Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nic to nie da,moj tez suki olewa :shake: Ja dzisiaj uziemiona bylam z malym szczylem i nawet nie mialam kiedy ogloszen porozwieszac... A jutro bedzin...Moze w poniedzialek rozniose po dzielnicy tam gdzie ich nie ma jeszcze .Kurcze gdzie ten Miskowski :-(

Posted

Miś2 reaguje na każde imię jakim go nie zawołać ...czy to "Miś","Ziomek" "Miki" itd. podpalanie ma bardzo jasne powiedziałabym że wręcz pieprz i sól leciutko wpadające w beż ...na prawym uchu brakuje mu kawałka ...choć mógł stracić już po ucieczce...cięzko stwierdzić

Posted

[quote name='Cockermaniaczka']Blagamy o pilna pomoc!!!pies na milion procent jest na wyczerpach!!!aga juz go widziala ale zwial gnojek;/ kto moze niech wsiada w auto i podjedzie pomoc!!!![/QUOTE]

Ja niestety za daleko ale trzymam z całych sił !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

jejku poważnie jest tam a czemu jej zwiał? To niedobry Misiek. Kurcze ja tam byłam po 14 i nie widziałam go :( Oby się udało złapać.

xxxx52 to nie tak prosto moja córka ma dwa latka w dzień mogę ją wziąć i owszem chodzimy na szukanie na saneczkach ale nie wieczorem bo śpi już :) A ze mnie też taka pomoc ani biegać ani nic bo druga dzidzia w drodze. Dlatego jestem ograniczona z pomocą a bardzo bym chciała pomóc więcej.

Posted

[quote name='MollyMolly']dzieciaki na wyczerpach zrobiły mu zdjęcie ...zakumplował sie z psem mieszkającym pod balkonem któremu Aga zawoziła bude... to są okolice ul. Kontkiewicza.....[/QUOTE]

Misiowi zrobiły zdjęcie? Czy Aga go widziała? Bo już w sumie nie wiem jak to jest?

Posted

[quote name='MollyMolly']Miś2 reaguje na każde imię jakim go nie zawołać ...czy to "Miś","Ziomek" "Miki" itd. podpalanie ma bardzo jasne powiedziałabym że wręcz pieprz i sól leciutko wpadające w beż ...na prawym uchu brakuje mu kawałka ...choć mógł stracić już po ucieczce...cięzko stwierdzić[/QUOTE]wysłałam zdjęcie do znajomej , na razie żadnej odpowiedzi

Posted

[quote name='joaska8']Misiowi zrobiły zdjęcie? Czy Aga go widziała? Bo już w sumie nie wiem jak to jest?[/QUOTE]
nie chcę wprowadzać w błąd, ale z tego co gadałam z Agą to osobiście go nie widziała, ale zdjęcie potwierdza jej że to Miś ....Błagam niech to będzie Miś ...

Posted

[quote name='MollyMolly']niestety to nie ziomek udało mi sie dodzwonić obejrzała kobietka zdjęcia i to niestety nie on[/QUOTE]

łatwiej by ludzie reagowali jakby wiedzieli jak pies wygląda a tam zdjęcia nie ma.

A wiadomo coś o Miśku?

Posted

[quote name='lilk_a']mówimy o tej samej kobiecie ?[/QUOTE]

właścicielką ziomka jest starsza pani, której sąsiadka wrzucała ogłoszenia w internet.Rozmawiałam z tą sąsiadką ogladała zdjęcia Misia2 u mnie na profilu na facebooku i powiedziała, że Ziomek to prawie cały czarny.Mieszka posesje obok (przez płot sąsiadka)
więc psa zna doskonale, bo bawił się z jej psem:(

Posted

[quote name='joaska8']jejku poważnie jest tam a czemu jej zwiał? To niedobry Misiek. Kurcze ja tam byłam po 14 i nie widziałam go :( Oby się udało złapać.

xxxx52 to nie tak prosto moja córka ma dwa latka w dzień mogę ją wziąć i owszem chodzimy na szukanie na saneczkach ale nie wieczorem bo śpi już :) A ze mnie też taka pomoc ani biegać ani nic bo druga dzidzia w drodze. Dlatego jestem ograniczona z pomocą a bardzo bym chciała pomóc więcej.[/QUOTE]
no oczywiscie o tej godzinie dzieciaczki musza byc w lozeczkach ale moze na swieze powietrze wyslesz meza?

Posted (edited)

[quote name='Awit']Boże pozwól Miśkowi wrócić...........

Tym razem nie Boga a ludzi potrzeba.
Misiek jest na Wyczerpach.To pewne.Jest fota,którą ktoś Agnieszce dziś pokazał.Aga teraz dojechała do domu i opisze resztę.

Szkoda,że rano mimo prośby i podobno deklaracji,że ktoś pojedzie na Wyczerpy ...nie była tam ta osoba lub była zbyt krótko :(

A to powód radości - czyli dowód, że maluch żyje i jest wreszcie konkretniej niż dotychczas zlokalizowany - przynajmniej na dzień dzisiejszy.

Edited by ivette3