Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 684
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jejuniu jaki świnkosław :loveu: obłędny ma kolor :loveu:
panienki też śliczne,a co do dysplazji to ja bym była ostrożna w stawianiu diagnoz bez prześwietleń itd...

Posted

No tak ale Mycha po szczeniorach jest tak osłabiona że sierść garściami wychodzi. :roll: ( Teraz już mniej bo witaminy ma i nawet jej włos jest delikatniejszy ) :cool3: Bo Mysza ma zły włos bo labek powinnien mieć włos jak u dzika, a moja ma mięciutki jak puszek. :)Na wystawach każdy śedzia na to zwraca uwagę. :roll: No można kąpać ale czy to zdrowe to wątpie. Alvinek ma grzybicę :( i w nizoralu jest myty potem w pieluche gorącą 15 min i spłukanko. :-D Tu już był po. ;) A to skarpeta zrobiona na drutach. :eviltong:

Posted

Bardzo dziękuję Jaga. :multi: Już się wprawiłaś? :razz: Śliczny banerek, jak wy to robicie? :loveu:
A jaki Ty masz śliczny banerek sama robiłaś? Muszę poszukać jakieś zdjęcia z bliska. :oops:
Nie będe robiła zdjęć tym aparatem bo brzydko wyglądają. :roll: Jak teraz kupię sobie nową kartę... Bo cały czas jest zablokowana nie wiem czemu. :shake: To porobie zdjęcia moim ulubionym aparatem. :eviltong: ( --- Nim porobiłam te zdjęcia przyrody. :p

Posted

[quote name='Polari']Tema niedługo też ma prześwietlenie : /
Magda on właśnie wtedy niedawno wrócił od weta. Ja nie obcinam sama tylko co miesiąc obcina mu pazury weterynarz. :) Więc nie są zadługie jeżeli tak wet robi.[/QUOTE]

Śliczne psiska i Alvin, Jaga a ja mam i balkon i mały ogródek :D

Posted

Malwino nie dobijaj! Ja mam tylko balkon... :(
Aniu dziękuję ja też tak myślę. :-D
Jak wy to robicie że cytujecie tle postów naraz?
Jutro wyjerzdżam będe we wtorek. :)

Posted

jak chcesz cytowac wiecej niz jeden post to musisz zaznaczyc "+" i to oznacza ze zaznaczas posty ktore chcesz cytowac a potem klikasz na "odpowiedz na temat" i gotowe:)

Posted

witam juz od siebie z domu.
Dysplazji nie da się tak odkryć "na oko" bo można się zdrowo pomylić. Tylko dobrze zrobione RTG da wynik, ale też i RTG powinno być porządnie zrobione, bo jak źle wet położy psa to wyjdzie nie tylko dysplazja a i Haine-Medina i lumbago.