Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='joaska8']Najważniejsze, że Misiu szczęśliwy a ja kaski się dorobi niebawem więcej :)[/QUOTE]

:lol: szczęście Miśka to kilometry do pokonania codziennie i to chyba tam ma, więc jest wilczurek kochany zadowolony :)

Co do kasy...to nie jego problem :eviltong: a ciotek ;)

Posted

ciocie drogie robię właśnie bazarro.... nie na Miśka ale na nasza Hanke zadłuzoną.... ma sznase na dom... i tzreab ja szybko spłacić.... jak skończę to zaproszę.... Czekam aż wujek fotograf skończy pracę i może rzuci jakieś foty Miśka.... albo filmik czy cuś...

ciękżo było coś nagrać bo Misiek sie tarzał po śniegu z sukami Karmelci, biegał zbyt szybko... jak nakręcony:)

Posted

[quote name='danavas']ciocie drogie robię właśnie bazarro.... nie na Miśka ale na nasza Hanke zadłuzoną.... ma sznase na dom... i tzreab ja szybko spłacić.... jak skończę to zaproszę.... Czekam aż wujek fotograf skończy pracę i może rzuci jakieś foty Miśka.... albo filmik czy cuś...

ciękżo było coś nagrać bo Misiek sie tarzał po śniegu z sukami Karmelci, biegał zbyt szybko... jak nakręcony:)

Pozdrowienia dla wujka fotografa ;):cool3: .
No i czekamy na efekt wspólnych wysiłków Agi & Miśka & FotografA :eviltong:

Posted

No Misiu szczęśliwy jak czytam wpisy super wieści :)

bazarek dla Hani czyli ma szansę na nowy domek? Ile Ona ma tego długu? Na bazarku nie ma nic co bym mogła Amorkowi sprezentować ale może w lutym coś dorzucę ewentualnie myślę nad obróżką dla jamniczki rodziców ale muszę jej obwód zmierzyć :)

Posted

[quote name='Wiola&Miłosz']Racja choc dobrze by bylo zeby jeszcze znalazl domeczek;)[/QUOTE]

to by było fantastycznie, ale kurde tyle on szuka tego domku że już tracę nadzieję, przecież to taki świetny psiak:(

Posted

[quote name='zioberek87']to by było fantastycznie, ale kurde tyle on szuka tego domku że już tracę nadzieję, przecież to taki świetny psiak:([/QUOTE]
Kurde ale wiesz jak to jest ze czasem psiak fantastyczny a domu szuka i szuka a czasem nic nie zapowiada na domek bo pies ani ladny ani mily ani rasowy i masz ci los. Ciach pach chata gotowa. Tak samo z kostkiem..

Posted

[quote name='piescofajnyjest']dobrze, ze nie-w kazdym porcie du** ;)[/QUOTE]

Misiek wykastrowany więc ma inne zainteresowania :lol:, chociaż miałam dokładnie takie same skojarzenia :evil_lol:

Posted

[quote name='joaska8']No Misiu szczęśliwy jak czytam wpisy super wieści :)

bazarek dla Hani czyli ma szansę na nowy domek? Ile Ona ma tego długu? Na bazarku nie ma nic co bym mogła Amorkowi sprezentować ale może w lutym coś dorzucę ewentualnie myślę nad obróżką dla jamniczki rodziców ale muszę jej obwód zmierzyć :)

to zapraszam na wątek Hanki:)

http://www.dogomania.pl/forum/threads/236593-Bernardynka-Hanka-%28-z-ropomaciczem-b%C5%82agamy-o-fundusze-na-zabieg

Posted (edited)

Jaki super filmik az się łezka w oku kręci :) Misiu jest cudownym psem trzymam mocno kciuki za jego dom i żałuję,że warunki nie pozwalają mi na wzięcie go do siebie bo zakochałam się w nim :)
Na fb dałam filmik może ktoś się zakocha?
Danavas byłam na bazarku zmierzyłam suczkę rodziców więc poszukam czegoś dla niej ;)

Edited by joaska8
Posted

:loveu: super filmik i cudny Misiek .
Jeśli ktoś miał obawy co do decyzji, gdzie powinien Misiek przebywać, w jakich warunkach? to chyba ten film rozwiewa wątpliwości :lol:.
Ten mądry psiak musi mieć teren do wybiegania i kumpli do zabawy.Wtedy żadne "giganty" mu do głowy nie przyjdą .
Miśku ! reklamuj się tym filmikiem, bo jesteś tam prawdziwym sobą ...a Ciebie takim jakim jesteś nie sposób nie kochać :)