Mysia_ Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 No to my bedziemy ładnie tutaj czekać :p Quote
Pianka Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Eh wy:lol: Zawsze ciotka Pianka musi robić zdjęcia:evil_lol: Sara nie spiesz się z tym aparatem, ja zrobie zdjęcia w przyszłym tygodniu;) Quote
sara_rokitnica Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 spoko ja jush jutro bede w schronisku to porobie te zdjatka ;) w gore Gaborku ;) Quote
Patikujek Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Jasne Sara:shake: I gdzie te foty:mad: Quote
sara_rokitnica Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 no bylam dopiero wczoraj w schronisku i porobilam fotki ;) niestety wkleic ich nie mialam jak bo na dogo byly jakies prace ale zaraz je powklejam ;) tylko musze je na serwer wrzucic ;) Quote
Mysia_ Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Sara, uważaj z tymi rozmiarami :evil_lol: Najlepiej, żeby były 500x375 , wtedy będzie regulaminowo :p Quote
sara_rokitnica Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 jeszcze jedno wkleje bo takie jakies dziadowe te zdjecia mi wyszly i na zadnym Gabor nie patrzy nawet w moja strone ale niestety latal jak opetany i na smyczy nie szlo go utrzymac wiec robilam zdjecia jak tylko usiadl albo na chwile sie uspokoil ;) Quote
Mysia_ Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Przeczytałaś mojego ostatniego posta? :evil_lol: Quote
Pianka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Głowa mu znów obrosła, trzeba obciąć:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Pianka, nie panikuj, nie jest źle :eviltong: Quote
sara_rokitnica Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 hm hm hm to trzecie jakos nie bardzo sie chce na serwer wkleic... ale i tak je tam wciepne ;) z tym ze moze jakos pozniej... Quote
sara_rokitnica Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 ano trzeba :) tylko nie wiem czy bede w stanie to zrobic jak on sie tak wierci i kreci ;) ale jakos sie zakombinuje ;) Quote
Patikujek Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Fajne fotki tylko następnym razem mniejsze daj!!! Quote
Mysia_ Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Sara, o co wam w końcu z tym Gaborem chodziło? Bo jakoś się nie dopytałam :roll: Quote
sara_rokitnica Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 z Gaborem? aaa... to pewnie o to ze w sobote on i trzy inne psiaki nie pamietam dokladnie ktore pojda do domku :):):):) taka pani je wezmie (ze schroniska w Rudzie Śl.) Gabora do siebie a pozostale 3 dla mamy czy dla kogostam ;) mam tylko nadzieje ze naprawde przyjedzie ale w sumie Gabor jej sie tak strasznie podobal wiec mysle ze go wezmie ;) Quote
Mysia_ Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 aha... :roll: No to trzymam kciuki :p Dzisiaj się dowiem dokładnie o co chodzi ;) Quote
sara_rokitnica Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 nie wiem kto to byl... wiem tylko że ze schroniska w Rudzie Śl. Myszka gadalas z Sandra o co w koncu chodzi z ta pania? bo ja mam malenkie obawy co do adopcji tych psiakow... wogole to jak bylam sobie wczoraj i dzisiaj w schronisku i razem z qmpela probowalysmy obciac Gaborka ;) siedzialysmy z nim pare godzin i udalo nam sie zrobic cos zaledwie z glowa i szyja bo takie ma koltuny i dredy ze az ciezko zgadnac gdzie sie zaczynaja a gdzie sie koncza ;) ale w sobote powinnam byc tam znowu i dokonczymy obcinanie ;) jak narazie nawet fajnie nam wyszlo ;) tylko troche smiesznie wyglada po obcieciu bo glowa mu sie taka mala zrobila a reszta ciala nadal tak zarosnieta i wielka :D:D:D Quote
Mysia_ Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 smutasku szukaj domku! ;) Rozmawiałam z Sandrą, ale musze jeszcze cos sprawdzić.... :roll: Quote
sara_rokitnica Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 oka doka ;) to jak cos to napisz mi tam jakos na gg albo na maila albo tutaj co i jak bo ja bede dopiero w sobote w schronisku a w sobote podobno ma jush po niego i te trzy psiaki przyjechac... no Gaborku lec na pierwsza ;) Quote
Patikujek Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Gabor znalazł się tu: http://www.kupiszpsa.pl/detail.php?id=1340 Jeśli trafi do domku to go usunę a jesli nie to oddatkowe ogłoszenie mu nie zaszkodzi:D Quote
Recommended Posts