Baffutka Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 A co mi tam, przywitam się. Was tutaj już podglądam od ... ok. roku. Od 2,5 lat jestem właścicielką sznupa, a raczej pseudo sznupa :evil_lol: Psa ( niestety bez jajek :shake:) - Baffiego, można by go krótko scharakteryzować: uparty pies z motorkiem w tyłku. Od jakiegoś pół roku kiedy to tak na prawdę wciągnęłam się w psie sporty, wystawy itd. naprawiam to co zaniedbałam m.in. socjal. Jesteśmy na dobrej drodze, widzę efekty. Jeżeli wszystko pójdzie dobrze we wrześniu zaczniemy skakać w klubie agility SIRIUS the Doggie Star. Jestem okropnie wciągnięta w psi świat. Moim małym marzeniem (które kto wie, może się kiedyś spełni ;)) jest border collie. Do sznaucerów zawsze będę miała sentyment i pewnie w domu będzie się jeszcze taki pałętał. Aktualnie mam wolne, egzaminy gim. Mnie to czeka za rok, a ja już nic nie pamiętam z 1 klasy :-o Ah, no i ciągnie mnie mocno do wety, ale jeszcze nie wiem co z tego wyjdzie. Niedługo Wam pokażę zdjęcia z Włoch, bo jadę na święta. Żeby was nie zanudzać może trochę fotek. I inne P.S. Proszę się nie dziwić jeżeli zniknę i pojawię się dopiero w czerwcu :diabloti: Quote
Culineo Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 hej :hand: ! śliczni piesek :loveu: mnie też ezaminy czekają za rok :shake: Quote
ahedok Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 fajowy sznupek a ja już mam egzaminy za sobą :multi: Quote
Recommended Posts