Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ty$ka napisał(a):
Zgadzam się z Asior i nie rozumiem tego naskoku na Martę.
Marta, cieszę się, że prznosisz cudowne wieści :). A naskok zignoruj, wszak kto chce, ten dostrzeże, że chciałaś pomóc i pomgłaś. Chcę Ci za to podziękować :)

i podobnie jak mówi Agnieszka_K i Asior,

Marto:loveu::loveu::loveu:
jak napiszesz pracę, napisz nam o Miśku - co u Psiaka, jak się czuje u koleżanki, jak zachowuje:):)

Ważne że Miśka poznaliśmy dzięki Tobie:loveu:
a co będzie dla Niego potrzebne - to nam napisz;);)

Posted

To jest Onek czy w typie Onka, rozumiem, że ma około 5lat, do ludzi jest łagodny natomiast nielubi innych zwierząt, w tym psów? Jeśli chcesz to mogę wstawić go na swoją stronę, tylko podaj mi na PW swój numer telefonu. Jak chcesz zobaczyć stronę to www.znajdki.pl
Czy jest możliwość w razie czego dowozu do Warszawy?

Posted

[quote name='bajk21.']To jest Onek czy w typie Onka, rozumiem, że ma około 5lat, do ludzi jest łagodny natomiast nielubi innych zwierząt, w tym psów? Jeśli chcesz to mogę wstawić go na swoją stronę, tylko podaj mi na PW swój numer telefonu. Jak chcesz zobaczyć stronę to www.znajdki.pl

Byłoby super - Marta pewnie teraz nie wejdzie, ale jakieś cioteczki mają jej numer - więc mam nadzieję, że podadzą.
jeśli chodzi o transport - jeśli on jest gdzieś koło lublina lub chełma to ja czasem tam jeżdżę, więc jeśli akurat będę deklaruję Miśka do Warszawy zabrać:)
a jak nie to będziemy kombinować - grunt, żeby domek dobry się znalazł;)

Posted

Marycha35 napisał(a):
Dziewczyny roześlę wątek, trzeba bidakowi pomóc. Dam znać koleżance, która zna trochę osób prowadzących hoteliki. Ona teraz jest niestety chora, ale jak coś na bank się odezwie:) Powiesić psa, hm...w głowie się nie mieści, a jednak to się u nas dzieje!

Jestem na zaproszenie Maryśki.
Masakra, czuję się jakbyśmy żyli w epoce kamienia łupanego...
Później dokładnie poczytam.

Posted

bajk21. napisał(a):
To jest Onek czy w typie Onka, rozumiem, że ma około 5lat, do ludzi jest łagodny natomiast nielubi innych zwierząt, w tym psów? Jeśli chcesz to mogę wstawić go na swoją stronę, tylko podaj mi na PW swój numer telefonu. Jak chcesz zobaczyć stronę to www.znajdki.pl

Agnieszka_K napisał(a):
Byłoby super - Marta pewnie teraz nie wejdzie, ale jakieś cioteczki mają jej numer - więc mam nadzieję, że podadzą.
jeśli chodzi o transport - jeśli on jest gdzieś koło lublina lub chełma to ja czasem tam jeżdżę, więc jeśli akurat będę deklaruję Miśka do Warszawy zabrać:)
a jak nie to będziemy kombinować - grunt, żeby domek dobry się znalazł;)

Bajk21 dzieki za wstawienie na Twoją stronę:)
Marta podawała kontakt do Siebie to przypomnę:
marta.cegielka@gmail.com tel. 507-584-727

Posted

BeataDz poprosiła mnie o ogłoszenie Miśka w Dzienniku Polskim. Przyślijcie mi informacje o nim i zdjęcie w załączniku na maila [email]tamaraart@vp.pl[/email].

Posted

spokojnie, pisanie pracy zazwyczaj nie kończy się w terminie - będziemy trzymać kciuki na obronie:) A póki co bardzo prosimy o wszelkie info o Misiu - wszelkie relacje i obserwacje domku tymczasowego!
A może już Marto miałaś go okazję odwiedzić w majówkę? Do ogłoszeń przydałoby się więcej zdjęć - szczególnie pyszczkowych:) ja mogę mu zrobić ładną prezentację ze zdjęć - taką na youtube, to zawsze bardziej zwraca uwagę na psiaka

Posted

Ja tam swoje pisałam w terminie :). Poza tym, praca nie przysłania człowiekowi całego świata. Telefon do opiekunów i wejście na forum to góra 15 minut. Dla chcącego nic trudnego.

Posted

Marto co się dzieje z psiaczkiem? Zaczynam się powoli martwić,że nie dajesz żadnego znaku życia;(

Czekam na dobre wieści . Ciągle tutaj zaglądam i jak na razie nic ciekawego nie mogę się doczytać.
Choć w sumie powiem tak, pisanie pracy owszem rozumiem,ale jak już tu kilka osób wspomniało nie jest trudno wejść na 15 minut i napisać co się dzieje z psem,

Marto czy ona na pewno żyje, i jest u twojej koleżanki ? czy z Nim jest wszystko w porządku?

Posted

Ludzie kochani,co się dzieje z Misiem?Mam wrażenie,jak byśmy byli na wyspie bezludnej,przecież telefony działają,kilka minut zawsze można znaleźć.Martwię się tą sytuacją....