Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='danavas']ciocie??? a jak Misiek się znajdzie to zapomnicie o wątku czy zostaniecie z nami aż nie znajdzie domu..?[/QUOTE]

Pewnie, że zostaniemy- nie przegonisz nas :evil_lol:

Posted

[quote name='danavas']no dobra...;)
Misiek cały zdrowy i już wygłaskany ....a my pijemy... zdrówko:) rano szczegóły:)[/QUOTE]

Uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff, głaski serdeczne dla sierściucha :) Jesteście wielkie :)

Posted

Misiek cały zdrowy i już wygłaskany ....a my pijemy... zdrówko:) rano szczegóły:)[/QUOTE]
:) jejku po telefonie i tak wspaniałej wiadomości uśmiech mi z twarzy nie schodzi :) Tak bardzo się cieszę, że jeden psiak bezpieczny już jest. Teraz tylko aby dom stały znalazł wspaniały aby go tam rozpieszczali z całego serducha :) I wyśpijcie się porządnie teraz bo odwaliłyście kawał wielkiej roboty. Jesteście Wielkie!!! A Misiu już w ciepełku bezpieczny :)

Posted

Cioteczki kochane, chylę czoła za determinację z jaką szukałyście Miśka. Czytałam wszystkie wpisy i po cichutku kibicowałam Wam w tych poszukiwaniach. Będę nadal obecna u Misia.

Posted

O rany, az sie poryczałam !
Szczerze mówiac nie wierzyłam, ze bidulek sie znajdzie. Oczywiscie to Wasza zasługa.:multi:
Bede na wątku Misia i postaram sie pomagac finansowo.
Niech sierota wreszcie znajdzie najlepszy domek !

Posted

[quote name='ania shirley']Wysłalby mi ktoś nr konta???

Dzięki za pamięć i troskę.Kasa bardzo potrzebna, bo Aga wydała majątek na paliwo.Jutro poślę dane Agi.Dzisiaj przyziemne sprawy wstrzymujemy i zapraszamy na sesję zdjęciową :)

MISIEK PO GIGANCIE :(

Posted

Cudownie.. ale się cieszę :) Starania nie poszły na marne, to dowód na to że jak się uprze człowiek to wszystko się da! Gratulacje dziewczyny :) I teraz dużo zdrowia dla Was wszystkich które biegałyście za nim po mrozie! No i dla samego Miśka, mam nadzieje że szybko dojdzie do siebie, widzę na zdjęciu że chudy dosyć jest.. :( Ale.. teraz już tylko lepiej będzie :)

Posted

hihi;) No wreszcie;) Babo napij sie za Mnie plisss;)
Misiek masz minusa u Cioctki.. i to powaznego bo sie *******o martwilam:x