Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 684
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mychaaaaa napisał(a):
Ja też miałam taką papugę! Dżasmina się nazywała :)

He, he to fajnie. :) Teraz lata sobie za TM?
  • :calus: Jakie ładne imię! :loveu: Mój nazywa się dlatego że: Mama zastanawiała się jak ją nazać a ja w tedy powiedziałam Babiś i to było moje pierwsze słowo. :) A masz jakąś fotkę papuzi?

• Posted

Polari napisał(a):
    He, he to fajnie. :) Teraz lata sobie za TM?
  • :calus: Jakie ładne imię! :loveu: Mój nazywa się dlatego że: Mama zastanawiała się jak ją nazać a ja w tedy powiedziałam Babiś i to było moje pierwsze słowo. :) A masz jakąś fotkę papuzi?

• Nie mam, to dawno było, jeszcze sama byłam malutka i oglądałam bajkę Alladyn ;)

Posted

Mani2000 napisał(a):
    jestem ekspertką od głupich komentów:D i co pytałaś?

No, he, he ekpertka. ;) Tak pytałam. :) Babiś powiedziałam kiedy miałam 2 latka więc jest ode mnie o dwa lata młodszy. :)
    ahedok napisał(a):
    powodzenia na wystawie :multi:

Dziękuję! :)
    *
    Dzisjaj wracam ze szkoły i oczywiście wileka radość Mychy i Temy. Przed moimi oknami jest liceum i wydawali z siebie takie dźwięki jak szczekający pies. Jak Tema to usłyszała pobiegła do okna, wskoczyła czterema łapami na jedno krzesło i usiadła i patrzyła przez okno ( zamknięte) :-D Jakie mam zdolne psy? Hi, hi

Posted

Wyjełam maluszka z klatki i porobiłam mu na łóżku fotki - dla was! ;)
    Przepraszam za ręke ale cały czas latał po łózku i się nie zatrzymywał więc przytrzymać musiałam

Jest cały czarny tylko jedna łapkę ma taką jak na zdjęciu ( Alvin ma na odwrót )

Mały marzyciel:

Potem postanowiłam że wezmę też Gabrysię, maluch przestał biegać tylko siedzial obok swojej mamy. Nic po Gabrysi nie odziedziczył

Mam jeszcze zdjęcia na drugim aparacie ale nie mogę ich zgrać. :placz:
    Fotoleracjia skończyła się siusiu i nie zliczoną ilością kupek. :roll:

Posted

Jak spotkacie sie kiedyś na wystawie z Ateną Conse Retus to jest jedyna córeczka Mychy bo reszta to chłopaki. :) A Atena bo tak ta pani chciała żeby miała w rodowodzie ja chciałam Alfa. :eviltong: Dobra a reszta to: Ahmed Conse Retus ( najmniejszy i najbardziej wkurzający ), Atico Conse Retus ( pierwszy a A-Tico bo urodził się blisko samochodu Tico. :evil_lol: I jeszcze kilka...

Posted

Mani2000 napisał(a):
    jestem ekspertką od głupich komentów:D i co pytałaś?

Hhahahah, nie da się ukryć :evil_lol: ale grunt to samokrytyka :evil_lol:

Świnki fajne, u mojej mamy też jest świnka Gabrysia :)

a niektóre japońskie bajki są fajne - ja wychowałam się na Dragon Ball i do dzisiaj kocham to oglądać :loveu:

Posted

magdabroy napisał(a):
    Świnka słodziutka :loveu:
    Co chcesz z nia zrobić jak już będzie samodzielna? Oddajesz ją komuś czy zostawiasz sobie?

Dzięki. :) Mi też się podoba... Ja chce ją oddać do znajomych, wtedy będę wiedziała co z nią się dzieję. ;) No sobie bym nie zostawiła bo bym nie poradziła sobie z dwoma samcami ( jakby się okazał samcem ) ani z jednym samcem i dwoma samiczkami...
    ania90 napisał(a):
    sliczna swinka:)

czekam na relacje ze wystawy:)

Dziękuję. :) Dzisjaj wam napiszę co i jak z wystawą. ;)
    mychaaaaa napisał(a):

Świnki fajne, u mojej mamy też jest świnka Gabrysia :)

a niektóre japońskie bajki są fajne - ja wychowałam się na Dragon Ball i do dzisiaj kocham to oglądać :loveu:

To poproszę fotki świnki Gabrysi jak pojedziesz do mamy. ;)
    No tak, ale typu: pojedynek mistrzów itp to są straszne bajki... bleee

Posted

Ok, powiem. :) Tema dostała złoty medal!
    Opis:
    Dość duża, o mocnej kości, dobra głowa, ciemne oczy, prosty grzbiet, ---- i szeroką klatkę piersiową, bardzo dobre podpiersie. W porównaniu rasy pokonała suki ale psa nie... CWC/CAC! :-D :) :-D Jestem zadowolona z Temy... :)