No. :evil_lol: Zła wiadomość! :wallbash: Aparat mi się popsuł, drugi pożyczony. :-( Nie wiem co sie z nim stało. :shake: Tata dopiero w poniedizałek zobaczy. :placz: Telefonem porobiłam fotki całkiem ładne nawet, ale odczytać ich nie chce komputer. :comp26: Drań jeden! :angryy: Quote
Polari Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 No właśnie. :placz: :madgo::comp26: Wszystkie zdjęcia mi zgrał, tylko nie te z Myszą i Tema. :confused: A tel robi bardzo ładne zdjęcia więc z braku aparatu się nie przejęłam ale mam nowe zmartwienie, tego drania. :onfire: Ale już dzwoniłam do wójka że aparat mi się posuł i przywiezie mój który mu porzyczyłam i w poniedziałek będę fotki. ;) ( - Jedyne pocieszenie. Quote
Recommended Posts