Mysia_ Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Są, ale wszyscy mają dużo zajęć, a zresztą do schroniska wpadają raz w tygodniu, więc jak tylko są to zajmują się swoimi pupilami :p Quote
Patikujek Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Nie tylko pupilami ale teraz w czasie roku szkolnego nie ma tyle czasu żeby się wszystkimi psiakami zajmować na pierwszym miejscu stoją głównie spacerki aby psy choć trochę się wybiegały a jeśli starcza czasu to wyczesujemy psy ale niestety takich "Gaborków" jest u nas więcej:shake: Quote
Mysia_ Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Gabor na pierwszą stronke! W takim razie jedyne wyjście jest takie, że musisz znaleźć domek :eviltong: Tam juz by się Tobą zajeli :evil_lol: Quote
Pianka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 To mi zawsze w schronie mówia, ze lepiej jak sie wyczesze psa niz pójdzie się na spacer. Bo wyczesany pies ma większe szanse adopcji. A według mnie jak ktos ma patrzeć na wygląd to niech się wypcha..:roll: Na góre nie obcięty psie:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Według mnie spacerki są najważniejsze! :multi: Quote
Pianka Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Mysiu tez tak mysle jak ty. Coś tym psom od zycia sie należy. Śliczne zdjęcie:loveu: Quote
Mysia_ Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 niestety na zdięciu widać dredy Gaborka :roll: Quote
Pianka Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Mysia_Zabrze napisał(a):niestety na zdięciu widać dredy Gaborka :roll: No to trzeba by mu je uciąć:p Quote
Mysia_ Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Pianka nie zaczynaj :eviltong: W górę!!! Quote
zaba14 Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Mysia_Zabrze napisał(a):Według mnie spacerki są najważniejsze! :multi: swieta racja :) ale przy okazji na spacerze psiaka mozna wyczesac :P jesli ma sie taki czas ;) my z reguly chodzimy z jednym psem wiec mozna go wypiescic, wyszczotkowac i wybiegac :evil_lol: Quote
Patikujek Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 My chodzimy z reguły z około 10(czasem mniej czasem więcej) i też przeważnie mamy czas na wypieszczenie, wybieganie i wyszczotklowanie ale akurat ani ja ani Mysia nie chodzimy z Gborkiem na spacery:) Quote
Mysia_ Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 no własnie... Kto chodzi z Gaborem na spacery? :mad: Zresztą według mnie szczotka wiele by tu nie pomogła.... :roll: Tutaj w grę wchodzą nożyczki :eviltong: Quote
Mysia_ Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Pianka trudno wychodzić na spacery z 300 psami :evil_lol: (ja wychodzę z ponad 60, ale to i tak już za dużo) :roll: Ale mi się coś zdaje, że ktoś z Gaborem chodził, tylko kto? :roll: Quote
Pianka Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 wiem, wiem.... ale zawsze można brac raz te psy raz inne:eviltong: Mysia a Gaborek byłby grzeczny przy obcinaniu? Quote
Mysia_ Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Tylko jakbym raz brała na spacer te raz inne to bym chyba nie mogła spokojnie przejść przez pawilon :shake: Jak już z jakimś psiakiem wyjdziesz raz to on potem na twój widok tak się cieszy, wręcz szaleje, czeka , zeby go i tym razem zabrać.... Jakbym do schroniska jeździła tylko po to , żeby psiaki zabierać na spacery to pewnie zamiast 60 pupili miała bym ich 300 :evil_lol: Quote
Monika:) Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 witam mam pytabnko co dopsiaka jaki on jets duzy?? Quote
Mysia_ Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Pianka, myślę, że powinien być grzeczny :eviltong: Monika:) , nigdy nie mierzyłam go w kłębie, ale będzię miał koło 55 cm w kłębie.... :cool3: Quote
Pianka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Powinien? hmmmm........jak nie......:mad: Quote
Monika:) Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Mysia Zabrze dziekuje za informacje :) Quote
Mysia_ Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Monika:) , nie ma sprawy, mam nadzieje, że nie pomyliłam się o wiele :evil_lol: Quote
Recommended Posts