Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I nie pogardziła też prawą stroną

Iiiii... zgadywanka! Co jest na tym zdjęciu:

Cała szczęśliwa po długim wołaniu przez panią przyszła i poszła sobie do przodu ,, No jak pańcia mogła?! Z takiej kąpieli mnie wyciągnąć! Ech... '' I resztę drogi był FOCH na pańcię.

Gdy zaś ją dogoniłam... Postanowiła zwolnić

• Replies 684
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widok z punktu jakiegoś nie latającego owada

A tu mój model który nie bał się robienia z bliska zdjęć :)

Ech... Te przymrozki. :( W tym roku orzechów nie będzie

Posted

jak robisz psiakom w biegu to lepiej ustaw na tryb sport, czy w ruchu to lepiej wyjdą. I jak robisz fotki to trzymaj aparat w miejscu to lepsze wyjdą, niż jak za Myszą biegniesz :)
no i czyścioszek jest :) no idł€go się zastanawiałam co na tym zdjęciu jest i tak nie wiem...

Posted

Mani2000 napisał(a):
ładne kwiatki i modele:)
Tema ,Mysia i owad:cool3:

Dzieki. :) No Mysia i Tema raczej modlemai nie lubią być ale jak widać kwaitki i innezwierzaki ofszem. :-D
kalyna napisał(a):
jak robisz psiakom w biegu to lepiej ustaw na tryb sport, czy w ruchu to lepiej wyjdą. I jak robisz fotki to trzymaj aparat w miejscu to lepsze wyjdą, niż jak za Myszą biegniesz :)
no i czyścioszek jest :) no idł€go się zastanawiałam co na tym zdjęciu jest i tak nie wiem...

Oj, tam nie miałam czasu ustawiać bo komary tak cieły że nie dało się wytrzymać... Nie biegłam za Myszą tylko szlam a zdjęcia z Myszą to przybliżałam w aparacie a nie biegłam. ;) Oj, czyścioszek to to jest. :-D Na zdjęciu jest Mycha się otrzepywała... :)

Posted

Fotorelacja fajna, jaki masz aparat to moze coć ci jeszcze podpowiem aby lepiej fotki w ruchu ci wychodziły, poza tym z doswiadczenia wiem że ciemne psy jest gorzej focić od jasnych bo nie ma punktu zaczepienia jak w przypadku jasnych, jak poogladasz sobie zdjecia w mojej galerii to sama zobaczysz Kolo zawsze wychodzi ładnie to ten rudawo kremowy, Tobi tricolor tez w miare ale Kay to juz wyzsza szkoła jazdy poniewaz nie ma punktu odniesienia. w słoneczne dni czesto foty przeswietlone są bo nie zawsze zdąży sie z odpowiednim swiatłem, co innego martwa natura tu nic ci nie ucieka uwielbiam focic kwiatki i inne przedmioty

Posted

Joanna Karasiewicz napisał(a):
Fotorelacja fajna, jaki masz aparat to moze coć ci jeszcze podpowiem aby lepiej fotki w ruchu ci wychodziły, poza tym z doswiadczenia wiem że ciemne psy jest gorzej focić od jasnych bo nie ma punktu zaczepienia jak w przypadku jasnych, jak poogladasz sobie zdjecia w mojej galerii to sama zobaczysz Kolo zawsze wychodzi ładnie to ten rudawo kremowy, Tobi tricolor tez w miare ale Kay to juz wyzsza szkoła jazdy poniewaz nie ma punktu odniesienia. w słoneczne dni czesto foty przeswietlone są bo nie zawsze zdąży sie z odpowiednim swiatłem, co innego martwa natura tu nic ci nie ucieka uwielbiam focic kwiatki i inne przedmioty

Dzięki. :) Aparat: Panasonic DMC-LZ3. ;) No Ja mam same ciemne psy. Mysza - czekolada ciemna, Tema - czarna podpalana. :mdleje:
ania90 napisał(a):
MYsze karmisz jak krowe trawa :evil_lol:
smakowala jej ?;)

No wiesz... Trzeba jakoś zaoszczędzić więc niech je trawę - taniej wyjdzie niż karma :eviltong: :evil_lol: Oj, Mycha bardzo lubi trawę :lol: ( już nieje jej po to aby potem zwymiotować bo coś tam jej przeszkadza tylko na każdym spacerze szuka sobie taki duży kłębek soczystej trawy i ją wcina a potem szczęśliwa przychodzi. :p
maciaszek napisał(a):
Właśnie chciałam pytać czy ciągnie Mychę (jak na labka przystało) do wody, ale odpowiedź dostałam już po kilku zdjęciach ;).

Hi, hi co ta za pytanie. :eviltong: Gdzie się nie pójdzie ( do parku gdzie są stawy ) i jest piaszczysta droga to tak mnie ciągnie że zostawiam takie ślady. :evil_lol: Bardzo ją ciągnie do wody i zobaczyłaś to. ;) Chociaż był okres kiedy się bała bo raz z wysoka wskoczyła do wody i się zanużyła i od tej pory nie ciągnęło jej do wody.:shake: Ale zaczęłam jeździć z nią nad zalew i tam się spowrotem rozkręciła. :cool3:
monika15 napisał(a):
Widać, że spacerek się udał :) Mycha bardzo zadowolona i radosna :D

No udał się, udał. :) Oprócz tego że komary cięły to się udał. Ja lubię chodzić, jeździć na rowerze z moimi suńkami do lasu. :) Tema z Myszą ostatnio to w zimę były na spacerku w lesie. :-o
ahedok napisał(a):
świetnie się Myszka trzepie :eviltong:

No jak kilka stron wcześniej przewiniesz to będzie jak się trzepała nad zalewem. :-D A ona mnie wtedy rozbraja jak się trzepie. :-D Bo najpierw głowa, tułów a ostatni ogon i to tak śmiesznie wygląda. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
kornel napisał(a):
Śliczniaasta Mysza;) Cudeńko pierwsza klasa

Dzięki. Witamy i zapraszamy częściej. :)

Posted

kalyna napisał(a):
a do policji nie biorą tylko z rodowodem?
Agent :loveu:

No właśnie się zastanawiałam dlaczego tak... :razz: No ale cóż. Dzięki mi też się podoba. :loveu:
Mani2000 napisał(a):
ja myślałam żre biorą tylko z rodowodem

Ja też. :)

Posted

ahedok napisał(a):
sto lat Polari!!

Dziękuję! Bardzo mi jest miło że ktoś pamiętał. :) :) :)
panbazyl napisał(a):
takie onki mi sie bardziej podobają niż te wynaturzone żaby co sie po ringach plączą.

No, mi też się takie bardziej podobają niż takie które mają wielkie ukontowanie na wystawę. :(

Posted

Tema w niedzielę jedzie na wystawę do Kielc. :) Trzymajcie kciuki! ;) Ale i tak albo wyjdźie ze złotem albo ze srebrem bo w otwartej będzie tylko Tema i jeszcze jaden rotek. :lol: A tak ogólnie to na całej wystawie tylko 5 rotków. :-o Nie będzie fotek bo Ja nie jadę.:placz: