Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Biżu...;)

się robi ciociu Kasiu.... :) dobrej nocy....zmykam bo jutro przede mną długa droga....

mam nowego psiaka w domu.... ciocie.... opisać tego psa w skrócie..... BÓL i SMUTEK....
jadę z nim do Chorzowa do Fabisza, jak odwiozę Miśka.... połamana miednica, złamana łapka...brzusio cały siny... nie je nie pije.... robi pod siebie..... płacze bezgłośnie oczami.... kolejny nabytek z Częstochowy..... ale o tym już na jego wątku... jutro założę... bo dziś już padam...

Posted (edited)

Misiaczek pojechał do swoich koleżanek i kolegów.Mam nadzieję, że ucieszy się z widoku znanych mu osób,psiaków i okolic do biegania.
Bardzo marzy mi się...aby mieć takie warunki dla psiaków :roll: i nie musieć kierować się rozumem (bo u mnie ciasno) a móc kierować się sercem i więcej takich Miśków rozpieszczać na swojej kanapie :roll:.

Psia kość - już tęsknię za tą wilczą, słodką mordeczką.

Na ten dzień oczekiwania na wiadomości o podróży Miśka obiecałam zdjęcia - wspomnienia ode mnie.

Wspomnienie1 pt. : Pozy do spania preferowane przez MIŚKA :) :

Edited by ivette3
Posted

Witam Misiu za pewne już w drodze do Opola? Oby mu tam dobrze było, śliczny psiak z niego :)

Aga nowy nabytek? Czyżby to ten z pod balkonu co miałaś jechać po niego czy inny jakiś?

Posted

misiek będzie miał dobrze, ja jestem z opola do karmelci mam 10 km więc będę odwiedzać chłopa:) te zdjęcia jak śpiocha są cudne a na jednym jak się zwinął w kłębek wygląda jak lisek z czarno białej fotografii :D

danavas przelałam 56 zł na bazar z miśkami 36 zł na bazar a 20 zł dla ciebie na akcje poszukiwawczą co ci obiecałam...

Misio się ucieszy dzisiaj walnij jakieś foty na starych śmieciach:D

Posted

[quote name='bela51']Sliczne zdjecia Miśka we wnętrzu. Bo i Misiek to urodziwy psiak.:loveu:
Nie dziwie sie, ze Ivette bedzie tęsknic.[/QUOTE]

Ja bym się popłakała przy rozstaniu :( Ale Misiu musi iść tam gdzie mu będzie dobrze, wygodnie i szczęśliwie :)

Posted

[quote name='margoth137']:) Misiek też nie zapomni ferii i Ivette. Taki Misio-Kłębusio:loveu:

W tym wypadku nie wiem czy to dobrze? czy raczej niezbyt fajnie...?;)

Pewne jest na tą chwilę, że Miś podróżnik dotarł na miejsce docelowe.Tam powitał Karmelcię...wymienił powitalną radość ze swoimi koleżankami amstafkami....i uznał całe zamieszanie za na tyle męczące i raczej nuuudne, że pomaszerował prosto na górę celem ucięcia sobie drzemki .No cóż ? Po ekstremalnych wczasach:eviltong: trzeba teraz odpocząć :loveu:.

Tyle wiem z rozmowy telefonicznej z Agą.Resztę ona sama dopisze...ale pewnie późnym wieczorem, bo sporo psich spraw dziś załatwia , w tym zabezpiecza właśnie wspomnianą przez Wiola&Miłosz bidę :roll:

Posted

[quote name='ivette3']W tym wypadku nie wiem czy to dobrze? czy raczej niezbyt fajnie...?;)

Pewne jest na tą chwilę, że Miś podróżnik dotarł na miejsce docelowe.Tam powitał Karmelcię...wymienił powitalną radość ze swoimi koleżankami amstafkami....i uznał całe zamieszanie za na tyle męczące i raczej nuuudne, że pomaszerował prosto na górę celem ucięcia sobie drzemki .No cóż ? Po ekstremalnych wczasach:eviltong: trzeba teraz odpocząć :loveu:.

Tyle wiem z rozmowy telefonicznej z Agą.Resztę ona sama dopisze...ale pewnie późnym wieczorem, bo sporo psich spraw dziś załatwia , w tym zabezpiecza właśnie wspomnianą przez Wiola&Miłosz bidę :roll:[/QUOTE]

Czyli Misiu poczuł się jakby powrócił do domu :) Super!!!
A ta bida to chyba jakaś inna nie ta z pod balkonu?

Posted

[quote name='joaska8']Czyli Misiu poczuł się jakby powrócił do domu :) Super!!!
A ta bida to chyba jakaś inna nie ta z pod balkonu?[/QUOTE]

Tak :loveu: Misiek uznał całą sprawę za chwilowe zamieszanie i raczej nic sobie z tego nie robi :lol:
Co do bid, to wyjaśniam :
Są aktualnie co najmniej dwie, które dziś Aga próbuje "ogarnąć".
Jedna to Balkon :D - tak go Aga nazwała.Pocieszny bardzo.Widziałam go , kiedy chodziłyśmy szukać Miśka po Wyczerpach.
Drugiej bidy nie znam.Z tego co zrozumiałam, to jakiś nagły przypadek wczoraj.Nic nie wiem w temacie, bo Aga miała zbyt mało czasu na gadanie przez tel.Obiecała, że założy tej drugiej-poranionej ( jak zrozumiałam) bidzie wątek.

Posted

[quote name='joaska8']Czyli Balcon :D wczoraj był złapany przez Agę i zabrany tak? pytam bo kazałam go szukać teściowi bo pracuje w tamtych rejonach i chyba też go dokarmiał :D[/QUOTE]

No to w takim razie szanowny Teść musi szukać Balcona u Agi w domu :evil_lol: , bo ostatnio tam był widziany, jak "rozżabiał" tylne łapy na Agowym dywanie :megagrin:

Posted

[quote name='ivette3']No to w takim razie szanowny Teść musi szukać Balcona u Agi w domu :evil_lol: , bo ostatnio tam był widziany, jak "rozżabiał" tylne łapy na Agowym dywanie :megagrin:[/QUOTE]

Czyli już zabrany kurcze Aga to jest Wielka!!! Psiara kochana każdego bide ratuje :)

Posted

Misiek nasz smacznie śpi... wyszalał się na łące z Gucią i Bafką to teraz odpoczywa chłopina.... sprawiłam mu dziś chip a taki fajny wujaszek adresatkę i mamy komplecik.... ale pewna jestem że Misiek nie zwieje... no bo gdzie miałby iść.... on teraz czuje że jest u siebie.... musiałybyście widzieć jak śmigał po tej łące...
mamy fotki i filmiki, ale to jutro na spokojnie...dziś już resztką sił, przynajmniej ja....

zrobiłam wątek i wydarzenie temu biedaczkowi....nazywa się Spike... kupa smutku...:(
https://www.facebook.com/events/427757573961606/

a Balcon jest najcudniejszy... no taki pycholek kochany... ma bdt i sponsora, więc nie ma co się o chłopaka bać:)
w tajemnicy powiem że jak dla mnie to jeden z tych psiaków którego się zabiera do domu i po 5 minutach nikt nie ma ochoty oddać.... no i nie miałam wcale a wcale....

Posted

Aga biedaczek maleńki ze Spike'a postaram się pomóc na pewno, udział w wydarzeniu biorę udostępniłam i pozapraszam
ludzi a i o grosik jakiś się postaram . Kurcze, zeby to był luty już to byłoby łatwiej :( Ale coś się wymyśli :)

Dobrze, że Balcon bezpieczny :) I ma domyślam się, ze bezpłatny dom tymczasowy ten skrót bdt :)

Posted

[quote name='danavas']Misiek nasz smacznie śpi... wyszalał się na łące z Gucią i Bafką to teraz odpoczywa chłopina.... sprawiłam mu dziś chip a taki fajny wujaszek adresatkę i mamy komplecik.... ale pewna jestem że Misiek nie zwieje... no bo gdzie miałby iść.... on teraz czuje że jest u siebie.... musiałybyście widzieć jak śmigał po tej łące...
mamy fotki i filmiki, ale to jutro na spokojnie...dziś już resztką sił, przynajmniej ja....

zrobiłam wątek i wydarzenie temu biedaczkowi....nazywa się Spike... kupa smutku...:(

a Balcon jest najcudniejszy... no taki pycholek kochany... ma bdt i sponsora, więc nie ma co się o chłopaka bać:)
w tajemnicy powiem że jak dla mnie to jeden z tych psiaków którego się zabiera do domu i po 5 minutach nikt nie ma ochoty oddać.... no i nie miałam wcale a wcale....

:loveu: Bardzo się cieszę, że Misiulek szczęśliwy.Już nie mogę się doczekać fotorelacji...ale rozumiem, że masz Agnieszko urwanie kapelusza z innymi psiakami a wstawianie fot i filmów trochę czasu pożera, więc cierpliwie poczekam ( z że pazurów nie ogryzam:eviltong:, to też nic mi nie zaszkodzi poczekać ;) )