Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Już trochę na dogomanii jestem więc musze się pochwalić moim stadkiem potworów:
Savona Molto Bene - Misza ( Myszka )
Mysza jest to zwariowany labrador z hodowli Molto Bene, ur.06.05.2007r czekoladka.

Ciapunia Na ELISSA - Tema
Tema - jest to strasznie bojaźliwy rotek co do tej rasy podobne nie jest... :-o

Mimi :p
Sunia partnerki mojego taty Beaty. :) Jest to sunia w typie yorka... Niestety z pseudo z braku nie wiedzy. :shake: Ale na szczęście jest zdrowa. :p Dodałam ją do galerii bo spędzam z nią dużo czasu i mam jej sporo zdjęć...

• Replies 684
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No co jak co ale Mysza to chwalipiętą jest... :roll: Więc zębole piękne pokazać musiała. :cool1:
A Tema to jak widać na zdjęciu to dziecko szcześcia. :evil_lol:

Posted

Dzięki za wszystkie komentarze.:p Może podacie swoje imiona to zamiast nazwy tu będe mówiła wam po imieniu? :razz: Ja mam na imię Justyna. :eviltong:
Magda - no ogonek jest śliczny! Ludzię na spacerach to maja takie oczy .:-o :crazyeye:
Ahedok - dzięki. No to fajnie że jedyna. :smile:
Jaga. - oczywiścię zaraz pododaję zdjęcia.
Malwina - no oczywiście że rodowodowe. Było ich sześć jedna sunia i pięć piesków. :diabloti:

Posted

No twoja imieniczka loginowa Pałlinko. :evil_lol: Dzięki, czekolady są najdroższe :roll: ale najładniejsze ( biszkopciki też są piękne;) ). Tak Tema jest z hodowli. Chyba Ciapunia Na.:roll: No uśmiech ma niesamowity ale to niestety boidudek straszny... :p
Moniko dzięki że będziesz moją galerię odwiedzała. :multi:

Posted

Ech... Niestety ale i Tema i Mysza dostały cieczkę więc w parku zdjęć nie będzie bo jak się sunie spuści się ze smyczy to zawsze się przybłąka kawaler a one wtedy hop do krzaków i szukaj tu igły w stogu siana... : / Ale mam zdjęcia z mieszkanka więc jutro jeszcze powrzucam. I jeszcze zdjęcia szczeniorów powrzucam. :)

Posted

O, to ja czekam z niecierpliwością na zdjęcia szczeniorków :loveu::loveu::loveu:

Fajnie bawią się patyczkami. Moja Tora ma zakaz zabaw patykami :-( ale za to na spacerek zawsze zabieramy piłeczkę :lol:

Posted

No. :) A dlaczego ma zakaz zabaw patykami? :( No ja piłeczek nie biorę bo szybko tracą zainteresowanie nimi a potem weź tu w takim dużym parku małej piłki szukaj. :roll:

Posted

Bo załapała jakąś bakterie na pyszczku, właśnie od patyczków. Wet powiedział, że to od patyków, pleśń i inne grzyby osiadają na patykach i czasem ich nie widać gołym okiem (chodzi o ten biały lub zielonkawe osad na patykach) a one tam są. Moja Tora jest wrażliwa i lepiej żeby ich nie ruszała. Już 2 kuracje antybiotykami przez to miała i wolę już nie ryzykować.

Posted

OK, to będzie Ahedok. :) No super połączenie ras, co nie? :) Ale nie mam tak jak nie którzy piszą że mam ,, zabawkę '' labradora i ,, bestię '' rottweilera. Raczej jest na odwrót... :roll: Nie że Mysza jest jakoś strasznie agresywna ale coś się jej przestawiło i teraz oprócz Temy i jej kolegi to warczy na psy. :( A Tema to ząbki pokarze tylko przy komendzie ,, bierz go! '' - nie wykorzystuję tego na ludziach i zwierzętach. A tak to taka przytulanka i boidudek. :)