Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ivette3']filmiku nie dały paskudy jedne, bo zazdrosne są o Miśka.On tak ślicznie tam wyszedł, że gwiazdy z wątku pogasły w cieniu przystojniaka :eviltong:;-)[/QUOTE]

Hehe no własnie przystojny psiak to on jest i to bardzo :)

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Właśnie przyszłam się pochwalić, że widziałam Misia na PSYgarnij :)[/QUOTE]
No ale kurcze z tydzień czasu to trwało ale warto bo już ma 200 udostępnień może się do niego los uśmiechnie :)

Posted

[quote name='Wiola&Miłosz']Tiaaaa.. Ja nie wiem ale misiek musi chyba trafiic do Mnie bo Foka z lokami zaraz mi idzie do domu. Ja nie wiem ale u mnie tymczaski ida za sekunde... Jakis farcik mam[/QUOTE]
No to co? Zbieramy na transport do Wiola&Miłosz? :evil_lol: A może poczarujesz na odległość i coś dla Miśka załatwisz? :Rose::modla:

Posted

[quote name='Yoana']No to co? Zbieramy na transport do Wiola&Miłosz? :evil_lol: A może poczarujesz na odległość i coś dla Miśka załatwisz? :Rose::modla:[/QUOTE]
tiaa i nie wiem gdzie go wsadze:D chyba na balkon go wystawie;)

Posted

Misiutek:) damy Karmelci chwilkę na dojście do żywych bo uśpiła swojego staruszka Zeusa i nie chce jej teraz gnębić...ale za kilka dni zacznę się upominać o foty Miśka...

Posted

Miśka już nie ruszamy, chyba że do DS...swoje przeszedł.... Wiolka wiesz jak się masz... Barryczek się zacznie pakować jak tylko dasz sygnał..:) po niedzieli ma kastarcje... już go zapisałam na ciachanko:)

Posted

[quote name='danavas']Miśka już nie ruszamy, chyba że do DS...swoje przeszedł.... Wiolka wiesz jak się masz... Barryczek się zacznie pakować jak tylko dasz sygnał..:) po niedzieli ma kastarcje... już go zapisałam na ciachanko:)[/QUOTE]
Wiem wiem;) Moj Jagger szyyyybko pojdzie;)

Kanarek w domu ale naraza sie kotom kazdego dnia;)

Posted

[quote name='danavas']Miśka już nie ruszamy, chyba że do DS...swoje przeszedł.... Wiolka wiesz jak się masz... Barryczek się zacznie pakować jak tylko dasz sygnał..:) po niedzieli ma kastarcje... już go zapisałam na ciachanko:)[/QUOTE]

A są w ogle jakieś telefony w sprawie Misia?