wojtuś Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Ty$ka napisał(a):Zgadzam się z Asior i nie rozumiem tego naskoku na Martę. Marta, cieszę się, że prznosisz cudowne wieści :). A naskok zignoruj, wszak kto chce, ten dostrzeże, że chciałaś pomóc i pomgłaś. Chcę Ci za to podziękować :) i podobnie jak mówi Agnieszka_K i Asior, Marto:loveu::loveu::loveu: jak napiszesz pracę, napisz nam o Miśku - co u Psiaka, jak się czuje u koleżanki, jak zachowuje:):) Ważne że Miśka poznaliśmy dzięki Tobie:loveu: a co będzie dla Niego potrzebne - to nam napisz;);) Quote
Agnieszka_K Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 cześć Misiu piękny zaglądam do ciebie :) Quote
Marycha35 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Tak, tak Marto, psinka ma już swoich wielbicieli:) Czekamy na info i foty:) Quote
cobra12 Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 fajny pies ile on ma lat szkoda ze mój nie toleruje psów bo bym go zabrał Quote
bajk21. Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 To jest Onek czy w typie Onka, rozumiem, że ma około 5lat, do ludzi jest łagodny natomiast nielubi innych zwierząt, w tym psów? Jeśli chcesz to mogę wstawić go na swoją stronę, tylko podaj mi na PW swój numer telefonu. Jak chcesz zobaczyć stronę to www.znajdki.pl Czy jest możliwość w razie czego dowozu do Warszawy? Quote
Agnieszka_K Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 [quote name='bajk21.']To jest Onek czy w typie Onka, rozumiem, że ma około 5lat, do ludzi jest łagodny natomiast nielubi innych zwierząt, w tym psów? Jeśli chcesz to mogę wstawić go na swoją stronę, tylko podaj mi na PW swój numer telefonu. Jak chcesz zobaczyć stronę to www.znajdki.pl Czy jest możliwość w razie czego dowozu do Warszawy? Byłoby super - Marta pewnie teraz nie wejdzie, ale jakieś cioteczki mają jej numer - więc mam nadzieję, że podadzą. jeśli chodzi o transport - jeśli on jest gdzieś koło lublina lub chełma to ja czasem tam jeżdżę, więc jeśli akurat będę deklaruję Miśka do Warszawy zabrać:) a jak nie to będziemy kombinować - grunt, żeby domek dobry się znalazł;) Quote
Borówka16 Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Marycha35 napisał(a):Dziewczyny roześlę wątek, trzeba bidakowi pomóc. Dam znać koleżance, która zna trochę osób prowadzących hoteliki. Ona teraz jest niestety chora, ale jak coś na bank się odezwie:) Powiesić psa, hm...w głowie się nie mieści, a jednak to się u nas dzieje! Jestem na zaproszenie Maryśki. Masakra, czuję się jakbyśmy żyli w epoce kamienia łupanego... Później dokładnie poczytam. Quote
wojtuś Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 bajk21. napisał(a):To jest Onek czy w typie Onka, rozumiem, że ma około 5lat, do ludzi jest łagodny natomiast nielubi innych zwierząt, w tym psów? Jeśli chcesz to mogę wstawić go na swoją stronę, tylko podaj mi na PW swój numer telefonu. Jak chcesz zobaczyć stronę to www.znajdki.pl Czy jest możliwość w razie czego dowozu do Warszawy? Agnieszka_K napisał(a):Byłoby super - Marta pewnie teraz nie wejdzie, ale jakieś cioteczki mają jej numer - więc mam nadzieję, że podadzą. jeśli chodzi o transport - jeśli on jest gdzieś koło lublina lub chełma to ja czasem tam jeżdżę, więc jeśli akurat będę deklaruję Miśka do Warszawy zabrać:) a jak nie to będziemy kombinować - grunt, żeby domek dobry się znalazł;) Bajk21 dzieki za wstawienie na Twoją stronę:) Marta podawała kontakt do Siebie to przypomnę: marta.cegielka@gmail.com tel. 507-584-727 Quote
tamb Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 BeataDz poprosiła mnie o ogłoszenie Miśka w Dzienniku Polskim. Przyślijcie mi informacje o nim i zdjęcie w załączniku na maila [email]tamaraart@vp.pl[/email]. Quote
koosiek Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Przepraszam za off... Bardzo proszę o głosy na nr 2: http://www.dogomania.pl/threads/2059...1#post16801354 Moje psiaki są strasznie zadłużone, bardzo przydałby się im taki zastrzyk gotówki :-( Quote
Ty$ka Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 A ja ponawiam pytanie, bo zaczynam się niepokoić :( Quote
Ty$ka Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 No właśnie... i jest to niepokojące :( Już Misiek śni mi się po nocach :( Quote
Marycha35 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='koosiek']Przepraszam za off... Bardzo proszę o głosy na nr 2: http://www.dogomania.pl/threads/2059...1#post16801354 Moje psiaki są strasznie zadłużone, bardzo przydałby się im taki zastrzyk gotówki :-( oddałam:):):) co z psinką??? Quote
Kalva Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 spokojnie, pisanie pracy zazwyczaj nie kończy się w terminie - będziemy trzymać kciuki na obronie:) A póki co bardzo prosimy o wszelkie info o Misiu - wszelkie relacje i obserwacje domku tymczasowego! A może już Marto miałaś go okazję odwiedzić w majówkę? Do ogłoszeń przydałoby się więcej zdjęć - szczególnie pyszczkowych:) ja mogę mu zrobić ładną prezentację ze zdjęć - taką na youtube, to zawsze bardziej zwraca uwagę na psiaka Quote
pola53 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Ja tam swoje pisałam w terminie :). Poza tym, praca nie przysłania człowiekowi całego świata. Telefon do opiekunów i wejście na forum to góra 15 minut. Dla chcącego nic trudnego. Quote
Martika&Aischa Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Też czekam na informację ....oby tylko dobre:shake: Marto co z Miśkiem ? Quote
PaulinKa030894 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Marto co się dzieje z psiaczkiem? Zaczynam się powoli martwić,że nie dajesz żadnego znaku życia;( Czekam na dobre wieści . Ciągle tutaj zaglądam i jak na razie nic ciekawego nie mogę się doczytać. Choć w sumie powiem tak, pisanie pracy owszem rozumiem,ale jak już tu kilka osób wspomniało nie jest trudno wejść na 15 minut i napisać co się dzieje z psem, Marto czy ona na pewno żyje, i jest u twojej koleżanki ? czy z Nim jest wszystko w porządku? Quote
Marycha35 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 To prawda, czy coś się stało? Bo tak to zaczyna wyglądać.... Quote
azalia Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Ludzie kochani,co się dzieje z Misiem?Mam wrażenie,jak byśmy byli na wyspie bezludnej,przecież telefony działają,kilka minut zawsze można znaleźć.Martwię się tą sytuacją.... Quote
pola53 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 A mnie po prostu szlag trafia, jak można - narobić zawieruchy i milczeć. Marta straciła w moich oczach. Obrońca zwierząt tak nie postępuje. Quote
Martika&Aischa Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Kurcze !!!!!!! Marta odezwij się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Martika&Aischa Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='Drzagodha']Dzwonił ktoś do Marty?[/QUOTE] Czy ktoś ma numer telefonu do dziewczyny ???????? Quote
Recommended Posts