danavas Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 Biżu...;) się robi ciociu Kasiu.... :) dobrej nocy....zmykam bo jutro przede mną długa droga.... mam nowego psiaka w domu.... ciocie.... opisać tego psa w skrócie..... BÓL i SMUTEK.... jadę z nim do Chorzowa do Fabisza, jak odwiozę Miśka.... połamana miednica, złamana łapka...brzusio cały siny... nie je nie pije.... robi pod siebie..... płacze bezgłośnie oczami.... kolejny nabytek z Częstochowy..... ale o tym już na jego wątku... jutro założę... bo dziś już padam... Quote
ivette3 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 (edited) Misiaczek pojechał do swoich koleżanek i kolegów.Mam nadzieję, że ucieszy się z widoku znanych mu osób,psiaków i okolic do biegania. Bardzo marzy mi się...aby mieć takie warunki dla psiaków :roll: i nie musieć kierować się rozumem (bo u mnie ciasno) a móc kierować się sercem i więcej takich Miśków rozpieszczać na swojej kanapie :roll:. Psia kość - już tęsknię za tą wilczą, słodką mordeczką. Na ten dzień oczekiwania na wiadomości o podróży Miśka obiecałam zdjęcia - wspomnienia ode mnie. Wspomnienie1 pt. : Pozy do spania preferowane przez MIŚKA :) : Edited January 24, 2013 by ivette3 Quote
joaska8 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Witam Misiu za pewne już w drodze do Opola? Oby mu tam dobrze było, śliczny psiak z niego :) Aga nowy nabytek? Czyżby to ten z pod balkonu co miałaś jechać po niego czy inny jakiś? Quote
zioberek87 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 misiek będzie miał dobrze, ja jestem z opola do karmelci mam 10 km więc będę odwiedzać chłopa:) te zdjęcia jak śpiocha są cudne a na jednym jak się zwinął w kłębek wygląda jak lisek z czarno białej fotografii :D danavas przelałam 56 zł na bazar z miśkami 36 zł na bazar a 20 zł dla ciebie na akcje poszukiwawczą co ci obiecałam... Misio się ucieszy dzisiaj walnij jakieś foty na starych śmieciach:D Quote
margoth137 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 :) Misiek też nie zapomni ferii i Ivette. Taki Misio-Kłębusio:loveu: Quote
bela51 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Sliczne zdjecia Miśka we wnętrzu. Bo i Misiek to urodziwy psiak.:loveu: Nie dziwie sie, ze Ivette bedzie tęsknic. Quote
joaska8 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='bela51']Sliczne zdjecia Miśka we wnętrzu. Bo i Misiek to urodziwy psiak.:loveu: Nie dziwie sie, ze Ivette bedzie tęsknic.[/QUOTE] Ja bym się popłakała przy rozstaniu :( Ale Misiu musi iść tam gdzie mu będzie dobrze, wygodnie i szczęśliwie :) Quote
Yoana Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Fajny ten Misiek :loveu:. Czekamy na relację z powrotu na "stare śmieci" i wiadomości o tej nowej biedzie :-( Quote
Wiola&Miłosz Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Moze z tymi zdjeciami trzeba go pooglaszac?;) Quote
ivette3 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='margoth137']:) Misiek też nie zapomni ferii i Ivette. Taki Misio-Kłębusio:loveu: W tym wypadku nie wiem czy to dobrze? czy raczej niezbyt fajnie...?;) Pewne jest na tą chwilę, że Miś podróżnik dotarł na miejsce docelowe.Tam powitał Karmelcię...wymienił powitalną radość ze swoimi koleżankami amstafkami....i uznał całe zamieszanie za na tyle męczące i raczej nuuudne, że pomaszerował prosto na górę celem ucięcia sobie drzemki .No cóż ? Po ekstremalnych wczasach:eviltong: trzeba teraz odpocząć :loveu:. Tyle wiem z rozmowy telefonicznej z Agą.Resztę ona sama dopisze...ale pewnie późnym wieczorem, bo sporo psich spraw dziś załatwia , w tym zabezpiecza właśnie wspomnianą przez Wiola&Miłosz bidę :roll: Quote
joaska8 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='ivette3']W tym wypadku nie wiem czy to dobrze? czy raczej niezbyt fajnie...?;) Pewne jest na tą chwilę, że Miś podróżnik dotarł na miejsce docelowe.Tam powitał Karmelcię...wymienił powitalną radość ze swoimi koleżankami amstafkami....i uznał całe zamieszanie za na tyle męczące i raczej nuuudne, że pomaszerował prosto na górę celem ucięcia sobie drzemki .No cóż ? Po ekstremalnych wczasach:eviltong: trzeba teraz odpocząć :loveu:. Tyle wiem z rozmowy telefonicznej z Agą.Resztę ona sama dopisze...ale pewnie późnym wieczorem, bo sporo psich spraw dziś załatwia , w tym zabezpiecza właśnie wspomnianą przez Wiola&Miłosz bidę :roll:[/QUOTE] Czyli Misiu poczuł się jakby powrócił do domu :) Super!!! A ta bida to chyba jakaś inna nie ta z pod balkonu? Quote
ivette3 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='joaska8']Czyli Misiu poczuł się jakby powrócił do domu :) Super!!! A ta bida to chyba jakaś inna nie ta z pod balkonu?[/QUOTE] Tak :loveu: Misiek uznał całą sprawę za chwilowe zamieszanie i raczej nic sobie z tego nie robi :lol: Co do bid, to wyjaśniam : Są aktualnie co najmniej dwie, które dziś Aga próbuje "ogarnąć". Jedna to Balkon :D - tak go Aga nazwała.Pocieszny bardzo.Widziałam go , kiedy chodziłyśmy szukać Miśka po Wyczerpach. Drugiej bidy nie znam.Z tego co zrozumiałam, to jakiś nagły przypadek wczoraj.Nic nie wiem w temacie, bo Aga miała zbyt mało czasu na gadanie przez tel.Obiecała, że założy tej drugiej-poranionej ( jak zrozumiałam) bidzie wątek. Quote
joaska8 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Czyli Balcon :D wczoraj był złapany przez Agę i zabrany tak? pytam bo kazałam go szukać teściowi bo pracuje w tamtych rejonach i chyba też go dokarmiał :D Quote
ivette3 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='joaska8']Czyli Balcon :D wczoraj był złapany przez Agę i zabrany tak? pytam bo kazałam go szukać teściowi bo pracuje w tamtych rejonach i chyba też go dokarmiał :D[/QUOTE] No to w takim razie szanowny Teść musi szukać Balcona u Agi w domu :evil_lol: , bo ostatnio tam był widziany, jak "rozżabiał" tylne łapy na Agowym dywanie :megagrin: Quote
joaska8 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='ivette3']No to w takim razie szanowny Teść musi szukać Balcona u Agi w domu :evil_lol: , bo ostatnio tam był widziany, jak "rozżabiał" tylne łapy na Agowym dywanie :megagrin:[/QUOTE] Czyli już zabrany kurcze Aga to jest Wielka!!! Psiara kochana każdego bide ratuje :) Quote
danavas Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 Misiek nasz smacznie śpi... wyszalał się na łące z Gucią i Bafką to teraz odpoczywa chłopina.... sprawiłam mu dziś chip a taki fajny wujaszek adresatkę i mamy komplecik.... ale pewna jestem że Misiek nie zwieje... no bo gdzie miałby iść.... on teraz czuje że jest u siebie.... musiałybyście widzieć jak śmigał po tej łące... mamy fotki i filmiki, ale to jutro na spokojnie...dziś już resztką sił, przynajmniej ja.... zrobiłam wątek i wydarzenie temu biedaczkowi....nazywa się Spike... kupa smutku...:( https://www.facebook.com/events/427757573961606/ https://www.facebook.com/events/427757573961606/ a Balcon jest najcudniejszy... no taki pycholek kochany... ma bdt i sponsora, więc nie ma co się o chłopaka bać:) w tajemnicy powiem że jak dla mnie to jeden z tych psiaków którego się zabiera do domu i po 5 minutach nikt nie ma ochoty oddać.... no i nie miałam wcale a wcale.... Quote
xxxx52 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Czy Spik bedzie operowany? W M jest dobra klinika .Po operacji i rehabilitacji bedzie wszystko okey Quote
monika083 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='xxxx52']Czy Spik bedzie operowany? W M jest dobra klinika .Po operacji i rehabilitacji bedzie wszystko okey[/QUOTE] na operacje trzeba miec kase... Quote
joaska8 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Aga biedaczek maleńki ze Spike'a postaram się pomóc na pewno, udział w wydarzeniu biorę udostępniłam i pozapraszam ludzi a i o grosik jakiś się postaram . Kurcze, zeby to był luty już to byłoby łatwiej :( Ale coś się wymyśli :) Dobrze, że Balcon bezpieczny :) I ma domyślam się, ze bezpłatny dom tymczasowy ten skrót bdt :) Quote
monika083 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 tu macie watek Spike'a http://www.dogomania.pl/forum/threads/239101-Spike-konieczny-kosztowny-rezonans-do-diagnozy-która-pokaże-jak-uratować-mu-życie Quote
ivette3 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='danavas']Misiek nasz smacznie śpi... wyszalał się na łące z Gucią i Bafką to teraz odpoczywa chłopina.... sprawiłam mu dziś chip a taki fajny wujaszek adresatkę i mamy komplecik.... ale pewna jestem że Misiek nie zwieje... no bo gdzie miałby iść.... on teraz czuje że jest u siebie.... musiałybyście widzieć jak śmigał po tej łące... mamy fotki i filmiki, ale to jutro na spokojnie...dziś już resztką sił, przynajmniej ja.... zrobiłam wątek i wydarzenie temu biedaczkowi....nazywa się Spike... kupa smutku...:( https://www.facebook.com/events/427757573961606/ https://www.facebook.com/events/427757573961606/ a Balcon jest najcudniejszy... no taki pycholek kochany... ma bdt i sponsora, więc nie ma co się o chłopaka bać:) w tajemnicy powiem że jak dla mnie to jeden z tych psiaków którego się zabiera do domu i po 5 minutach nikt nie ma ochoty oddać.... no i nie miałam wcale a wcale.... :loveu: Bardzo się cieszę, że Misiulek szczęśliwy.Już nie mogę się doczekać fotorelacji...ale rozumiem, że masz Agnieszko urwanie kapelusza z innymi psiakami a wstawianie fot i filmów trochę czasu pożera, więc cierpliwie poczekam ( z że pazurów nie ogryzam:eviltong:, to też nic mi nie zaszkodzi poczekać ;) ) Quote
joaska8 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Za walki Misia poszedł piątak :) Oby więcej się tym 5 uzbierało a teraz kombinuję kaskę na Spike'a mu też trzeba pomóc i to bardzo Quote
Wiola&Miłosz Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 A ja mam teoretycznie pieniadze dla miska z bazarku Ale brakuje jednej wplaty... Jutro postaram sie sprawe wyjasnic z modem i wtedy przeleje.. Niesolidna cioctka kurcze nawalila misiek bedzie mial mniej... Quote
Recommended Posts