ivette3 Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 filmiku nie dały paskudy jedne, bo zazdrosne są o Miśka.On tak ślicznie tam wyszedł, że gwiazdy z wątku pogasły w cieniu przystojniaka :eviltong:;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Właśnie przyszłam się pochwalić, że widziałam Misia na PSYgarnij :) Quote
joaska8 Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='ivette3']filmiku nie dały paskudy jedne, bo zazdrosne są o Miśka.On tak ślicznie tam wyszedł, że gwiazdy z wątku pogasły w cieniu przystojniaka :eviltong:;-)[/QUOTE] Hehe no własnie przystojny psiak to on jest i to bardzo :) [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Właśnie przyszłam się pochwalić, że widziałam Misia na PSYgarnij :)[/QUOTE] No ale kurcze z tydzień czasu to trwało ale warto bo już ma 200 udostępnień może się do niego los uśmiechnie :) Quote
magdyska25 Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 kuraki....taki fajny psiak i jeszcze bez domu...ludzie ślepi czy co? Quote
danavas Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 [quote name='piescofajnyjest']slepi, glusi i kulawi;)[/QUOTE] heheheheh....Olka... leżę...:) Quote
zioberek87 Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 fajnie by było aby ktoś się odpowiedzialny znalazł Quote
joaska8 Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Dodałam w komentarzu filmik tam widać jaki to żywiołowy i cudowny psiak ludzie powinni się zakochać. Quote
Wiola&Miłosz Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Tiaaaa.. Ja nie wiem ale misiek musi chyba trafiic do Mnie bo Foka z lokami zaraz mi idzie do domu. Ja nie wiem ale u mnie tymczaski ida za sekunde... Jakis farcik mam Quote
Yoana Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']Tiaaaa.. Ja nie wiem ale misiek musi chyba trafiic do Mnie bo Foka z lokami zaraz mi idzie do domu. Ja nie wiem ale u mnie tymczaski ida za sekunde... Jakis farcik mam[/QUOTE] No to co? Zbieramy na transport do Wiola&Miłosz? :evil_lol: A może poczarujesz na odległość i coś dla Miśka załatwisz? :Rose::modla: Quote
Wiola&Miłosz Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='Yoana']No to co? Zbieramy na transport do Wiola&Miłosz? :evil_lol: A może poczarujesz na odległość i coś dla Miśka załatwisz? :Rose::modla:[/QUOTE] tiaa i nie wiem gdzie go wsadze:D chyba na balkon go wystawie;) Quote
Yoana Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Oj nie, nie- Misiek potrzebuje odpowiednich warunków, no chyba że masz duuużyyy balkon :evil_lol: Quote
Wiola&Miłosz Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 tiaaa duzxy ale dolicz 3 psy 2 koty koszatnioczke i kanarka;) Quote
Yoana Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 I ten kanarek też na balkonie? Trzeba do TOZu to zgłosić :cool3: Quote
danavas Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 Misiutek:) damy Karmelci chwilkę na dojście do żywych bo uśpiła swojego staruszka Zeusa i nie chce jej teraz gnębić...ale za kilka dni zacznę się upominać o foty Miśka... Quote
danavas Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 Miśka już nie ruszamy, chyba że do DS...swoje przeszedł.... Wiolka wiesz jak się masz... Barryczek się zacznie pakować jak tylko dasz sygnał..:) po niedzieli ma kastarcje... już go zapisałam na ciachanko:) Quote
Wiola&Miłosz Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='danavas']Miśka już nie ruszamy, chyba że do DS...swoje przeszedł.... Wiolka wiesz jak się masz... Barryczek się zacznie pakować jak tylko dasz sygnał..:) po niedzieli ma kastarcje... już go zapisałam na ciachanko:)[/QUOTE] Wiem wiem;) Moj Jagger szyyyybko pojdzie;) Kanarek w domu ale naraza sie kotom kazdego dnia;) Quote
joaska8 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='danavas']Miśka już nie ruszamy, chyba że do DS...swoje przeszedł.... Wiolka wiesz jak się masz... Barryczek się zacznie pakować jak tylko dasz sygnał..:) po niedzieli ma kastarcje... już go zapisałam na ciachanko:)[/QUOTE] A są w ogle jakieś telefony w sprawie Misia? Quote
danavas Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 [quote name='joaska8']A są w ogle jakieś telefony w sprawie Misia?[/QUOTE] nie ma nic....cisza głucha!!!!!! Quote
joaska8 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='danavas']nie ma nic....cisza głucha!!!!!![/QUOTE] :( to niedobrze ale widocznie na tego kochającego pana musi dłużej poczekać Quote
Martika&Aischa Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 I ja zaglądam z nadzieją że w końcu przeczytam " Miś się doczekał i wyruszył w drogę po nowe lepsze jutro " i tego z całego serducha mu życzę!!!! Quote
Wiola&Miłosz Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Jagger prawdopodobnie 10.02 laduje w nowym domu:cool3: Quote
danavas Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']Jagger prawdopodobnie 10.02 laduje w nowym domu:cool3:[/QUOTE] no i oby!!!!!:) Quote
Wiola&Miłosz Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='danavas']no i oby!!!!!:)[/QUOTE] No na bank pojedzie. Ja ci to mowie:) A chcesz znac lepsza wiadomosc? Jakby co odwioze go do wroclawia przez twoja wioche:cool3: Quote
Recommended Posts