wellington Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 wellington napisał(a):Misiek jest u Karmelci ? No to chyba pare osob sie wypowie na ten dt. Czy zostala spisana umowa z dt u Karmelci ? To jest istotne. Czekam na odpowiedz. Quote
danavas Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 jeśli z tego wątku zrobi się syf... nie będę nic pisać... ani odpowiadać na zarzuty z tyłka wyjęte.... informacje są na wątku, wystarczy przeczytać.... będzie szum....ok...... kto się ma wyżyć ten się wyżyje... a potem się znudzi..... i nikt o Miska nie zapyta jak już bywało razy wiele.... dobranoc... Quote
MollyMolly Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 [quote name='danavas']jeśli z tego wątku zrobi się syf... nie będę nic pisać... ani odpowiadać na zarzuty z tyłka wyjęte.... informacje są na wątku, wystarczy przeczytać.... będzie szum....ok...... kto się ma wyżyć ten się wyżyje... a potem się znudzi..... i nikt o Miska nie zapyta jak już bywało razy wiele.... dobranoc... ja pokrywam koszty czipowania ,paszportu,kastracji...[SIZE=4]na podstawie faktury....[SIZE=4]umowa adopcji na mnie ,,,więc jak ???? zgadzasz się mnie też nie dawały umowy na DT ...... Quote
MollyMolly Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Uciekaj danavas od odpowiedzi ...uciekaj...mnie ścigasz prawem , a jak próbuje na prawie od Ciebie Kapsla adoptować to cisza....teraz znów zasłaniasz sie dobrem psa??? nie odpowiedziałaś na żadne konkretne pytanie .... FAktury Hani za leczenie ,umowy z DT Hani, Kapsla i reszty psiaków.. Czy zwierzaki na DT mają adresatki Udałaś ,że nie widzisz pytań co z BDT u mnie, mimo twoich twierdzen ,że te 200pln to tylko koszt karmy ...którą nie kupujesz tylko dostajesz od BALBINY od ludzi dobrej woli w niemczech no danavas.... co z toba??? ...zmieniasz wpisy na wszystkich wątkach??? edytujesz i dajesz poprawki ????:diabloti: nie zapomnij że w wpisach jest czas i data edycji :diabloti: dawaj mądra główko :diabloti: kolejne bajki ...ludzie czytaja widza mogą sami zweryfikować info... wszystko idzie sprawdzić :evil_lol: "wraz z postępem techniki, świat sie kurczy" zapomniałaś na tej swojej wiosce, o tej prawdzie ??:mad: be danavas ......oj, be danavas .....za bardzo na pieniązki patrzałaś ... podaj konta na które zbierałaś na Han ie i reszte psiaków ....czekamy .... To kiedy zmieniasz nicka na dogo i zaczynasz zabawa od nowa ? jak reszta handlar??? Quote
wellington Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 (edited) [quote name='danavas'] Fakty: 1.Pies-kapsel jest brzydko mówiąc, ale zgodnie z prawem moją własnością... To samo powiedział Ci dziś policjant przez telefon, masz oddać psiaka i zgłosić się na komisariat udzielić wyjaśnień... od dwóch dni proszę Cie abyś oddała Kapsla.... kilka razy ostrzegałam że jeśli go nie oddasz prawnemu właścicielowi, czyli mnie to zawiadomię policję... to był Twój wybór... oddaj psa a wycofam to zgłoszenie... Tino: 2.Fundacja której członkiem jest moja koleżanka Balbina... Tino pomogło w adopcji kilku moich psów(moich, nie otozowych), nie są to ilości hurtowe, pies przekazywany jest dopiero po pomyślnej wizycie PA, za opłatą 300 euro, pieniądze te wpływają na konto tej organizacji i jeśli z niego wychodzą to na ich miejsce muszą wskoczyć faktury, z tych wpłat ma ona obowiązek rozliczyć się na koniec każdego roku z państwem... gdyby tego co roku nie robili, nie mieliby pozwolenia na działanie... 3.każdy psiak który pojechał do Niemiec, do ds czy do jednego z kilku dt trafił w miejsce dokładnie sprawdzone... wielu domom odmówiono, bo się nie nadawały.... 4.co kilka dni dostaje info o psach, filmy, zdjęcia, domy stałe maja kilka wizyt poadopcyjnych, na koniec lutego jadę do Niemiec i będę uczestniczyć w powtórnych kontrolach. 1.KTO jest prawnym wlascicielem Kapsla ? I na jakiej podstawie ? 2.Nie ma w Niemczech obowiazku rozliczania sie publicznie ani "z państwem.." z darowizn. Dlatego NIKT nie ma mozliwosci sprawdzenia ILE pieniedzy wplynelo na konto niemieckiej fundacji - oprocz urzedu skarbowego (na zlecenie). Żebractwo publiczne w Niemczech jest dozwolone i nikt sie z uzbieranych kwot nie musi nigdzie rozliczac. W panstwie tak dotknietym kryzysem gospodarczym jak Niemcy żebractwo jest wrecz mile widziane . 3.Sprawdzone przez kogo ? Przez trzecia osobe ? I to ma byc glejt zeby psa wyekspediowac do Niemiec i tracic zupelnie kontrole nad jego losem ? 4.Kto przeprowadza te wizyty po-adopcyjne ? Znowu trzecia osoba ? W ilu kontrolach bedziesz uczestniczyc ? We wszystkich domach, dokad wyslalas psy ? Czy tylko w tych pokazowych, udawadniajacych niby rzetelnosc handlowa ? [quote name='danavas']jeśli z tego wątku zrobi się syf... nie będę nic pisać... ani odpowiadać na zarzuty z tyłka wyjęte.... informacje są na wątku, wystarczy przeczytać.... będzie szum....ok...... kto się ma wyżyć ten się wyżyje... a potem się znudzi..... i nikt o Miska nie zapyta jak już bywało razy wiele.... dobranoc... Otoz nie ! Nie ma tych istotnych informacji na watku, o ktore pytalam. A brak odpowiedzi na pytania jest tez odpowiedzia :roll: Edited February 3, 2013 by wellington Quote
Wiola&Miłosz Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Czy jest ktos chetny by pomoc miska oglaszac?? Ostatnio robilam mu ogloszenia i jeszcze ktoras ciotka.. Trzeba je ponowic.. Quote
joaska8 Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Ja robiłam na fb ogloszenia mogę ponowić bo zalezy mi aby MIś domek znalazł i najważniejsze aby kochający a nie ważne w jakiej części kraju. W kłótnie się nie mieszam nie moja sprawa a sama widziałam jak Danavas Miśka szuka, okleja dzien i noc bo pomagałam jej raz wiec moje zdanie takie, ze gdyby jej nie zależało na psie to by spała w najlepsze a nie zrywała się z łózka bo telefon dostała. Quote
Ajula Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 [quote name='MollyMolly'] ....po za tym czy danavas ci sie przyznała, że ja nie brałam kasy za Misia ...ale zajechała mi piękną bajke ,że niby ma psa z palucha na którego nie ma jak robić bazarków , więc skoro Miś u mnie za darmo to te 200pln co niby biorę za tymczas to na tego psa ( mój błąd mogłam prosić o pokazanie tego psa z palucha ,ale wierzyłam jak wielu z nas , bo kierujemy sie sercem a nie kalkulatorem w głowie jak danavas) [quote name='MollyMolly']co do pieniedzy to jak ktoś przekopie wątek jest jasno napisane przez danavas, że ja biorę żywą gotówke 200pln za DT Misia i nie ma słowa, że to koszt karmy którą ma od balbiny za free z Niemiec proszę o wyjaśnienie, czy dobrze zrozumiałam? - MollyMolly miała być dla Misia bezpłatnym DT, tylko za karmę - czyli żadnych pieniędzy, tylko karma - danavas napisała, że DT u MollyMolly ma być płatny gotówką 200 zł (pieniądze rzekomo miała dostać MollyMolly) - jednak w rzeczywistości danavas chciała te 200 zł zatrzymać sobie, na jakiegoś psa z Palucha, którego powiedziała, że wzięła, a na którego nie może robić bazarków Czyli rzekomo 200 zł miał kosztować DT u Molly, ale w rzeczywistości te 200 zł miało trafiać do danavas? Tak to wyglądało? czy ja po prostu nie umiem tego zrozumieć? Quote
joaska8 Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 A ja z rozmowy z Agnieszką zrozumiałam, ze Misiek u Molly na darmowym tymczasie był i dlatego przyjechał z Opola do Cz-wy bo w Opolu koszt 300zł nie słyszałam nic , żeby dom Molly kosztował. Zresztą to samo gdzieś pisało na watku BDT Danavas rób swoje i nie przejmuj się sama wiesz, ze pomagasz tym bidulkom znaleźć dom a to co inni mówią to niech sobie gadają!!! Quote
MollyMolly Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 [quote name='Ajula']proszę o wyjaśnienie, czy dobrze zrozumiałam? - MollyMolly miała być dla Misia bezpłatnym DT, tylko za karmę - czyli żadnych pieniędzy, tylko karma - danavas napisała, że DT u MollyMolly ma być płatny gotówką 200 zł (pieniądze rzekomo miała dostać MollyMolly) - jednak w rzeczywistości danavas chciała te 200 zł zatrzymać sobie, na jakiegoś psa z Palucha, którego powiedziała, że wzięła, a na którego nie może robić bazarków Czyli rzekomo 200 zł miał kosztować DT u Molly, ale w rzeczywistości te 200 zł miało trafiać do danavas? Tak to wyglądało? czy ja po prostu nie umiem tego zrozumieć? dokładnie tak,to wyglądało .....wczoraj napisała, że te 500zł to koszt karmy którą kupiła + paliwo cyt.: Zamieszczone przez danavas już wcześniej napisałam że pobyt Miśka będzie mnie kosztował 200zł czyli praktycznie tyle co on przeje.... i dostarczyłam go z karmą którą kupiłam....w efekcie wyszło 500zł za 3 dni, bo tyle wydałam na jego poszukiwania.... Tylko Karme którą dostałam to były 4 puszki Chappi i duża paczka suchej karmy "Lewiatan" Quote
danavas Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 Wiola&Miłosz napisał(a):Czy jest ktos chetny by pomoc miska oglaszac?? Ostatnio robilam mu ogloszenia i jeszcze ktoras ciotka.. Trzeba je ponowic.. joaska8 napisał(a):Ja robiłam na fb ogloszenia mogę ponowić bo zalezy mi aby MIś domek znalazł i najważniejsze aby kochający a nie ważne w jakiej części kraju. W kłótnie się nie mieszam nie moja sprawa a sama widziałam jak Danavas Miśka szuka, okleja dzien i noc bo pomagałam jej raz wiec moje zdanie takie, ze gdyby jej nie zależało na psie to by spała w najlepsze a nie zrywała się z łózka bo telefon dostała. dzięki dziewczyny, ja jeszcze jutro poszukam bazarku z ogłoszeniami.... poczytajcie moje watki, zobaczcie ile miałam psiaków na tymczasie, były u mnie w domu... za darmo!!! pierwszy trafił do mnie 2 lata temu.... nawet za karmę nie liczyłam, kupowałam ze swoich...jakbym chciała zarobić wystarczyło powiedzieć że chcę kasę za te psy.... nie będę się dłużej zajmować tym tematem.... macie wątpliwości co do mojej uczciwości, nie zmienię tego... nie będę się tu bronić ani wybielać... taka siła internetu, wszystko można napisać.... i co ja napisze, co Moly napisze... słowo kontra słowo... wierzcie jej jak chcecie... ja pracuje na swoją opinie działaniem, nie gadaniem... kończę ten temat i wieszajcie na mnie psy i przypinajcie łatkę oszusta... widzę że Molly już w akcji i żywiole .....wiec.....dobrej zabawy.... Quote
MollyMolly Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 [FONT=Calibri]Cytat od osoby, która czyta ten wątek, ale nie ma tu konta:[/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Calibri] [/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Calibri]„Witam moje pierwsze pytanie.[/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Calibri]1.[/FONT] [FONT=Calibri]Agnieszka zgarnęła psa, kazała osobom trzecim zaszczepić i zaciopować go na swoje nazwisko, zakazując tym samym ogłaszania psa na polskich stronach. [/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Calibri]Moje pytanie – a jeśli ten psiak komuś zginął i ktoś go szuka, nie ma szans na odnalezienie swojego psa? [/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Calibri]Czemu dziewczyna nie może go adoptować? [/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Calibri]Czemu Agnieszka z pośrednikiem sprzedaży z Niemiec czatuje pod domem czasowej opiekunki? [/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Calibri]Czyżby na psa był już kupiec?[/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Calibri]2.[/FONT] [FONT=Calibri]Wiele rzeczy się tu nie zgadza. Domy sprawdza rzekomo narzeczony Balbiny (jak podaje niemiecka strona)– osoby, która co miesiąc wywozi kilka psów. [/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Calibri]Ja tu widzę, że coś tu nie gra.[/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Calibri]3.[/FONT] [FONT=Calibri]W mojej ocenie po przejrzeniu niemieckich stron niestety – po większości psów ślad zaginął.[/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Calibri]4.[/FONT] [FONT=Calibri]Następna sprawa Misiek. Był w hotelu u Carmeli, nie miał znalezionego domu w Częstochowie, więc pytam po co na trzy dni Agnieszka przywiozła go do Częstochowy akurat w terminie transportu psów? [/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Calibri]Pech, a może szczęście tego psa – że uciekł. [/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Calibri]Agnieszka stanęła na głowie, żeby go znaleźć – tylko teraz czy naprawdę szukała psa, czy chodziło o coś innego?[/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Calibri]Wystarczy logicznie pomyśleć i wszystko układa się w całość. Pies znalazła się po transporcie i co się z nim stało? Prawdopodobnie wrócił do Opola, ale czy tak jest pewnie nigdy się nie dowiemy.[/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Calibri]5.[/FONT] [FONT=Calibri]Zadziwiające jest też to, że nie mówi się prawdy o rozliczeniach. Jak już ktoś tu wspomniał to co mówi Agnieszka nie jest prawdą, że fundacje niemieckie rozliczają się przed PAŃSTWEM.[/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Calibri]6.[/FONT] [FONT=Calibri]Mogę się mylić, ale czy nie jest tak, że: [/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Calibri]1 x pieniądze zbierane są na psa w Niemczech, [/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Calibri]2x pieniądze jeśli pies jest „zarobkowy” czyli wzbudzi litość ludzi – zbierane są w Polsce na społecznościówkach, [/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Calibri]3x za psa płaci nowy właściciel 300 e. [/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Calibri]Jeden pies daje trzy źródła dochodu !!!! [/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Calibri]Dla kogo?[/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Calibri]7.[/FONT] [FONT=Calibri]Najbardziej przerażający jest fakt, że te psy, które już tyle wycierpiały mogą trafiać do niemieckich laboratoriów !!! Moi niemieccy znajomi stwierdzili jednoznacznie – 300 e. za kundla – nie tu musi być coś nie tak.[/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Calibri]8.[/FONT] [FONT=Calibri]Dla mnie to wszystko bardzo brzydko pachnie i tylko psów szkoda, że nie mogą się obronić a grupa ludzi bawi się w panów życia i śmierci.[/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Calibri]9.[/FONT] [FONT=Calibri]I jeszcze jedno – nie było łatwo, ale udało mi się dowiedzieć, że ów Balbina nie przeszła w Niemczach procedury adopcyjnej, gdy chciała adoptować psa ze schroniska. Skoro ona sama nie spełniała kryteriów, jak może decydować o losie psów?[/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Calibri] [/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Calibri]Dziękuję.[/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Calibri]Ps. Nie mam tu konta, ale od dawna – zaginięcia Miśka obserwuję jego losy i chciałabym uzyskać od Agnieszki odpowiedzi na moje pytania, bo – zaangażowałam się w poszukiwania psa w dobrej wierze, ale teraz zaczynam żałować, że się znalazł i ciekawa jestem jak zareagowali by ludzie na FaceBook, gdyby wiedzieli, że pies, którego w mroźne dni i noce szukali – był szukany po to, aby go sprzedać w Niemczech za 300 euro !!! Dla mnie to oburzające. "[/FONT] Quote
xxxx52 Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Jak Misiek uciekl ,tylko kilka osob staralo sie go odszukac i mu pomoc,ale teraz po czasie zajrzalam co slychac u Miska ,to co jest na tym watku o piesku jest zwykly sabat,znowu pojawila sie osoby co zadnemu psu nie pomoga ,a tylko robia zamet ,jak takie w---na miotlach kraza po watkach i szukaja nie psow zeby im pomoc tylko zadymy. Danvas podziwiam twoja cierpliwosc ,ratuj zwierzeta jak tylko umiesz i potrafisz bo zawsze jak napisze sie na dogo "ze psy jada do Niemiec "to zlatuja sie jak muchy do g...,ale nie ,zeby nie ratowac psy tylko zeby sobie ulzyc w nienawisci,zawisci do sasiadow za granica.To sie jokos fajnie nazywa ...? Wazne ,jest zeby Misiek znalazl wspanialy dom ,a Ty wiesz gdzie moze znalesc takowy? Proponuje wysli zaproszenie do tych co ciagle robia zadyme ,nie maja nic do roboty,siedza tylkami i stukaja w klawisze ,zeby Miskowi znalazly na Cito dom i to dobry! Wiesz krytykowac kazdy potrafi ,ale pomoc ? Quote
Ajula Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 danavas napisał(a): i co ja napisze, co Moly napisze... słowo kontra słowo... wierzcie jej jak chcecie... ale ja nie mam powodu, żeby wierzyć Molly, napisz jak było - a może uwierzę Tobie? Póki co rzeczywiście jest na wątku Twoja informacja, że DT kosztuje 200 pln danavas napisał(a): Misiek jest na prostej :) ma opłacone dt do końca roku i 13 zł w kasie.... nie jest źle tymbardziej ze najprawdopodobniej dziś idzie do dt za 200zł miesięcznie Czy to prawda co napisała Molly, o tych 200 zł ? Że potrzebowałaś dla psa, dla którego nie mogłaś robić bazarków? I dlatego skłamałaś na wątku, że to ma być na DT u Molly? Quote
Wiola&Miłosz Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 xx52 dzieki ze ujelas sedno sprawy.. Tak wiec Joana ponow te ogloszenia moze ktos jeszcze zechce zrobic nowe ogloszenia np na Warszawe? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 wellington napisał(a):1.KTO jest prawnym wlascicielem Kapsla ? I na jakiej podstawie ? Własność psa bezdomnego nabywa się na podstawie umowy adopcyjnej. I zgodnie z tym, co jest napisane na wątku - Misiu przebywa obecnie u karmelci. Quote
joaska8 Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Jejku dziewczyny przestańcie to śmieszne co piszecie , że niby Agnieszka co psami handluje do laboratorium?!!! Poznałam Agnieszkę osobiście i ta dziewczyna kocha zwierzęta, ratuje przed zimnem, głodem a niejednokrotnie ratuje im życie jak ze Spikem było. To Ona dba o niego po operacji i przed i to ona starała się zebrać fundusze aby pies mógł być operowany. Dajcie w końcu spokój tym pomówieniom!!!! Wiola ponowię na fb jeszcze dzisiaj wieczorem wyślę maile z prośbą o ponowienie. O ile mi samopoczucie pozwoli na to :) Quote
Wiola&Miłosz Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 joaska8 napisał(a):Jejku dziewczyny przestańcie to śmieszne co piszecie , że niby Agnieszka co psami handluje do laboratorium?!!! Poznałam Agnieszkę osobiście i ta dziewczyna kocha zwierzęta, ratuje przed zimnem, głodem a niejednokrotnie ratuje im życie jak ze Spikem było. To Ona dba o niego po operacji i przed i to ona starała się zebrać fundusze aby pies mógł być operowany. Dajcie w końcu spokój tym pomówieniom!!!! Wiola ponowię na fb jeszcze dzisiaj wieczorem wyślę maile z prośbą o ponowienie. O ile mi samopoczucie pozwoli na to :) dziekuje ci pieknie:loveu: Ja przysiade moze wieczorkiem to ponowie ogloszenia na tablicy , gumtree etc:) Quote
MollyMolly Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 [quote name='joaska8']Jejku dziewczyny przestańcie to śmieszne co piszecie , że niby Agnieszka co psami handluje do laboratorium?!!! Poznałam Agnieszkę osobiście i ta dziewczyna kocha zwierzęta, ratuje przed zimnem, głodem a niejednokrotnie ratuje im życie jak ze Spikem było. To Ona dba o niego po operacji i przed i to ona starała się zebrać fundusze aby pies mógł być operowany. Dajcie w końcu spokój tym pomówieniom!!!! Wiola ponowię na fb jeszcze dzisiaj wieczorem wyślę maile z prośbą o ponowienie. O ile mi samopoczucie pozwoli na to :) joaska8 też poznałyśmy sie osobiście ...też biegałam ....rozklejałam ..... też wierzyłam agnieszce .....do czasu..... pytam PONOWNIE ???wyadoptuje mi Kapsla czy nie?? nie ucieknie przede mną... wszędzie doi kase .....gdzie faktury za spike ??? gdzie faktury za Hanie??? gdzie leczy te psy??? bo koszty Spike przerastaja ...nawet koszty leczenia Alaskan Malamuta ....gdzie takich drogich wetów znajduje??? Quote
Kocurek Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Oj Misku...ale się porobilo...Agnieszko jak będziesz miała możliwość to poprosimy przy następnej okazji o aktualne foteczki przystojniaka.... Quote
MollyMolly Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 [quote name='MollyMolly']joaska8 też poznałyśmy sie osobiście ...też biegałam ....rozklejałam ..... też wierzyłam agnieszce .....do czasu..... pytam PONOWNIE ???wyadoptuje mi Kapsla czy nie?? nie ucieknie przede mną... wszędzie doi kase .....gdzie faktury za spike ??? gdzie faktury za Hanie??? gdzie leczy te psy??? bo koszty Spike przerastaja ...nawet koszty leczenia Alaskan Malamuta ....gdzie takich drogich wetów znajduje??? :evil_lol: danavas ucieka....nie odpowie .....a na wszystkich jej wątkach to wielce broni jej Wiola&Miłosz , xxxx52, piescofajnyjest .....szajka i towarzystwo wzajemnej adoracji......i warty robicie na dogo....:evil_lol: ludzie nie są ślepi i głusi czemu nie odpowiada na pytania innych ??? tych co płacili, pomagali nie tylko moje pytania sa ignorowane..... Quote
MollyMolly Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 [quote name='Kocurek']Oj Misku...ale się porobilo...Agnieszko jak będziesz miała możliwość to poprosimy przy następnej okazji o aktualne foteczki przystojniaka.... pewnie będzie z tym problem bo Misiek u Karmelci...a ta w XXIw. nie ma telefonu z aparatem, internetu...nic ...a pobiera opłaty za DT 350zł. od psa, psów ma od 8-10 na stanie .... których nie przeznacza na karme bo jak widać w linku karme ma z darów z niemiec http://www.tino-ev.de/polen-1.html Quote
Wiola&Miłosz Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 warty na dogomani takiego tekstu jeszcze nie slyszalam:D brawo!! Jestem pelna podziwu i oczy przecieram jak podczytuje twoje wypowiedzi:) To nie jest watek karmelci, twoich prywatnych potyczek a watek miska. Masz cos do dodania w jego sprawie? Quote
MollyMolly Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']warty na dogomani takiego tekstu jeszcze nie slyszalam:D brawo!! Jestem pelna podziwu i oczy przecieram jak podczytuje twoje wypowiedzi:) To nie jest watek karmelci, twoich prywatnych potyczek a watek miska. Masz cos do dodania w jego sprawie? tak!!! chcę zdjęcia misia na CITO!!! a ja oczy przecierałam ze zdumienia jak zaczełam grzebać w tym gównie w którym sie okopały danavas balbina i reszta towarzycha .... Quote
MollyMolly Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 wierzyłam agnieszce .....do czasu..... pytam PONOWNIE ???wyadoptuje mi Kapsla czy nie?? nie ucieknie przede mną... wszędzie doi kase .....gdzie faktury za spike ??? gdzie faktury za Hanie??? gdzie leczy te psy??? bo koszty Spike przerastaja ...nawet koszty leczenia Alaskan Malamuta ....gdzie takich drogich wetów znajduje??? :evil_lol: danavas ucieka....nie odpowie .....a na wszystkich jej wątkach to wielce broni jej Wiola&Miłosz , xxxx52, piescofajnyjest .....szajka i towarzystwo wzajemnej adoracji......i warty robicie na dogo....:evil_lol: ludzie nie są ślepi i głusi czemu nie odpowiada na pytania innych ??? tych co płacili, pomagali nie tylko moje pytania sa ignorowane... zdjęcia Misia na CITO!!! Quote
Recommended Posts