Mysia_ Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 O ludzie.... Jaki on jest kochany :loveu: Dzisiaj ledwo weszłam do jego boksu , a on wywalił się brzusiem do góry, żeby go podrapać po nim :loveu: Quote
sara_rokitnica Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 hehehe :):):):):) słodki :):):) czy naprawde nikt nie chce takiego słodziaka ślicznego??? Quote
Mysia_ Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 ludzie nie wiedzą jak wiele tracą nie mając takiego Gaborka w domku ;) Quote
sara_rokitnica Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 nom :):):) dzisiaj sie chlopak wyszalal na spacerku ;) bez smyczy sobie pobiegal ;) i chyba z daleka wyczul suczke owczarke ktora miala cieczke z ktora jakis koles sobie szedl po polach i tak do niej wyderzyl ze Asia za nim po calych polach przebiegla a ja oczywiscie stwierdzilam ze w takim razie ja se posiedze troche z "moim" psiakiem a Asia tam gdzies za nim leciala. poprostu myslalam ze on odbiegl tak sobie tylko na chwile bo zauwazyl psiaki z innego spacerku i sie siadlam a pozniej sie dowiedzialam ze wyderzyl za jakas suczka ;) qrcze 2 dziewczyny ma w boksie a jeszcze mu sie za 3 zachcialo latac ;) Quote
Mysia_ Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Gaborek od dziś w domku :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Patikujek Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Chłopak ma chętkę:D:D:D A w boksie taki smutny... Quote
Patikujek Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Suuuuper ty swój post napisałaś gdy ja mój pisałam Suuuuuper:multi::multi::multi: Quote
Mysia_ Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Wzieli go podobno fajni ludzie z Rudy Śl. :p Wszystkiego najlepszego Gaborku na nowej drodze życia ;) :multi: Quote
Patikujek Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 To świetnie mam nadzieję zę im się ułoży:loveu: a jak tak właśnie myślałam dzisiaj o tym że to taki fajny psiak a nikt na niego uwagi nie zwraca:) A do tego przypuszczam żę był z domu bo taki grzeczny i dość wychowany i lubił chipsy:evil_lol: Quote
sara_rokitnica Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 ALE SUPER :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: MOJ KOFFANY GABOREK MA DOM!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Quote
Pianka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 O Gaborek ma domek:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Mysia_ Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Gaborek był w schronisku w odwiedzinach :cool3: Jego właściciele są w nim strasznie zakochani :loveu: Jest grzeczny, kochany i w ogóle wspaniały :cool3: Był u fryzjera, więc teraz jest z niego jeszcze wiekszy przystojniak :p Quote
zaba14 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):Nie mam fotek :-( WSTYDZ SIE! :diabloti: Quote
Mysia_ Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Jeszcze nic straconego, moze kiedyś uda mi się załatwić fotki ;) Quote
sara_rokitnica Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 no ja mam nadzieje ;) chcialabym zobaczyc jak teraz cwaniaczek wyglada ;) Quote
sara_rokitnica Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 no nie moge!!! :o czy to jest nasz Gaborek?? nieee... nie mozliwe... to nie moze byc on... :o sliczny jest teraz :loveu: wyladnial :loveu: :loveu: swietnie obciety jest :D:D :loveu: Quote
Mysia_ Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 a jacy właściciele są w nim zakochani :loveu: :multi: Quote
Recommended Posts