Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 203
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie tylko pupilami ale teraz w czasie roku szkolnego nie ma tyle czasu żeby się wszystkimi psiakami zajmować na pierwszym miejscu stoją głównie spacerki aby psy choć trochę się wybiegały a jeśli starcza czasu to wyczesujemy psy ale niestety takich "Gaborków" jest u nas więcej:shake:

Posted

To mi zawsze w schronie mówia, ze lepiej jak sie wyczesze psa niz pójdzie się na spacer. Bo wyczesany pies ma większe szanse adopcji. A według mnie jak ktos ma patrzeć na wygląd to niech się wypcha..:roll:

Na góre nie obcięty psie:evil_lol:

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
Według mnie spacerki są najważniejsze! :multi:

swieta racja :) ale przy okazji na spacerze psiaka mozna wyczesac :P jesli ma sie taki czas ;) my z reguly chodzimy z jednym psem wiec mozna go wypiescic, wyszczotkowac i wybiegac :evil_lol:

Posted

My chodzimy z reguły z około 10(czasem mniej czasem więcej) i też przeważnie mamy czas na wypieszczenie, wybieganie i wyszczotklowanie ale akurat ani ja ani Mysia nie chodzimy z Gborkiem na spacery:)

Posted

Pianka trudno wychodzić na spacery z 300 psami :evil_lol: (ja wychodzę z ponad 60, ale to i tak już za dużo) :roll: Ale mi się coś zdaje, że ktoś z Gaborem chodził, tylko kto? :roll:

Posted

Tylko jakbym raz brała na spacer te raz inne to bym chyba nie mogła spokojnie przejść przez pawilon :shake: Jak już z jakimś psiakiem wyjdziesz raz to on potem na twój widok tak się cieszy, wręcz szaleje, czeka , zeby go i tym razem zabrać.... Jakbym do schroniska jeździła tylko po to , żeby psiaki zabierać na spacery to pewnie zamiast 60 pupili miała bym ich 300 :evil_lol: