joaska8 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Najważniejsze, że Misiu szczęśliwy a ja kaski się dorobi niebawem więcej :) Quote
ivette3 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='joaska8']Najważniejsze, że Misiu szczęśliwy a ja kaski się dorobi niebawem więcej :)[/QUOTE] :lol: szczęście Miśka to kilometry do pokonania codziennie i to chyba tam ma, więc jest wilczurek kochany zadowolony :) Co do kasy...to nie jego problem :eviltong: a ciotek ;) Quote
danavas Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 ciocie drogie robię właśnie bazarro.... nie na Miśka ale na nasza Hanke zadłuzoną.... ma sznase na dom... i tzreab ja szybko spłacić.... jak skończę to zaproszę.... Czekam aż wujek fotograf skończy pracę i może rzuci jakieś foty Miśka.... albo filmik czy cuś... ciękżo było coś nagrać bo Misiek sie tarzał po śniegu z sukami Karmelci, biegał zbyt szybko... jak nakręcony:) Quote
ivette3 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='danavas']ciocie drogie robię właśnie bazarro.... nie na Miśka ale na nasza Hanke zadłuzoną.... ma sznase na dom... i tzreab ja szybko spłacić.... jak skończę to zaproszę.... Czekam aż wujek fotograf skończy pracę i może rzuci jakieś foty Miśka.... albo filmik czy cuś... ciękżo było coś nagrać bo Misiek sie tarzał po śniegu z sukami Karmelci, biegał zbyt szybko... jak nakręcony:) Pozdrowienia dla wujka fotografa ;):cool3: . No i czekamy na efekt wspólnych wysiłków Agi & Miśka & FotografA :eviltong: Quote
danavas Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 zapraszam na bazar dla Hanki: http://www.dogomania.pl/forum/threads/238281-kocio-psie-ciuszki-obr%C3%B3%C5%BCki-akcesoria-dla-Hanki-do-5-02-2013-g-20-00?p=20238688#post20238688 Quote
zioberek87 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 jak to misiek:) nie zapomnę odwiedzin u P. Henia :) ha ha ha my mu zdjęcie chcemy Robić a on sruuu sprzed obiektywu:) Quote
joaska8 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 No Misiu szczęśliwy jak czytam wpisy super wieści :) bazarek dla Hani czyli ma szansę na nowy domek? Ile Ona ma tego długu? Na bazarku nie ma nic co bym mogła Amorkowi sprezentować ale może w lutym coś dorzucę ewentualnie myślę nad obróżką dla jamniczki rodziców ale muszę jej obwód zmierzyć :) Quote
Wiola&Miłosz Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Misiek sie wzbogacil o 29zł z mojego bazarku:) http://www.dogomania.pl/forum/threads/237370-Zako%C5%84czony-Pieknie-dziekujemy-%29-%29-%29/page19 Quote
ivette3 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']Misiek sie wzbogacil o 29zł z mojego bazarku:) http://www.dogomania.pl/forum/threads/237370-Zakończony-Pieknie-dziekujemy-)-)-)/page19 Jak tu już ktoś pisał : grosik do grosika i chłopak wyjdzie na prostą :) Quote
joaska8 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 No to super! Tu 29zł za walki Misia :D 15zł to już jakaś konkretna kaska. Ja w lutym wpłacę na niego 20zł i w końcu wyjdzie na prostą psina :) Quote
Wiola&Miłosz Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Racja choc dobrze by bylo zeby jeszcze znalazl domeczek;) Quote
zioberek87 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']Racja choc dobrze by bylo zeby jeszcze znalazl domeczek;)[/QUOTE] to by było fantastycznie, ale kurde tyle on szuka tego domku że już tracę nadzieję, przecież to taki świetny psiak:( Quote
Wiola&Miłosz Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='zioberek87']to by było fantastycznie, ale kurde tyle on szuka tego domku że już tracę nadzieję, przecież to taki świetny psiak:([/QUOTE] Kurde ale wiesz jak to jest ze czasem psiak fantastyczny a domu szuka i szuka a czasem nic nie zapowiada na domek bo pies ani ladny ani mily ani rasowy i masz ci los. Ciach pach chata gotowa. Tak samo z kostkiem.. Quote
danavas Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 on już zdurniał gdzie ten dom jego....;) taki nasz marynarz... w każdym porcie chałupa...;) Quote
piescofajnyjest Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 dobrze, ze nie-w kazdym porcie du** ;) Quote
Yoana Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='piescofajnyjest']dobrze, ze nie-w kazdym porcie du** ;)[/QUOTE] Misiek wykastrowany więc ma inne zainteresowania :lol:, chociaż miałam dokładnie takie same skojarzenia :evil_lol: Quote
danavas Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 [quote name='joaska8']No Misiu szczęśliwy jak czytam wpisy super wieści :) bazarek dla Hani czyli ma szansę na nowy domek? Ile Ona ma tego długu? Na bazarku nie ma nic co bym mogła Amorkowi sprezentować ale może w lutym coś dorzucę ewentualnie myślę nad obróżką dla jamniczki rodziców ale muszę jej obwód zmierzyć :) to zapraszam na wątek Hanki:) http://www.dogomania.pl/forum/threads/236593-Bernardynka-Hanka-%28-z-ropomaciczem-b%C5%82agamy-o-fundusze-na-zabieg Quote
danavas Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 [quote name='piescofajnyjest']dobrze, ze nie-w kazdym porcie du** ;)[/QUOTE] hehehe.... no bo tak miało być, ale się w porę opamiętałam..;) Quote
Wiola&Miłosz Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 O czym wy zboczence zboczone myslicie:evil_lol: Quote
bavesis Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Lepiej późno niż wcale, obiecany filmik: Misiek - Szalony Struś Pędziwiatr Quote
joaska8 Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 (edited) Jaki super filmik az się łezka w oku kręci :) Misiu jest cudownym psem trzymam mocno kciuki za jego dom i żałuję,że warunki nie pozwalają mi na wzięcie go do siebie bo zakochałam się w nim :) Na fb dałam filmik może ktoś się zakocha? Danavas byłam na bazarku zmierzyłam suczkę rodziców więc poszukam czegoś dla niej ;) Edited January 27, 2013 by joaska8 Quote
joaska8 Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Czy ten filmik można dodac do ogłoszen na fb? Quote
bavesis Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='joaska8']Czy ten filmik można dodac do ogłoszen na fb? Można, a nawet trzeba. Quote
ivette3 Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 :loveu: super filmik i cudny Misiek . Jeśli ktoś miał obawy co do decyzji, gdzie powinien Misiek przebywać, w jakich warunkach? to chyba ten film rozwiewa wątpliwości :lol:. Ten mądry psiak musi mieć teren do wybiegania i kumpli do zabawy.Wtedy żadne "giganty" mu do głowy nie przyjdą . Miśku ! reklamuj się tym filmikiem, bo jesteś tam prawdziwym sobą ...a Ciebie takim jakim jesteś nie sposób nie kochać :) Quote
Recommended Posts