Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Wiola&Miłosz']Po prostu takie sa fakty a ty dorabiasz sobie do tego ideologie.
To akurat kazdy widzi...
piszesz ,że nie kontrolujesz Agi! na żadne pytanie nie znasz odpowiedzi !
ale dalej sie wypowiadasz....bezsens ......ja jak odnalazł sie właściciel Miś2aliasMax to dokładnie napisałam :
[quote name='MollyMolly']uwaga uwaga :smile:[SIZE=3]
Miś2 okazał sie Maxem :smile: właściciel widać przeżył zniknięcie członka rodziny :smile:
radocha Maxa na widok właściciela warta zapamiętania :smile:
wytłumaczyłam konieczność posiadania adresatki jak również numeru telefonu napisanego na wewnętrznej stronie obroży :smile:[SIZE=3] i głupote puszczania psa bez jakiejkolwiek obroży ...
ostatni tydzień był nauczką dla wielu z nas :[SIZE=3])
[SIZE=3][SIZE=5]

a na wątku spike tylko lakoniczna wypowiedż danavas:
[quote name='danavas']
Spike jest u mnie jest bezpieczny i świetnie się czuje.... i wiecie co???

on nie ma na imię Spike tylko Mikuś vel Miki!!!!! i przed chwilką dzwonił do mnie pan który mówi że Spike jest jego!!!!

Ale się cieszę:smile: teraz dostałam MMS-a z jego zdjęciem jak siedzi przy stole w kuchni:smile::smile:
no więc gdzie ten mms?? gdzie szcegóły???
smród tu sie unosi straszny

Posted

[quote name='Yoana']Taak, najbardziej rozbawił mnie tekst o uświadamianiu Panu o konieczności noszenia przez psa adresówki :)
no jak chcesz to znajde ci wypowiedz danavas jak to wielce wszytkie DT obdzwoniła a cześć objechała ,żeby adresatki montować ...po ucieczce Misia....
a że Kapsla dostałam na obroży i smyczy dostosowanej do yorka a nie 3xwiększego psa ...bez adresatki ....to też cie bawi??

Posted

Jeżeli ona popełniła błąd, a popełniła bo psiak powinien mieć adresówkę, to nie mogłaś tego naprawić? Tak z samej sympatii do psów?

Dobra, kończę dyskusję bo szkoda mi na to czasu. Powtórzę- masz dowody działaj i podaj konkretny wynik- bo na razie mamy tylko Twoje słowa.

Posted

Wiola&Miłosz napisał(a):
Twoja krucjata jest przesaczona jadem i nienawiscia. tyle mam ci do powiedzenia.
Idz na swoj watek dalej ja szerzyc

proszę o cytaty gdzie zieje jadem :shake:
oprócz tych które Ty i Zioberek sprowokowaliście ....
a przepraszam wypowiedź zioberka została usunięta :shake:
ja zadaje logiczne pytania i takich samych oczekuje odpowiedzi ....
od 3 dni nie uzaskałam odpowiedzi na żadne pytanie ,tylko sa na mnie wylewane pomyje i włażenie z butami w życie osobiste
przeinaczanie moich wypowiedzi....
mam nadzieje ,że osoby które to czytają (choć sie nie wypowiadają ,a czuje ,że jest ich duuużo) widzą co wy wyprawiacie

Posted

Yoana napisał(a):
Jeżeli ona popełniła błąd, a popełniła bo psiak powinien mieć adresówkę, to nie mogłaś tego naprawić? Tak z samej sympatii do psów?

Dobra, kończę dyskusję bo szkoda mi na to czasu. Powtórzę- masz dowody działaj i podaj konkretny wynik- bo na razie mamy tylko Twoje słowa.

to nie nauczyła sie na błedzie ???w związku z Misiem???:mad:
a jak myślisz ,żę Kapsel nie ma adresówki ?!
MA!:diabloti:
musiałam sie upominać danavas o porządną obroże....:placz:
i z sercem w gardle z nim wychodziłam ....
a co do konkretów wejdź na mój wątek posprawdzaj linki ...poczytaj ....tu znów mam wypisywać od nowa wszystko???:crazyeye:

Posted

a tu dalej wojna? Biedny Misiu :(
A Molly zdjęcia Misia były od Karmelci jak tam pojechał były robione i filmik też :) Więc On tam jest.
A Spikego naprawdę odnalazł właściciel więc nie ma tu handlu żadnego :D
W resztę kłótni się nie wcinam.

Wiola ja na fb zaglądam fakt faktem rzadziej niż kiedyś bo niestety samopoczucie mi na to nie pozwala ale najważniejsze, że ogloszenia są na nowo :) U mnie bliscy wszyscy mają już psiaki bo gdyby ktoś nie miał to pewnie Misiek już by dom miał :D

Posted

[quote name='joaska8']a tu dalej wojna? Biedny Misiu :(
A Molly zdjęcia Misia były od Karmelci jak tam pojechał były robione i filmik też :) Więc On tam jest.

Wiola ja na fb zaglądam fakt faktem rzadziej niż kiedyś bo niestety samopoczucie mi na to nie pozwala ale najważniejsze, że ogloszenia są na nowo :) U mnie bliscy wszyscy mają już psiaki bo gdyby ktoś nie miał to pewnie Misiek już by dom miał :D

ha ha ha ciocia ja widze że Ty postępujesz jak ja|:) ja też na początku po znajomych i rodzinie:D

Posted

Wiola&Miłosz napisał(a):
U Mnie niestety to samo:) Ale nic sie nie martw. jeszcze sie mu domek znajdzie:)

zioberek87 napisał(a):
ha ha ha ciocia ja widze że Ty postępujesz jak ja|:smile: ja też na początku po znajomych i rodzinie:-D

No ja namawiałam jednego znajomego bo warunki by miał super ale ma już psa jednego i nie chcą póki co decydować się na następnego a właśnie w takim domu byłoby mu super, byłby kochany, szanowany, traktowany jak członek rodziny i miałby podwórko ogrodzone do biegania :) No ale jak pisałam póki co nie chcą następnego :(

Posted

[quote name='joaska8']a tu dalej wojna? Biedny Misiu :(

to czekam na zdjęcia ,bo jakoś od wczoraj niestety ich nie ma :shake: mimo pytań o zdjęcia ..a mis już tyle czasu u karmelci więc chyba ...mogło by coś już być .....:roll:
ale ja cierpliwy człowiek ...i uparty jak muł :diabloti:

Posted

Wiola&Miłosz napisał(a):
Joasiu adopcja psa musi byc swiadoma decyzja:)
Ja niestety nawet jak rozmawiam i slysze bo ktos nam mowil to odpuszczam:)
Lepiej tak niz pozniej ma byc zle;)

Oj wiem kochana wiem, choć jak adoptowałam mojego psiaka to był impuls :D A teraz nie zamienię tego potwora na innego :D