Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdabroy napisał(a):
Miałam sondę jak miałam 8 lat, nic nie wykazała. Dopiero jak zrobili gastroskopię, to znaleźli to czego szukali :)

Uuuu współczuję... :( No ok, rozumiem was wszystkich ale i tak się boję.... Dzisjaj po szkolę będą fotki ze spacerku. :)

• Replies 684
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mamy w szkolę przedstawienie o odzieży...
Iza jest modleką tapeciarą, Oliwia jest modelka w stroju tancerki, Kasia projektantką mody, Sandra wszystko gada, chłopaki święcą światłami a ja?! Modelka EMO!!!! :lol:

Posted

Mani2000 napisał(a):
EMO?ale ci sie trafiło!

No właśnie...
kalyna napisał(a):
a gdzie są fotki?

Będą jak przyjdę ze szkoły z wczorajszego spacerku po lesie. :) Przepraszam że zaniedbuję galerię ale zapominam często aparat wziąść na spacerki. ;)
Teraz nie wgram bo nie zdąrzę. :)

Posted

Przepraszam że nie mam świeżych fotek ale jestem u taty tu nie mam nowych fotek a jak byłam u mamy to nazłość prąd wyłączyli i włączyli 5 min przed pójściem do taty... :angryy:

Posted

Kaczka płynie...

A w lesie... Sarenki. :)

To zdjęcie jest zrobione bez przybliżania. Tam dzikie zwierzęta są tak przyzwyczajone do ludzi że się ich nie boją. Mysza była na smyczy i jak sarenkę zobaczyła to nawet nie szczekała więc jakaś tam fotka jest. :) Są też dziki ale to są u taty na komputerze. ;)

Posted

Wreszcie znalazłam fotki z Bożego Narodzenia! :)

Kokardka nie uciskała Myszę w szyję bo była luźna. ;) Nawet widać na zdjęciach że jej nie przeszkadza. :) Mysza to nie btył prezent na Boże Narodzenie! Tylko jak dostałam prezent z taką kokardką to Myszce założyłam.

Posted

Polari napisał(a):
Nikt nie odwiedza naszej galerii. :-( :-o :shake: Dlaczego? :-(

no bo ja jak oglądnęłam fotki to nie miałam czasu skomentować i zapomniałam :(
ale już nadrabiam zaległości :)
**
a Mysza wymiata z tą kokardką :) i ja uwielbiam takie bliskie spotkania z naturą czyt. Sarenki i zajączki, bo reszty się boję :)

Posted

Joanna Karasiewicz napisał(a):
No to wreszcie was znalazłam
Galeria bardzo ładna i różnorodna masz fajne pieski moja córka była by zachwycona bo lubi duże psy ale musi zadowolić się małymi.
Zapraszamy do naszej galerii link pod banerkiem.

Witamy i zapraszamy do pisania z nami. ;) Dzięki. :) Ostatnio byłam z Magdą i Dagą na spacerku w parku i facet z zieleni powiedział że duże psy są piękne, wie coś o tym bo ma dwa yorki. Ok, na pewno odwiedzę galerię. :)

Posted

Łeee ani mi o szkole teraz nie mów bo mi się sesja zbliża i już mam dość....i zamiast się uczyć to ciągle przed kompem siedzę, ale za naukę po prostu nie chce mi się wziąć... jakiś giga leń mnie złapał :(ale za 3 tyg wakacje :)

Posted

kalyna napisał(a):
Łeee ani mi o szkole teraz nie mów bo mi się sesja zbliża i już mam dość....i zamiast się uczyć to ciągle przed kompem siedzę, ale za naukę po prostu nie chce mi się wziąć... jakiś giga leń mnie złapał :(ale za 3 tyg wakacje :)

Ok, to o szkolę już nie wspomnę. ;) Ja przed testem szóstoklasistów to się w ostatni dzień uczyłam bo tez mnie leń złapał. :-D No za 43 tygodnie wakacjie. :) Jutro mam dwie klasówki... :(