Pianka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Jak to? Nie skończyliście go ciąc jak ja sobie poszłam:mad: PRZED PO Quote
Justyna_wolontariat Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Może mi ktos napisać skąd ten psiak do was przyszedł???? U nas w schronisku w Rudzie latem został taki sam pies przyjety był cały w dredach to go obcieliśmy nazwaliśmy go Ciapek był kilka tygodni i sie stracił szukałam go miesiac ale slad ponim zagionoł, jak mogłam zapomniec by zpytać u was w schronisku:mad: Poszukam jego fotki jak znajdę to wkleję, ale daje sobie rece uciąć ze to ten sam, nasz też był w takim wieku. Quote
Mysia_ Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Psiak trafił z interwencji, jakoś w pierszej połowie lipca, oto jego pierwsza fotka w naszym schronisku: Quote
Mysia_ Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Pianka, prawie dokończyłyśmy :cool3: Ala ja już potem musiałam działać dalej, bo miała kilka rzeczy do zrobienia, do domku dotarłam dopiero o 19:30 :roll: Quote
Pianka Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Justyna_wolontariat napisał(a):Może mi ktos napisać skąd ten psiak do was przyszedł???? U nas w schronisku w Rudzie latem został taki sam pies przyjety był cały w dredach to go obcieliśmy nazwaliśmy go Ciapek był kilka tygodni i sie stracił szukałam go miesiac ale slad ponim zagionoł, jak mogłam zapomniec by zpytać u was w schronisku:mad: Poszukam jego fotki jak znajdę to wkleję, ale daje sobie rece uciąć ze to ten sam, nasz też był w takim wieku. No był podobny. Ale czy to ten sam? Tamten miał inny charakter. Pamiętam bo próbowałam go obciąc to sie nie dał. A Gaborek był spokojniejszy... Chociaż moze...:roll: Quote
Mysia_ Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Dziewczyny macie jakieś fotki tego psiaka? :roll: Gabor trafił do schroniska 14 lipca z interwencji w Zabrzu-Biskupicach.... Quote
Mysia_ Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 taaaaaaakie cudo :loveu: a nadal w schronisku :-( Quote
Pianka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Skończyliście go w końcu obcinać? czy mam się tam znowu przejechać:mad: Quote
Mysia_ Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Wtedy mu tylko nie skończyliśmy brzuszka, a to w oczy się nie rzuca ;) A zresztą brzuszek na drugi dzień wyglądał by tak samo :-( Teraz jak odrastają mu te włoski to wygląda słodko :loveu: Postaram się o jakieś foty :cool3: Ale nie wiem czy dam radę.... :oops: Quote
Mysia_ Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 pamiętaj, że nic nie obiecuje :roll: Ale napewno postaram się ;) Quote
sara_rokitnica Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 jeeee!!!!! moj Gaborek tu jest! strasznie fajny psiak :):) wesoly :):) uwielbia biegac na spacerkach razem ze swoja kumpela z boksu- Kemi :):):) Quote
Mysia_ Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Sara, masz stare wiadomości, Gaborek już nie jest z Kemi w boksie ;) Foteczki by się przydały :cool3: Bo ja niestety nie daję rady :( Całą sobote robiłam fotki nowym psiakom, a w niedziele przekładałyśmy psiaki, żeby zrobić miejsce tym nowo przyjęty, a już naprawde nie ma gdzie ich dawać :( Quote
sara_rokitnica Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 ano w sumie fakt <lol> teraz tam jest taka inna suczka... zapomnialam <lol> a fotki mogem zrobic i to bardzo chetnie <lol> nawet mam aparat ;) :):) porobie mu jak bede w schronisku (moze w niedziele bede bo w sobote nie moge :( ) Kemi jest tam chyba po drugiej stronie nie? :) a wlasnie jeszcze propos fotek to niestety nie wiem jak sie je dolacza.. ale jak ktos mi to sprytnie wyjasni to je powkladam a jak nie zajarze to najwyzej wysle na maila komukolwiek albo zgram na plyte i dam komus kto to kapuje ;) Quote
Mysia_ Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Sara jesli porobisz fotki to w niedziele w schronisku dam Ci wskazówki jak je wstawić :cool3: Quote
sara_rokitnica Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 ooo... to by super bylo bo Pati mi dzisiaj w shkole tlumaczyla ale ja polowy nie skapowalam a druga polowe zapomnialam :D:D a w niedziele w schronisku bede na 99'9% (bo 100% zapesza <lol> ;) ) Quote
Mysia_ Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 OK. ;) Może nareszcie będą fotki :cool3: Quote
sara_rokitnica Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 niestety narazie fotek nie bedzie :( aparat mi siadl i zdazylam pstryknac tylko kilka Egonkowi ktorych i tak nie umiem wkleic na forum :( Quote
Mysia_ Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 No cóż, już tyle czekamy, to poczekamy jeszcze troszkę ;) Spraw sobie porządne akumulatorki ;) Quote
sara_rokitnica Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 ano... jutro po shkole se wejde do jakiegos takiego fotograficznego sklepu i se sprawie jakies porzadne ;) Quote
Recommended Posts