Polari Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 maciaszek napisał(a):Bardzo ładna papuga. Nie wiem dlaczego, ale nimfy kojarzą mi się jako ptaki z białym upierzeniem... A tu taka ładna żółć :). Mi się z białym nie kojarzą ja mam samca i samicę, samica - na zdjęciach a samiec bardziej szary jest z białą się jeszcze nie spotkałam. ;) madzik770 napisał(a):no,jestem i ja u Ciebie:) Dziewczyny są super,znam obiechoćostatnio mam okazję spotykać się na spacerach tylko z Temą,Myszy już dawno nie widziałam. Ale,pogoda ostatnio dopisuje,więc mam nadzieję,że to nadrobię:)) Mam sporo fotek Temy z ostatniej wystawy. Witamy, witamy i zaraszamy częściej. :) A bo Tomkowi z Mychą wychodzić się nie chcę i dlatego. ;) A z Temą musi. No dzisjejsza pogoda raczej nie dopisuję ale tak to łądnie jest... Ja będe mogła wychodzić z Myszą w wakacjię więc wtedy nadrobisz. ;) No ja nie mogłam iść na wystawkę i dlatego fot nie ma. :( To wrzucaj więcej. ahedok napisał(a):ale Tema ślicznie się ustawia :loveu: No Tema od zawszę się tak ustawia, miała niecały rok a tak już stawała. :-D magdabroy napisał(a):Piękna Tema :loveu: Dzięki. ;) Quote
Mani2000 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 ja u ciebie z przyjemnością:) u Temy i myszki też:) Quote
Polari Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 ania90 napisał(a):sliczna Tema :) zapomnialas o nas?:mad: Nie nie zapomniałam. :) Tylko jakoś teraz czasu nie mam ale zaraz to nadrobię. :) Mani2000 napisał(a):ja u ciebie z przyjemnością:) u Temy i myszki też:) Dzięki. :) Więc witamy i zapraszamy częściej. :-D Może dzisjaj powstawiam jakieś foty ze spaceru... Quote
kalyna Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 witamy :) nawet nie wiedziałam, że ma labradorkę, bo tylko o Temie wspominałaś... * to się powinnaś cieszyć, że do szkoły iść nie musiałaś... :) Quote
Milena. Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 dokłądnie, ja bym chętnie zachorowała :evil_lol: Quote
Polari Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 milenaa napisał(a):dokłądnie, ja bym chętnie zachorowała :evil_lol: Witam. :) :) ;) :) Quote
Polari Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Chyba będe miała gniazdo na balkonie... Na razie zdejmuję wszystkie gałązki z balkonu ale jak wyjadę... Uploaded with ImageShack.us Quote
*Magda* Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Pozwól im uwinąć sobie gniazdko :p Mi kiedyś gołębie uwinęły gniazdo w wiszącej doniczce z pelargoniami. Zrobiły to w kilka godzin jak byłam w pracy. No i potam Lumpek nie mógł wychodzić na balkon, bo chciał upolować ptaszki :evil_lol: Quote
Polari Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 magdabroy napisał(a):Pozwól im uwinąć sobie gniazdko :p Mi kiedyś gołębie uwinęły gniazdo w wiszącej doniczce z pelargoniami. Zrobiły to w kilka godzin jak byłam w pracy. No i potam Lumpek nie mógł wychodzić na balkon, bo chciał upolować ptaszki :evil_lol: Ja bym pozwoliła... Ale teraz w wakacjię robimy remont balkonu więc to by tylko przeszkadzało i spokoju by nie miały. :( Więc lepiej gdyby sobie gdzie indziej uwiły gniazdko... :) Ja też kiedyś miałam gniazdko na balkonie ( nawet pudełeczko specialne miały ) i Mysza ( Temy wtedy jeszcze nie było ) nie mogła wychodzić na balkon... A Tora by nie upolowała? Quote
*Magda* Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Polari napisał(a):A Tora by nie upolowała? Tory jeszcze wtedy z nami nie było. Ale na tyle ile znam moją psinę, to myślę, że by nie upolowała. Raczej by chciała być "matką zastępczą" :D Quote
kalyna Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 ja też już przechodziłam problemy z żołądkiem... ale to nie powinnaś ograniczyć fast-foody? bo z tego co się orientuję ja miałam całkowity zakaz, a jadłam i tak ale domowej roboty.... Quote
Polari Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Od czasu do czasu boli mnie ten mój żołądek... :( Quote
kalyna Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 ja miałam już sporo razy robione USG i 2 razy gastroskopię W sumie to ok 6 lat się leczyłam na żołądek i niezliczoną ilość razy byłam na pogotowiu ;( i teraz sama wiem co mogę jeść, a co nie za bardzo, które tabletki mi pomagają a jakie nie...uzbierało się tego trochę.... a Tobie co stwierdziła Pani doktor? co ci dolega? Quote
*Magda* Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 A miałaś robioną gastroskopie?? Bo mnie tak męczyli kilka miesięcy, nie wiedzieli co mi jest i dopiero jak zrobili mi gastroskopie, to wyszło, że mam wrzody na żołądku :( Quote
monika15 Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 magdabroy napisał(a):Tory jeszcze wtedy z nami nie było. Ale na tyle ile znam moją psinę, to myślę, że by nie upolowała. Raczej by chciała być "matką zastępczą" :D U mnie na działce chodzi pełno ptaków (nawet zaglądają do psiej miski) i Paco nic, a nic sobie z tego nie robi :) Nawet bażantom pozwala się "wypasać" na jego terenie ;) Raz się zdarzyło, że Paco dosłownie pilnował młodych ptaków, które się uczyły latać ;) Niezły z niego "psi tata" :P Współczuję kłopotów z żołądkiem :( Quote
Polari Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Ha, ha to Paco taki opiekunk. :) * Dziękuję. ;) Quote
Polari Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Jutro będą fotki psinek! Idę do szkoły na 9.40 do 12.35 bo nauczyciele wyjechali na zieloną szkołę!!!!! :-D Quote
kalyna Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 a u mnie na ogrodzie był dwie dzikie kaczki, jedna zielona a druga brązowa i już podchopdzę zrobić zdjęcie już nawet wyostrzyłam i bum, Sonia podskoczyła zafascynowana i kaczki odleciały... ale byłam zła... a co do leżenia to już nie raz mnie psy pociągły, a im więcej bolało tym bardziej chciałam je wyprowadzać :) ** a co d gastroskopii to te opowiadania są mocno przesadzone, Nie powiem, że mi się podobało, bo nie podobało ale najgorsze to nie było. i o wiele szybciej zgodziłabym się na gastr niż na pobieranie krwi..... Quote
Polari Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 kalyna napisał(a):a u mnie na ogrodzie był dwie dzikie kaczki, jedna zielona a druga brązowa i już podchopdzę zrobić zdjęcie już nawet wyostrzyłam i bum, Sonia podskoczyła zafascynowana i kaczki odleciały... ale byłam zła... a co do leżenia to już nie raz mnie psy pociągły, a im więcej bolało tym bardziej chciałam je wyprowadzać :) ** a co d gastroskopii to te opowiadania są mocno przesadzone, Nie powiem, że mi się podobało, bo nie podobało ale najgorsze to nie było. i o wiele szybciej zgodziłabym się na gastr niż na pobieranie krwi..... Co ty chcesz od Soni? :razz: Przecież ona chciała dobrze - uratować pańcie przed potworami i zadbała o twoje zdrowie byś nie zaraziła się ptasią grypą a ty zła bo zdjęć nie udało Ci się zrobić co za wyrodna właścicielka, no Ja nie wiem... :evil_lol: *** Ja się boję i chyba wolę badanie krwi... :oops: *** Jutro foty! Bo po skzolę idę z Madzik na spacer. :) Quote
*Magda* Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 kalyna napisał(a): a co d gastroskopii to te opowiadania są mocno przesadzone, Nie powiem, że mi się podobało, bo nie podobało ale najgorsze to nie było. i o wiele szybciej zgodziłabym się na gastr niż na pobieranie krwi..... Polari napisał(a): Ja się boję i chyba wolę badanie krwi... :oops: Gastroskopia to pikuś w porównaniu z sondą żołądka :( Pomyśl tak: gastroskopia trwa kilka minut i po krzyku. A sonda żołądkowa trwa kilka godzin :/ I po gastroskopi masz szybki wynik co Ci dolega. Quote
Polari Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Dziękiza pocieszenie... Magda miałaś sondę żołądka? Ok, Ja to rozumiem ale i tak się boję... :( Quote
*Magda* Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Polari napisał(a):Dzięki za pocieszenie... Magda miałaś sondę żołądka? Ok Ja to rozumiem ale się boję.... :( Miałam sondę jak miałam 8 lat, nic nie wykazała. Dopiero jak zrobili gastroskopię, to znaleźli to czego szukali :) Quote
Recommended Posts