Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 684
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ania90 napisał(a):
fotki daj :)

Nie mam teraz czasu focić. :( W szkole do 16 przez poloneza a potem do taty. Obiecałam że to wszystko nadrobię w wakacje. ;) W domu brzydkie wychodzą bo nie naświetlone a na dwór nie mam kiedy wyjść.
ahedok napisał(a):
walc będzie tak czy siak, a mi na szczęście udało się wymigać :diabloti:
też poproszę foteczki ;)

Ja bym się raczej nie wymigała, jeżeli fajni chłopcy to po co? :evil_lol:

Posted

opa97 napisał(a):
Mam takie małe pytanie. Co sprawy sercowe czy foty kwiatów mają do Twoich psów?

Justyna jest częścią życia swoich psów, więc jak opowiada o sobie to ma to związek, czyż nie?
zresztą nie samymi psami żyje człowiek ;)

Posted

opa97 napisał(a):
Nie, nie ma. To jest galeria zdjęć, a nie rubryka wyznań sercowych w gazecie

w każdym razie jak się komuś nie podoba, można nie odwiedzać
u Cb nie ma żadnych historii, ale też i gości nie widzę zbyt wielu więc nie wiem jaki profil galerii jest fajniejszy :lol:

Posted

opa97 napisał(a):
Mam takie małe pytanie. Co sprawy sercowe czy foty kwiatów mają do Twoich psów?

Kwiaty są jako gratisy do zdjęć psiaków. ;) A że moje sprawy osobiste nie pozwalają na to abym w weekend widziała się z psami to nie mam czasu porobić im fot. :(
ahedok napisał(a):
Justyna jest częścią życia swoich psów, więc jak opowiada o sobie to ma to związek, czyż nie?
zresztą nie samymi psami żyje człowiek ;)

Dzięki. :p
opa97 napisał(a):
Nie, nie ma. To jest galeria zdjęć, a nie rubryka wyznań sercowych w gazecie

Poczytaj sobie wcześniejsze strony. ;) Może się dowiesz coś o tym dlaczego mam mało zdjęć. :eviltong: Ale jeżeli Ci się TU nie podoba to nie musisz tej galerii odwiedzać. :razz:
ahedok napisał(a):
u Cb nie ma żadnych historii, ale też i gości nie widzę zbyt wielu więc nie wiem jaki profil galerii jest fajniejszy :lol:

Według mnie galeriia powinna być różnorodna. ;) Moja taka jest, Magda też ma taką. :eviltong: A jak poczytasz to weszła tu osoba która powiedziała że podoba jej się moja galeria bo jest różnorodna. :cool3:A u CB nie ma też tak dużo fot, nie piszesz rzadnych historii i jest pusto, u mnie nie. :eviltong: OK, ale jeżeli ci się nie podoba to nie zaczynaj tutaj kłótni tylko nie wchodź.

Posted

Polari napisał(a):
Według mnie galeriia powinna być różnorodna. ;) Moja taka jest, Magda też ma taką. :eviltong: A jak poczytasz to weszła tu osoba która powiedziała że podoba jej się moja galeria bo jest różnorodna. :cool3:A u CB nie ma też tak dużo fot, nie piszesz rzadnych historii i jest pusto, u mnie nie. :eviltong: OK, ale jeżeli ci się nie podoba to nie zaczynaj tutaj kłótni tylko nie wchodź.

No właśnie!! To chyba posiadacz galerii ma prawo decydować, co będzie w niej zamieszczał. A jeśli ktoś nie chce oglądać fotek kwiatków, bądź czytać o problemach sercowych, to może opuścić galerię lub poprostu nie komentować takich wpisów. Wybór jest prosty, nikt nikogo do niczego nie zmusza.

Posted

ahedok napisał(a):

Może powiesz, że moich gości interesowałoby takie bajdurzenie :cool1: ? Znajomi pewnie nie wchodzą, bo od czasu mojego zarejestrowania na stronie, dodałam tylko jeden wpis I nie reklamuję galerii na prawo i lewo. OK, komemtować nie będę, ale do galerii zajrzę. Gdy będę chciała troszkę się pośmiać :eviltong:

Posted

opa97 napisał(a):
Może powiesz, że moich gości interesowałoby takie bajdurzenie :cool1: ? Znajomi pewnie nie wchodzą, bo od czasu mojego zarejestrowania na stronie, dodałam tylko jeden wpis I nie reklamuję galerii na prawo i lewo. OK, komemtować nie będę, ale do galerii zajrzę. Gdy będę chciała troszkę się pośmiać :eviltong:

to jak ta twoja galeria taka oficjalna było w galerii zdjęć dodać, a nie w wątku na forum :P
śmiech to zdrowie, ale złośliwość już nie :lol:

Posted

opa97 napisał(a):
Gdzie dodałam zdjecia Mikiego na froum? Nie dodaje zdjęć, bo na forum nie wchodzę.

a teraz gdzie niby piszesz?
ogarnij się moja droga :D