Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

joaska8 napisał(a):
Dałam ogłoszenie na tablica.pl na śląskie tam już kiedyś były ale co tam trzeba ponawiac :)

Kurde tylko zeby nam nie wywalili bo niestety ale nie mozna ich ponawiac .
Ja to zawsze robie tak ze daje inne zdjecia z innym tekstemwtedy przechodzi

Posted

Kurcze zdjęcia dwa takie same jedno inne tekst ten sam dałam wrr....może nie wyrzucą? nr telefonu Agnieszki tylko mail mój to musiałam moje. Ja nowicjuszka w ogłoszeniach a on już wszędzie miał....

Posted

piescofajnyjest napisał(a):
na moim zamowionym chyba ma 5 lat......zaraz napisze do bazarku o zmiane!

Na tym też miał 5 ale , że ma 7 to zmieniłam :D

Wiola nie ma za co :) ja to dla Misia robię :)))

Posted

joaska8 napisał(a):
Na tym też miał 5 ale , że ma 7 to zmieniłam :D

Wiola nie ma za co :) ja to dla Misia robię :)))

ach kobietki i psy nie lubia byc postarzane ,wiec moze mu latek tak nie dodawac

Posted

xxxx52 napisał(a):
ach kobietki i psy nie lubia byc postarzane ,wiec moze mu latek tak nie dodawac

ja to wolalabym wygladac chociaz na te 20 :evil_lol:..juz mne wkurza to pokazywanie dowodu w sklepie...
Ale jesli chodzi o Misia ,to chyba lepiej pisac prawde.

Posted

monika083 napisał(a):
ja to wolalabym wygladac chociaz na te 20 :evil_lol:..juz mne wkurza to pokazywanie dowodu w sklepie...
Ale jesli chodzi o Misia ,to chyba lepiej pisac prawde.

a skad wiadomio ile ma lat,czy ex opiekun podal ksiazeczke psa z data urodzenia?
jakie ma zabki i serduszko?
Wiesz moze nie ma 7 lat
ps ach z tym wygladem ,najlepiej sie pogodzic ,zakceptowac nasz wyglad i zyc w zgodzie z ludzmi ,byc zdrowym i otaczac sie zwierzetami to czlowiek staje sie automatycznie 20 lat mlodszy.Po prostu unikac sytuacji stresowych i nosic" rozowe okulary"

Posted

xxxx52 napisał(a):
a skad wiadomio ile ma lat,czy ex opiekun podal ksiazeczke psa z data urodzenia?
jakie ma zabki i serduszko?
Wiesz moze nie ma 7 lat
ps ach z tym wygladem ,najlepiej sie pogodzic ,zakceptowac nasz wyglad i zyc w zgodzie z ludzmi ,byc zdrowym i otaczac sie zwierzetami to czlowiek staje sie automatycznie 20 lat mlodszy.Po prostu unikac sytuacji stresowych i nosic" rozowe okulary"

nie wiem czy mal ksiazeczke, pewnie nie, ale ta babcia,od ktorej zostal przejety miala go ok 5 lat od szczeniaka a domu szuka juz 2 lata,czyli teraz musi miec ok 7 lat,

Posted

Właściwie to nie ma znaczenia większego ile on ma lat jak go ktoś pokocha to też nie będzie miało znaczenia, ja np nie wiem ile mój ma lat i kiedy się urodził, jak go wzięłam mówili mi, że ma 3, 4 lata więc teraz mówię, że ma 10, 11 a ile dokładnie to nie wiem sama ale kocham go i to się liczy :)

Posted

joaska8 napisał(a):
Właściwie to nie ma znaczenia większego ile on ma lat jak go ktoś pokocha to też nie będzie miało znaczenia, ja np nie wiem ile mój ma lat i kiedy się urodził, jak go wzięłam mówili mi, że ma 3, 4 lata więc teraz mówię, że ma 10, 11 a ile dokładnie to nie wiem sama ale kocham go i to się liczy :)

racja......

Posted

tez nie wiem ile moj Bruno ma lat i nic mojej milosci do niego juz nie zmieni, nawet jesli okazalby sie 100 lat starszy:) Ale jesli ktos go zaadoptuje,a pozniej bedzie mial pretensje..
Przegladalam wlasnie CK i duzo tam ostatnio o Karmelci..wierze,ze jemu jest tam dobrze..ale bardzo chcialabym ,zeby Misia fotki i info o nim byly tu na watku bezposrednio z dt,Karmelcia reklamowala swoj dt jeszcze niedawno, jakies dojscie do netu zatem ma, mysle,ze brak jakichkolwiek info i fotek nie jest fair w stosunku do osob wplacajacych.

Posted

Zdjęcia tak na szybko, i jakieś porozciągane ale przejazdem byliśmy więc nie było czasu na wielkie pozowanie...Misiek żyje, ma się dobrze, siedzi w PL a na dowód tego moja piękna facjata....;)

Posted

To dostałam na maila od Karmelc w niedzielę....i...wklejam tak jak przyszło.....

A wiec...Misiek po ucieczce,jakby mogl to chyba wisialby mi na plecach 24 h,odgania inne psy byle tylko wkrecic sie na kolanka,zeby sie tulic i byc glaskanym,na spacerach juz tak nie fisiuje,co chwila przybiega i sprawdza czy jestem,zaraz musze go wyglaskac i mowie mu ze moze dalej biegac,wiec biegnie ale na chwilke i zaraz wraca.pieknie tez juz aportuje,podglada jak to robi moja Gucci i calkiem niezkle sobie radzi,pewnie to tez jest rywalizacja o glaski,ale Gucci nie jest PAZERNA i dzieli sie mna z Miskiem,tylko Max nie jest na tyle wyrozumialy i czasem warknie na Miska,w ogole Max to cholera totalna,nie lubi jak cos mu sie karze a jak chce akurat wlezc w jakies krzary a nie ma pozwolenia na to potrafi sie odgryzc doslownie,w ten sposob dziabnal moje duze dziecko,bo bardzo chcial wlezc pod sterte desek,mlody go chcial odciagnac a ten go cap za reke,dlugo tez trfalo zanim Max nauczyl sie ze przy stole jedza ludzie,czasem jak probuje sciagnac cos ze stolu a ja go skarce SLOWNIE to burknie do mnie ,wtedy biore go za szelki i odprowadzam na miejsce co Maxowi bardzo sie nie podoba,widac ze byl bardzo rozpieszczanym psem,no ale ja musze byc twarda i mu nie odpuszczac bo cos z niego WYROSNIE?????nie lubi tez innych psow,oswajanie go z moja banda trwalo dlugo,bo Max nawet nie probuje nawiazac kontaktu ,tylko od razu skacze z pycholem,wiec wiele godz i wiele km musielismy zrobic nim oswoil sie z moimi DZIEWCZYNAMI,ale te juz w pelni akceptuje,szczegolnie lubia sie z moja amstafka Gucci,ktora wiecznie chce sie bawic i ciagle go molestuje a jak Max nie chce i warczy to lapie go za szelki i ciagnie po mieszkaniu,wiec chcial nie chcial,Max musi sie z nia bawic a jak juz sie rozbawia to i Misiek i Moja Buffka dolaczaja sie do tych harcow i mam ARMAGEDON w domu!!!!Niestety obcych psow Macx nie toleruje a nie mam zadnych zaznajomionych tolerancyjnych psieskow na chwile obecna,wiec poki co ZAPOZNAWANIE musze odlozyc na inny czas.....
to tyle milej niedzieli paaaaa