danavas Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 jak uważa że zrobiłam coś złego to dlaczego oczyszcza stronę z niewygodnych komentarzy: Quote
Wiola&Miłosz Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Bojciu kiedy sie to wszystko skonczy... Quote
zioberek87 Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Wiola&Miłosz napisał(a):Bojciu kiedy sie to wszystko skonczy... nie prędko ciotka najbardziej mi szkoda Kapselka bo ta pipa po złości może mu coś jeszcze zrobić.... a danavas? hmmm jakby to powiedzieć będzie miała zastój w interesie :D ha ha ha sory Aga ale dla mnie to największa bzdura i chyba do końca życia będę się z tego brechtać a Ty ze mną:D Quote
Wiola&Miłosz Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 zioberek87 napisał(a):nie prędko ciotka najbardziej mi szkoda Kapselka bo ta pipa po złości może mu coś jeszcze zrobić.... a danavas? hmmm jakby to powiedzieć będzie miała zastój w interesie :D ha ha ha sory Aga ale dla mnie to największa bzdura i chyba do końca życia będę się z tego brechtać a Ty ze mną:D Nie no nie przesadzaj ze taka podla bedzie by mu cos zrobic... no chyba ze... Quote
danavas Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 nic mu nie zrobi... o to się nie martwię... Ale zobaczcie jaka jazda z tego wszystkiego... masakra a gdzie w tym psy?....w czarnej doopie... Quote
Wiola&Miłosz Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 No wlasnie.. ehh.. Na szczescie misko juz ma spokoj:) Quote
danavas Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 magdyska25 napisał(a):oj......a ogłoszenia Misiek ma? a ma..cioteczki robiły....:) Quote
magdyska25 Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 to się cieszę, że jednak w tym całym zgiełku myśli się o bohaterze wątku ;) Quote
Wiola&Miłosz Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 magdyska25 napisał(a):to się cieszę, że jednak w tym całym zgiełku myśli się o bohaterze wątku ;) Kochana od samego poczatku wszystkim tutaj pozostalym a po burzy jak widac zostalo niewiele nam zalezalo na misku. Wszystkie te co wpadly i wypadly losem psa sie nie przejmowaly a afera.. Quote
magdyska25 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Szkoda, że tak się dzieje. Kiedyś ludzie na dogo się wspierali i działali razem dla dobra zwierząt. Teraz? wątpię w to coraz bardziej... Wydaje mi się, że ta strona to wydarzenie na FB Quote
zioberek87 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 nie no masakra porażka się robi... a ja dziś idę do schronu na sesję z Thomasem Mango i kimś tam:) a miśka postaram się odwiedzić też dziś jak mi się uda i czasu starczy i Karmelcia będzie:D Quote
Martika&Aischa Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 A ja zaglądam do naszego Misia i trzymam kciuki za najlepszy dom na świecie :) Quote
Wiola&Miłosz Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 No to ja bede czekac na zdjecia:) O ile sie Ziobrzyca wyrobi:) Quote
Wiola&Miłosz Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 jak beda jakies fociasze nowe wezme sie znow za ogloszenia;) Po wczorajszym fatalnym dniu dzisiaj moj kochany Jagger pojechal do ds;) Wiec mam super dzionek;) Quote
piescofajnyjest Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 zagladam do Misiastego i czekam na ewentualne foty:) Quote
zioberek87 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 cieszę się z szczęścia Jagerra:) alenie mam dobrych wieści, byłam w schronie w 2 h się wyrobiłam i dzwoniłam do Karmelci ale nie odbierała więc pojechałam do domu a potem ciotka oddzawania że hasała po lesie z ogonami i kom nie miała, szkoda ale może w tym tygodniu coś mi się uda wyskrobać aby podjechać Quote
Wiola&Miłosz Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 zioberek87 napisał(a):cieszę się z szczęścia Jagerra:) alenie mam dobrych wieści, byłam w schronie w 2 h się wyrobiłam i dzwoniłam do Karmelci ale nie odbierała więc pojechałam do domu a potem ciotka oddzawania że hasała po lesie z ogonami i kom nie miała, szkoda ale może w tym tygodniu coś mi się uda wyskrobać aby podjechać No przeciez sie nie pali;) Luzik:) Quote
danavas Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 dziewczyny ja mam te foty.. w niedziele robiłam. i Miśka mam i MAxa... takie liche bo telefonem,. ale ten pieprzony laptop mi umarł i na stacjonarkę mam problemy ze zrzuceniem... musze kabel kupić.... proszę o chwilkę cierpliowści... Quote
danavas Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 zioberek87 napisał(a):cieszę się z szczęścia Jagerra:) alenie mam dobrych wieści, byłam w schronie w 2 h się wyrobiłam i dzwoniłam do Karmelci ale nie odbierała więc pojechałam do domu a potem ciotka oddzawania że hasała po lesie z ogonami i kom nie miała, szkoda ale może w tym tygodniu coś mi się uda wyskrobać aby podjechać skrobej skrobej..... tu trza udowodnić żę Misiek i Max a Polsce naszej a nie w Rajchu:) Quote
Wiola&Miłosz Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 danavas napisał(a):skrobej skrobej..... tu trza udowodnić żę Misiek i Max a Polsce naszej a nie w Rajchu:) Danavas a jesli nawet na rajchu to co? Jesli maja dobre domy to co to za roznica?;) Quote
danavas Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 Wiola&Miłosz napisał(a):Danavas a jesli nawet na rajchu to co? Jesli maja dobre domy to co to za roznica?;) Wiolka.... to ciężarne jednak potrafią z sensem gadać...;) Quote
Recommended Posts