Polari Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 Na razie dziadek nie poszukuję ONków. ;) Ma Myszę i Temę. :) Ale na przyszłość się na pewno przyda... ( mój tata też chce ONka ale to nic pewnego ) Quote
Polari Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 Zdjęcia! Chciałam wyjść z Temą, już się szykuję a tu co? Wujek przychodzi... :( Więc macie zdjęcia Myszy... Z piłeczką: Zdjęcie Myszki z cieniem. :) Quote
Polari Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 Piłeczka się na zdjęcie załapała Bieg po piłkę: Quote
monika15 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 http://img40.imageshack.us/img40/5300/p1070912r.jpg Uwielbiam tą Twoją czekoladkę:loveu::loveu::loveu: Tema jest Twojego wujka, że nawet nie pozwala Ci z nią wyjść na spacer? Quote
Polari Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 [quote name='monika15']http://img40.imageshack.us/img40/5300/p1070912r.jpg Uwielbiam tą Twoją czekoladkę:loveu::loveu::loveu: Tema jest Twojego wujka, że nawet nie pozwala Ci z nią wyjść na spacer? Dziękuję. :-D * Nie, ona jest dziadka. Ale on uważa że jest jego... I się mnie czepia: że dam przysmak Temie, nauczyłam ją: Siad, leżeć, daj łapę i bierz go a on do mnie co ty uczysz psa cyrkowych sztuczek?! A Ja chcę mieć spokój i wszystko robię jak jego nie ma... Quote
*Magda* Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='Polari'] http://img560.imageshack.us/img560/651/p1070926n.jpg Ten jej kolor jest cudny :loveu: Quote
Polari Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 [quote name='magdabroy']Ten jej kolor jest cudny :loveu:[/QUOTE] Dziękuję. :) Mysza to najciemniejsza odmiana czekolady jaka jest. :loveu: [quote name='maciaszek']A Mysza nie niszczy piłeczek?[/QUOTE] Oj, niszczy, niszczy... :roll: Dlatego piłki są tylko na spacery. Bo tam to odda i czeka aby jej rzucić i nie ma czasu na zniszczenie... W domu nawet piłkę do koszykówki rozłoży na czynniki pierwsze... :evil_lol: Quote
kalyna Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 ale Myszy śmiesznie ta sierść na karku wygląda :D bo te pseudo labki co widuję takiego czegoś nie mają... I szkoda, bo tylko Tema na tym cierpi :( a nie możesz z nią wyjść i z wujem? wtedy pocykałabyś jej zdjęć. i ona ma taki smutny wyraz pyszczka :( Quote
Polari Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 [quote name='kalyna']ale Myszy śmiesznie ta sierść na karku wygląda :D bo te pseudo labki co widuję takiego czegoś nie mają... I szkoda, bo tylko Tema na tym cierpi :( a nie możesz z nią wyjść i z wujem? wtedy pocykałabyś jej zdjęć. i ona ma taki smutny wyraz pyszczka :([/QUOTE] Ona ma bardzo gęstą sierść, ale nie ma prawidłowej co do wzorca... Bo lab powinien mieć taką szorstką jak dzik a Myszka ma bardzo miękką. :loveu: Mi to nie przeszkadza. :-D Wolę taką jaką jest... * Tak naprawdę nie cierpi bo on z nią wychodzi no ale zdjęć nie robi... :( Nie, nie mogę... :( Ona nie ma smutnego wyrazu pyszczka. ;) Tylko boi się mojego aparatu. ;) Bo on zanim załaduję się z wcześniej zrobionego zdjęcia na to co teraz mam zrobić to taki wydaję dźwięk: cyk! I ona się tego boi dlatego zdjęcia ma najczęściej z odwróconą głową... A zobacz na pierwszych stronach zdjęcia Temy z innego aparatu który nie robi Cyk. Wtedy jest radosna... Quote
Lucky. Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 zapisuję sobie na razie, a jutro przejrzę galerię :) Quote
Polari Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 Witamy, witamy w galerii. :hand: Ja zaraz zajrzę do twojej. :p Quote
kalyna Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 No ale jakby Tema szła z Tobą to też byłaby wesoła :) a głosu nie można wyłączyć w aparacie? bo ja wyłączyłam wszystko i psiaki nie boją się, tylko cieszą :) Quote
Polari Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 [quote name='ania90']sliczne dziewczyny:)[/QUOTE] Dziękuję. :) [quote name='kalyna']No ale jakby Tema szła z Tobą to też byłaby wesoła :) a głosu nie można wyłączyć w aparacie? bo ja wyłączyłam wszystko i psiaki nie boją się, tylko cieszą :)[/QUOTE] Wiem że ze mną byłaby szczęśliwa bo by pobiegała za piłką itp ( na spacer Mysza i Tema nie da rady wyjść po tym co Tema zrobiła Myszy ) a nie tylko wychodzić po to bo dużo pań z psami wychodzi i trzeba się pokazać... ( tak on wychodzi... :( ) * A co do aparatu to nie można... :( Quote
kalyna Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 a ja jestem baaardzo ciekawska i co takiego jedna drugiej zrobiła? ehh to wychodzi dla szpanu :( aj to szkoda... Quote
Karro Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Witamy się :) Tema piękna, kiedyś chciałam mieć rotka :) Zapraszam też do mnie ;) Quote
Lucky. Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 piękne psy :) szkoda, że wujek taki jest... jak ja przychodziłam do mojego wujka który miał boksera, a ja jeszcze M nie miałam, to zawsze zabierałam Herę na spacer :loveu: A co się stało ? Tzn. Co Tema zrobiła Myszy ? I jak się stało, że Mysza miała ocenę najładniejszej suki w rasie, skoro jej sierść nie jest zgodna z wzorcem ? ; > tak z ciekawości się pytam. i dla Alvinka (*) też kiedyś miałam świnkę morską... piękne zwierzaczki. Quote
Polari Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 [quote name='understandme']Witamy się :) Tema piękna, kiedyś chciałam mieć rotka :) Zapraszam też do mnie ;)[/QUOTE] Ale teraz nowych gości mam! :skock: Ale mi to pasuję. :p Dziękuję... ;) Oczywiście że was odwiedzę... [quote name='Lucky.']piękne psy :) szkoda, że wujek taki jest... jak ja przychodziłam do mojego wujka który miał boksera, a ja jeszcze M nie miałam, to zawsze zabierałam Herę na spacer :loveu: A co się stało ? Tzn. Co Tema zrobiła Myszy ? I jak się stało, że Mysza miała ocenę najładniejszej suki w rasie, skoro jej sierść nie jest zgodna z wzorcem ? ; > tak z ciekawości się pytam. i dla Alvinka (*) też kiedyś miałam świnkę morską... piękne zwierzaczki.[/QUOTE] On zawsze był taki... :shake: On przeszukuję moje szafki w poszukiwaniu jedzenia a jak znajdzie to bez pytania zje... ( szkoła przetrwania? :evil_lol: ) Mysza wąchała trawę pod drzewem, a Tema nie zdaje sobie sprawy ze swojej wagi i z rozpędu skoczyła na Myszę która upadając trafiła na szkło. :placz: Cała łapa rozwalona, operacja i do tej pory za dużo biegać nie może. :shake: Aaaa sędzinie się bardzo spodobała. :cool3: I z charakteru ( bo się jej nie bała tylko łasiła o głaskanie :roll: ) i jakoś nie zwróciła na tą małą wadę uwagi. :p Potem na tym najważniejszym ringu, nie wiem dlaczego przepuścił ją... Ale fajnie że się udało. :-D Mało który sędzia na to zwrócił uwagę... :eviltong: Najbardziej moja ciocia (Molto Bene) Quote
kalyna Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 oj Mysza miała operację i nic nie napisałaś :( Quote
Recommended Posts