Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

maciaszek napisał(a):
Zazdroszczę sąsiada! Wspaniały człowiek.

Świat zwariował... :(

Prawda? :cool3: Sąsiad jest super. :) Bo u nas jedyny blok przy którym nikt nie kosił trawy ani nic. A że on nie ma działki to wziął sprawy w swoje ręce. :) Jak chcesz to jeszcze wrzucę zdjęcia jego dzieł. :cool3: Dzisiaj kosił trawę... Wziął swojego pieska, piesek bawił się a sąsiad kosił. :p
*
No prawda... :angryy: Świat zwariował... :shake:A nie wiem czy doczytałaś ale on chcę otworzyć szkołę dla właścicieli i ich psów... :shake: A na ostatnich minutach filmu widziałaś co robi z tym buldożkiem? Masakra...

• Replies 684
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj tata pod blokiem robiła samochód mi się nudziło bo musiałam tam być i pomagać... Ale jak były chwilę wktórych nie musiałam to robiłam zdjęcia:

Ha, ha a tu mój blok. :-D A to takie czarne to taka siatka. ;)

Posted

A tu z samochodu ( dla tego takie kiepskie ) szły w innym czasie dwa takie pieskki. :-D
Mały:

I duży:

A to pod balkonami. ;) U nas sąsiedzi zrobili takie badziewne ( sąsiedzi z parteru ) małe ogódki którem im się znudziły, już nie dbają a przez nie jest wilgoć w piwnicy...

Posted

A tuż za moim blokiem jest park. :-D Sąsiad kosił dlatego takie zarośnięte. ;) A ten chodniczek i te krzaczki to też jego dzieło. ;) Nie było nic oprócz wydeptanej drózki a teraz?

Posted

Polari napisał(a):
Nie... ;)

Nie... ;) Ona ma tak gęstą sierść, byliśmy z nią u weta to stwierdził że nawet powinna przytyć. ;) No i podziwia jaką ma gęstą siersc... Na jednym zdjęciu tak wygląda ale jak zobaczysz 5 zdjęcie od góry to widać że po szczeniakach tak jej tam zarosło sierścią że na tym jednym zdjęciu wygląda jakby była gruba.

A ile waży ? Fajne fotki :)

Posted

maciaszek napisał(a):
Nie oglądałam tego filmiku. Sam tekst i zdjęcie mi wystarczyło... Na filmik nie miałam siły :(.

To zbierz siły i go zobacz. ;) Tekst z tym to nic w porównaniu z filmikiem. :-D
kavala napisał(a):
A ile waży ? Fajne fotki :)

Dzięki. :) Mycha waży 37 kg. ;) A suki powinny od 27kg do 42kg. :)

Posted

U nas tak po 15 zrobiło się ciemno! :-o Nagle zaczął padać deszcz, potem burza, ale nie wiecie jaka! Ja nigdy w swoim życiu takiej nie widziałam. :crazyeye: Więc jako że jestem bardzo mądra... :lol: Wzięłam krzesło, i przy drzwiach od balkonu siedziałam i patrzyłam, nie da się tego opisać. Ja uwielbiam burze i się ich nie boję a ta była straszna. :question: Coś strasznego... A jak padało to tak zaczął wiać wiatr ( to już nawet nie wiatr ) że na balkonie szafka która była pod telewizor ( może z 40kg ważyła? ) się przesunęła na drugą stronę balkonu. :shocked!:No a na koniec zalało ulicę ( do kolan ) i nie do przejechania. :shake: Mam zdjęcia. ;) A potem znowu mądra Ja. :evil_lol: Wyszłam na mokry balkon i patrzyłam co robili kierowcy... :lol: Bo to co robili to ze śmiechu można było paść. :turn-l: Jedni zawracali, inni zawracali, rozpędzali się i wio! W wodę. :razz: A jeden taki był odważny że wjechał tak głęboko że mu się do środka woda wlała, leciał dym z pod maski. :roll: A to było tak: 50% nie wjerzdżało w wodę na następne pół wjechało. :cool3: Jeden zatrzymał się na środku ( na zakręcie w dole, woda była tam do pasa ) i nie ruszył. :roflt:

Posted

ja chyba bym się załamała jakby ktoś tak mój samochód doprawił, żeby do wody tak wjechać....
u nas strasznie się dusiło, pokropiło trochę i to wszystko. A teraz wieje chłodny wiaterek i jest przyjemnie na dworze.. wczoraj trochę pokropiło. Wolałabym jakby sobie trochę popadało z jeden dzień, niż mają być burze i takie duchoty bez grama wiatru :(
a zdjęcia kwiatków :loveu:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
O woooo, ale musialo lac :shake:

No... :) Strasznie było... :shake:
kalyna napisał(a):
ja chyba bym się załamała jakby ktoś tak mój samochód doprawił, żeby do wody tak wjechać....
u nas strasznie się dusiło, pokropiło trochę i to wszystko. A teraz wieje chłodny wiaterek i jest przyjemnie na dworze.. wczoraj trochę pokropiło. Wolałabym jakby sobie trochę popadało z jeden dzień, niż mają być burze i takie duchoty bez grama wiatru :(
a zdjęcia kwiatków :loveu:

Ja też bym się załamała... Dziękuję. :-D
ania90 napisał(a):
he he pilka chyba z promocji byla ze nie wytrzymala :eviltong:

Nie... :) Ta piłka to flak z boiska nie mój. :eviltong: W sobotę jadę na tydzień do Zakopca. :-D Potem będziecie mieć pełnoo zdjęć. ;)

• 2 weeks later...
Posted

:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:
Umarł we wtorek kiedy byłam w Zakopanem... :flaming: Mama teraz jak przyjechałam o tym mnie poinformowała bo nie chciała mi tego przez telefon mówić... :-(
Bardzo mi przykro... Mama jak wróciła znalazła go martwego w miseczce z jedzonkiem... jeszcze miał w pyszczku ziarenko którego nie zdążył zjeść. :placz::placz::placz::placz: Alvinku. Twoja pani Cię kocha i życzy Ci jak najlepiej za Tęczowym świnkowym mostkiem... :candle: