Kocurek Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Kurcze Monika...rozbroilas mnie normalnie....i tez zglupialam...bo na zdjeciach z pierwszej strony jest jakby jasniejszy....:))))No ale Danavasek przeciez wie najlepiej.......:) Quote
Awit Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Wygląda na zadowolonego:-) Ale tak mu zaserwować od razu kąpiel, ledwo wszedł do domu, niedobre ciotki:-) Moja Fredzia ma takie uszy czerwone jak się np nabiega na dworze, albo wyszarpie się zabawką w domu, jak jest taka rozgrzana to aż uszka są czerwoniutkie:-) To chyba taka psia odmiana rumieńca jak na twarzy człowieka. To Danavas miałaś naprawdę tydzień przeżyć. Teraz można się śmiać, ale to był dramatyczny czas. Danavas, ivette i wszystkie dziewczyny które szukały. Jesteście wspaniałe i niesamowite. To było niemal ponad ludzkie siły. Misiek musiał się znaleźć, szukany był z taką determinacją, że musiał. A co z tym małym psem z pod balkonu? Edit Ja oczywiście jak obiecałam, przeleję 20zł, ale pod koniec stycznia. Quote
Poker Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Jesteście niesamowite i wspaniałe. Wspaniale ,że chłopak już się nie tuła. Jak dojdzie do siebie, to manto mu trzeba sprawić za takie numery. ;) Cały czas wierzyłam ,że go złapiecie ,ale się cieszę :multi: Quote
piescofajnyjest Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Misiek Ty draniu!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
ivette3 Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Wybaczcie brak relacji obszernych teraz ale próbujemy same dojść do siebie i przy okazji ogarnąć psiarenkę jaka się zeszła w moim domu :D Na zaspokojenie pierwszych pytań odpowiem : To na 10000% MISIEK :) . Jest już spokojniejszy i zabawia się z Guciem piłką- robią to cudnie chociaż to dwa samce.Najwyraźniej Misiek ma dar przekonywania do siebie kumpli.Sunia Gamosia patrzy zaciekawiona i gdy "panowie" ją chcą zaczepić- warknie raz i obaj od razu wiedzą, że "babci" nie wolno denerwować. Kąpiel była niezbędna :oops: .....poza Misiem też chciałam pospać w domu :eviltong:. Jednak on wcale nie miał za złe kąpieli.Może nie była szczytem jego marzeń, ale nie protestował, a po wysuszeniu suszarką nawet pokazał większą aktywność i radość.Chyba uznał, że złe zapachy to przeszłość a nowe po wylizaniu są nawet bezpiecznie do zniesienia :D O akcji szukania i szczęściu znalezienia napisze danavas...ale jak odeśpi wrażenia ;) Dobrej nocy życzy Misiek :loveu: Quote
malawaszka Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Wspaniale!!!!! Miśku nie rób więcej takich numerów!!!!!! Quote
danavas Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 (edited) tak się przyglądam...o kurde.. to nie jest Misiek...:( ;) Edited January 20, 2013 by danavas Quote
piescofajnyjest Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 jak to kurde??? a obroza? a smycz zielona??? Quote
lilk_a Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 [quote name='piescofajnyjest']jak to kurde??? a obroza? a smycz zielona??? to na pewno Misiek ;) Misiek z wydarzenia Misiek u ivette3 Quote
piescofajnyjest Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 to kurde Misiek czy nie Misiek????:angryy: Danavas, za duzo wina;) Quote
lilk_a Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Misiek :) to drugie zdjęcie - u Iwetty, jest po odnalezieniu Quote
monika083 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 pewnie, ze Misiek, ciotka danavas robi sobie jaja;) Teraz trzeba wziasc sie za szukanue domu. Quote
xxxx52 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 na moje oko to sa te same psiaki na zdjeciach,czy byl Misiek kastrowany?Poza tym ksztalt uszek jest taki sam na obu zdjeciach. Czy wiadomo co sie stalo z tym psiakiem koczujacym pod balkonem? Quote
bela51 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Miło dzisiaj tu zaglądac. Nerwówka sie skonczyła:lol: Quote
monika083 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 trzeba zaangazowac policje, sklonic do wykonania badan DNA, bo co, jesli to nie Misiek? istnieje ryzyko, ze to jednak nie Misiek,:megagrin::biggrina: Quote
Cockermaniaczka Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 :loveu: widac ze nawet nie stracil na wadze :evil_lol: Gnojek maly:eviltong: Pilnujcie go jak oka w glowie zeby znow nie zwial ;) Quote
lilk_a Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 [quote name='Cockermaniaczka']:loveu: widac ze nawet nie stracil na wadze :evil_lol: Gnojek maly:eviltong: Pilnujcie go jak oka w glowie zeby znow nie zwial ;) taki jest , ( zdjcie z poprzedniej strony ) chudziutki ... chyba że taki był Quote
monika083 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 no tez zwrocilam uwage na ta fote, chudziutki,na pewno nie jadl tak jak w domu i w ruchu ciagle byl ,ale co tam, ciotka go odkarmi:) Quote
joaska8 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 To Misiek!!! Jedno ucho ma spiczaste, drugie lekko zaokrąglono i jak się dokładnie przyjrzeć to ma na pyszczku identyczne wszystko i taką plamkę minimalną między oczami na noskiem :) Ja też deklaruje grosik dla Misia ale w lutym dopiero :( I od lutego postaram się co miesiąc. A co do domku tymczasowego to znam hotelik mały taki domowy tam z tego co wiem to też na tymczas brała ta Pani ale nie wiem jak cenowo by wyglądało. ja tam swojego oddaje jak nie ma nas w domu i zadowolenie jesteśmy z opieki i pies o dziwo też. Quote
joaska8 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Tak więc jakbyście chciały namiary na ten hotelik to dam nr do tej Pani a ja zadzwonie wcześniej do niej i powiem o Misiu żeby był ewentualnie taniej potraktowany bo naszego Amorka już zna dobrze :) A co z tym maleństwem co ma budę na Kontkiewicza? Quote
margoth137 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 ale ulga, bardzo się cieszę:loveu::multi: Quote
Guest Elżbieta481 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Uff-powsinogo jedna jesteś draniu jeden..Aż się poryczałam z radości... UFFFFF E/W/R Quote
Recommended Posts