Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='joaska8']piszecie, ze rusza grupka ludzi na północ pewnie już w drodze są ale dajcie znać jakoś, że północ A czyli Gajcego, Czecha, Herberta , Gombrowicza, Baczyńskiego ( Poczta ).... nie jest rozwieszona :( jest tylko przy samej drodze dwa przystanki autobusowe i trzy klatki Czecha te TBS-y bo tylko tyle ulotek miałam. Ja niestety małe dziecko mam więc już wieczorem się nie ruszę :([/QUOTE]

Plakaty są właśnie rozwieszane na Czecha ;)

Posted

Jeśli był wydziany przy Kukuczki, to mógł wejść w las lub - idąc wzdłuż niego - wbić na pole. Jutro do południa pójdę na pole i zobacze, po południu (ok. 13) do lasu. Jeszcze później postaram się jakość obejść swoją jednostkę C i poszukać.
Wybaczcie, to są moje rejony a ja nie pomagam, ale niestety zaliczenia na studiach się zaczęły i też jestem uziemiona w domu :shake: Ile mogę to staram się rozglądać i szukać, ale to jak kamień w wodę.

Posted

W sumie to możnaby powiesić też plakaty w lasku Aniołowskim- sporo osób tam się w weekendy przewija. Zrobię to w części północnej, ale niestety dopiero w sobotę bo wcześniej nie dam rady (chyba, że ktoś zrobi to wcześniej). Myślę, że on raczej będzie trzymał się ludzi (śmietników) niż zimą pchał się w pola. Ja tam bywam prawie codziennie i też się rozglądam, ale bez skutku.

Posted

Różnie to być może z nim. Zwłaszcza, że ludzie dzwonią z bardzo różnych rejonów (real-kukuczki to dość duża odległość). Swoją drogą, nie jestem w stanie tego zrozumieć - kojarzą psa z ogłoszenia i dzwonią, ale nie mogą go złapać za smycz? :shake:
Może faktycznie lepiej będzie zmienić front i obejść bardziej osiedle. To z rana pójdę na B i tam się porozglądam.

Posted

Jeśli pogoda będzie w miarę ok to zabiorę córę do wózka, opatulę i na promenadę podreptamy tam powiesimy przy lasku ale wszystko od pogody zależy czy ruszę się z domu z małą. Super, ze Czecha rozwieszona im więcej tym lepiej bo więcej ludzi skojarzy.....

Posted

dziewczyny kochane..... cała północ oklejona, całe tysiąclecie...skończyliśmy dziś po 23:) ale w bardzo miłym towarzystwie;) bedziemy okelajc dalej...dla psiaka taka odległość to pestka jest...zwłaszcza dla ruchliwego Miśka....
ciocie , jeśli nie możecie iść z nami w plener to może zapraszajcie ludzi na wątek.... ja jeżdżę... jeszcze mam za co...ale to są resztki moich pieniędzy i zaraz stanę przed wyborem, zatankować czy kupić coś do jedzenia... ja jestem durna więc pewnie zatankuje..... ale potem juz wyboru nie bedzie bo braknie nawet tych paru ostatnich groszy.... o ulotkah już nie wspomnę.... potrzebujemy pieniędzy na szukanie....

na nagrodę mamy bo cudni ludzie podarowali 50 euro...wiec już na ulotkach spokojnie można pisać że ta osoba która przyprowadzi Miśka całego i zdrowego dostanie kasę...

zapraszajcie kogo możecie... ja już niestety na to nie mam czasu,
a teraz ide spac bo pewnie rano znów sie rodzwonią telefony a ja zasypiam na stojąco...

Posted

Wydrukowałam właśnie 20 ulotek tyle mogę słabej jakości i tuszu już mało jednak dla Misia wszystko :) Widzę, ze Herberta na A nie jest oklejona ( z okna widzę ) więc moze je tu rozkleję albo Wam podam jakoś :)

Posted

[quote name='joaska8']Wydrukowałam właśnie 20 ulotek tyle mogę słabej jakości i tuszu już mało jednak dla Misia wszystko :) Widzę, ze Herberta na A nie jest oklejona ( z okna widzę ) więc moze je tu rozkleję albo Wam podam jakoś :)[/QUOTE]

Asiu klej na Herberta w takim razie....

miałam telefon... słuchajcie...Misiek żyje!!!!
dalej ciągnie te smyczki, psiak o którego mi dzwonią z północy to inny... nasz uciekinier zmienił dzielnice... od trzech dni łązi po parkitce!!! ze smyczkami, ale zawsze może wrócić na północ...wciągam gacie i jadę... dziś się wreszcie wyspałam i mam takiego kopa ze hej:):):)

Posted

[quote name='danavas']
dalej ciągnie te smyczki, psiak o którego mi dzwonią z północy to inny... nasz uciekinier zmienił dzielnice... od trzech dni łązi po parkitce!!! ze smyczkami, ale zawsze może wrócić na północ...wciągam gacie i jadę... dziś się wreszcie wyspałam i mam takiego kopa ze hej:):):)[/QUOTE]

Dlaczego wszyscy tylko widza, a nikt nie złapie go za smyczore i nie powiadomi kogokolwiek, choćby SM :(

Posted

[quote name='danavas']Asiu klej na Herberta w takim razie....

dalej ciągnie te smyczki, psiak o którego mi dzwonią z północy to inny... nasz uciekinier zmienił dzielnice... od trzech dni łązi po parkitce!!! ze smyczkami, ale zawsze może wrócić na północ...wciągam gacie i jadę... dziś się wreszcie wyspałam i mam takiego kopa ze hej:):):)[/QUOTE]

jaka ulica na parkitce?

Posted

Zbieram męża, malutką w sanki i Amora naszego idziemy na spacerek ogłoszenia biorę ze sobą w razie gdzie nie będzie nakleję.
Super wieści obyście na tej Parkitce go znalazły, mocno zaciskam kciuki!!!!! Oby tam był i czekał na Was grzecznie :)

Posted

Misiek wedruje w poszukiwaniu jedzenia,dlatego sie przemieszcza.Dziwie sie ludziom ,ze widzac psa ciagnacego za soba smycz nie chwyca go i nie zabiora do schroniska.Co za ludziska bezduszni,krotkowzroczni.Chodza po swiecie jak konie z klapami na oczach.Brr,wuw,wau,hau
Trzymam bardzo kciuki za odnalezienie tego pieseczka napewno glodnego wyziebionego zestersowanego.

Posted

[quote name='lilk_a']o 7 rano był widziany na Okulickiego naprzeciwko maca , taką mam informacje od Agi[/QUOTE]

Mam coraz większą nadzieję. Może już dziś się uda! Trzymaj się Misiu!

Posted

A nie ma jakiegoś miejsca w miarę bezpiecznego (jakiś częściowo choć ogrodzony teren, może ktoś by udostępnił?) miejsca, gdzie ktoś go widuje, aby tam jakieś jedzenie zacząć wykładać? Jest zimno, na pewno szuka schronienia i jedzenia.