Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kurcze Monika...rozbroilas mnie normalnie....i tez zglupialam...bo na zdjeciach z pierwszej strony jest jakby jasniejszy....:))))No ale Danavasek przeciez wie najlepiej.......:)

Posted

Wygląda na zadowolonego:-)
Ale tak mu zaserwować od razu kąpiel, ledwo wszedł do domu, niedobre ciotki:-)

Moja Fredzia ma takie uszy czerwone jak się np nabiega na dworze, albo wyszarpie się zabawką w domu, jak jest taka rozgrzana to aż uszka są czerwoniutkie:-)
To chyba taka psia odmiana rumieńca jak na twarzy człowieka.

To Danavas miałaś naprawdę tydzień przeżyć.
Teraz można się śmiać, ale to był dramatyczny czas.

Danavas, ivette i wszystkie dziewczyny które szukały.
Jesteście wspaniałe i niesamowite.
To było niemal ponad ludzkie siły.
Misiek musiał się znaleźć, szukany był z taką determinacją, że musiał.

A co z tym małym psem z pod balkonu?
Edit
Ja oczywiście jak obiecałam, przeleję 20zł, ale pod koniec stycznia.

Posted

Jesteście niesamowite i wspaniałe. Wspaniale ,że chłopak już się nie tuła. Jak dojdzie do siebie, to manto mu trzeba sprawić za takie numery. ;)
Cały czas wierzyłam ,że go złapiecie ,ale się cieszę :multi:

Posted

Wybaczcie brak relacji obszernych teraz ale próbujemy same dojść do siebie i przy okazji ogarnąć psiarenkę jaka się zeszła w moim domu :D
Na zaspokojenie pierwszych pytań odpowiem :

To na 10000% MISIEK :) .
Jest już spokojniejszy i zabawia się z Guciem piłką- robią to cudnie chociaż to dwa samce.Najwyraźniej Misiek ma dar przekonywania do siebie kumpli.Sunia Gamosia patrzy zaciekawiona i gdy "panowie" ją chcą zaczepić- warknie raz i obaj od razu wiedzą, że "babci" nie wolno denerwować.

Kąpiel była niezbędna :oops: .....poza Misiem też chciałam pospać w domu :eviltong:. Jednak on wcale nie miał za złe kąpieli.Może nie była szczytem jego marzeń, ale nie protestował, a po wysuszeniu suszarką nawet pokazał większą aktywność i radość.Chyba uznał, że złe zapachy to przeszłość a nowe po wylizaniu są nawet bezpiecznie do zniesienia :D

O akcji szukania i szczęściu znalezienia napisze danavas...ale jak odeśpi wrażenia ;)

Dobrej nocy życzy Misiek :loveu:

Posted

na moje oko to sa te same psiaki na zdjeciach,czy byl Misiek kastrowany?Poza tym ksztalt uszek jest taki sam na obu zdjeciach.
Czy wiadomo co sie stalo z tym psiakiem koczujacym pod balkonem?

Posted

[quote name='Cockermaniaczka']:loveu: widac ze nawet nie stracil na wadze :evil_lol: Gnojek maly:eviltong: Pilnujcie go jak oka w glowie zeby znow nie zwial ;)
taki jest , ( zdjcie z poprzedniej strony ) chudziutki ... chyba że taki był

Posted

To Misiek!!! Jedno ucho ma spiczaste, drugie lekko zaokrąglono i jak się dokładnie przyjrzeć to ma na pyszczku identyczne wszystko i taką plamkę minimalną między oczami na noskiem :)
Ja też deklaruje grosik dla Misia ale w lutym dopiero :( I od lutego postaram się co miesiąc.
A co do domku tymczasowego to znam hotelik mały taki domowy tam z tego co wiem to też na tymczas brała ta Pani ale nie wiem jak cenowo by wyglądało. ja tam swojego oddaje jak nie ma nas w domu i zadowolenie jesteśmy z opieki i pies o dziwo też.

Posted

Tak więc jakbyście chciały namiary na ten hotelik to dam nr do tej Pani a ja zadzwonie wcześniej do niej i powiem o Misiu żeby był ewentualnie taniej potraktowany bo naszego Amorka już zna dobrze :)

A co z tym maleństwem co ma budę na Kontkiewicza?

Guest Elżbieta481
Posted

Uff-powsinogo jedna jesteś draniu jeden..Aż się poryczałam z radości...
UFFFFF
E/W/R