Olga7 Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Możecie podrzucić gotowe ,jesli można, do tej siedziby fund.przy Sobieskiego chyba/Dt kotów/ ,jesli dobrze kojarzę. Odbierzemy stamtąd.Tam też byśmy trochę plakatów rozwiesili ,jesli trzeba,przy okazji przejazdu/pobytu w sródmieściu. Quote
danavas Posted January 12, 2013 Author Posted January 12, 2013 Olga7 napisał(a):Możecie podrzucić gotowe ,jesli można, do tej siedziby fund.przy Sobieskiego chyba/Dt kotów/ ,jesli dobrze kojarzę. Odbierzemy stamtąd.Tam też byśmy trochę plakatów rozwiesili ,jesli trzeba,przy okazji przejazdu/pobytu w sródmieściu. to nie siedziba a prywatne mieszkanie, tylko mamy tam adres do korespondencji bo jakiś tzreba było podać.... jutro zdazwonie jak będe w Czestochowie to mi powiesz gdzie zawieźć... Quote
MollyMolly Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 jak ktoś znajdzie od razu odbiór.... choćbym miała po nocach na nogach zasuwać przyjade po niego.... ;( Quote
MollyMolly Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Olga7 napisał(a):Możecie podrzucić gotowe ,jesli można, do tej siedziby fund.przy Sobieskiego chyba/Dt kotów/ ,jesli dobrze kojarzę. Odbierzemy stamtąd.Tam też byśmy trochę plakatów rozwiesili ,jesli trzeba,przy okazji przejazdu/pobytu w sródmieściu. wiem gdzie to jest, masz racje to jest sobieskiego.....mama z córą, prywatne mieszkanie....miałam okazje poznać Quote
paula_t Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Przyszłam z wątku Tusi. Ciotki, mogłybyście wrzucić tutaj plakacik/tekst z plakatu? Zrobiłabym ogłoszenia w internecie jeśli potrzebne, tylko tyle mogę:shake: Quote
danavas Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 paula_t napisał(a):Przyszłam z wątku Tusi. Ciotki, mogłybyście wrzucić tutaj plakacik/tekst z plakatu? Zrobiłabym ogłoszenia w internecie jeśli potrzebne, tylko tyle mogę:shake: już wstawiam....dzięki kochana:) Quote
danavas Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 byłam rano w Częstochowie, przeszłam po promenadzie i trochę po lasku aniołowskim... jest strasznie zimno... w nocy było minus 8... oby Misia ktoś przygarnął na noc.... o 12tej ruszamy spod M1 dalej plakatowac, jesli ktoś ma mżliwość spotkac się tam z nami i pomóc będziemy bardzo wdzięczni... Quote
Olga7 Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 (edited) Postaramy się być ok.12 kolo M1 a jak nie,to będziemy w kontakcie tel.i ustalimy resztę. Tam przy Sobieskiego to nie fund.,tylko Dt/koty/ w prywat.mieszkaniu,trochę zle to ujęlam,z pospiechu. Dziś wet przy ul.Dunikowskiego ma czynny gabinet-biorą udzial w WOSP,postaramy się tam powiesić,chyba pozwolą.Blisko/przy szkól,marketów,wetów itd. Bardzo szkoda,że Misiek nie miał adresówki -może by dal się komuś zlapać i prędzej by wrócil/odnalazl się. Oby tylko nie wracał do karmelci pod Opole ,bo to spory kawalek ,ok.100 km . Na noc pewnie gdzieś się schowal ,nie latal ,bo za zimno. Byle tylko nie zaczepil się smyczami i da radę odgryżć je .Może ktoś już smycze ukradl mu ,jak dal podejsc. A może dotrze jednak do tego DT i wróci sam ? Oby. Musi ktoś tam w DT często spr.czy Miesiek nie kręci się w okolicy DT,by nie bylo tak,że wszyscy szukają go po mieście a on szuka ludzi z DT,czeka gdzies tam blisko,kręci się kolo DT.. Edited January 13, 2013 by Olga7 Quote
zioberek87 Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 masakra, gdzie on jest, jest zimno przecież... Quote
Awit Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Szkoda, że adresatki nie miał, pies ZAWSZE powinien mieć adresatkę. Tyle biegł i nikt nie złapał go za smycz, przecież gdzieś w końcu się zatrzymał. Czy macie jakieś info z plakatów, był widziany? Żeby tylko gdzieś w ustronnym miejscu się nie zaczepił. A dzwoniłyście do służb oczyszczania miasta? Mam nadzieję, że nie wpadł po samochód<tfu> Boże takie zimno:-( Quote
Cockermaniaczka Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Dziewczyny ja sie bede rozgladac@Udostepniam psa na fb,powiescie ogloszenie w gabinecie Wetika na starzynskiego,z pupilku na czecha,u Rubika... Wszedzie gdzie sie da! I wydarzenie na fb koniecznie!!! Ja go sama juz porozsylam po moim fejsie.Schron wie? Moze powiadomcie taksowkarzy,niech dostana do lapy ogloszenia,oni duzo jezdza,duzo widza.Listonosza tak samo.... Straz miejska... W spoldzielni,wszedzie tam gdzie kreci sie duzo ludzi. Ja jestem z Kubiny/okolice jasneg gory,bede sie rozgladac na pewno za takim psem! Quote
MollyMolly Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 zioberek87 napisał(a):masakra, gdzie on jest, jest zimno przecież... najbardziej mnie martwi że jak poszedł w lasek aniołowski to z niego mogł wyjśc na trase katowice -warszawa :( a dalej na wyczerpy ....rędziny....dlatego bedę dziś na wyczerpach i tam obkleje ... pisałam wcześniej że Misiek zachowywał sie jak by czegoś(kogoś)szukał może kierować sie na opole czyli tam gdzie ostatnio był....pies idzie po spirali i sugeruje sie ukladem terenu i kątem padania światła słonecznego więc wcale by mnie nie zdziwiło gdyby był w okolicach blachowni.....pocieszam sie tak troszkę że tuż przed zniknięciem zjadł całą miske suchej karmy...ale właśnie będzie mijać DOBA ;( Quote
MollyMolly Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Cockermaniaczka napisał(a):Dziewczyny ja sie bede rozgladac@Udostepniam psa na fb,powiescie ogloszenie w gabinecie Wetika na starzynskiego,z pupilku na czecha,u Rubika... Wszedzie gdzie sie da! I wydarzenie na fb koniecznie!!! Ja go sama juz porozsylam po moim fejsie.Schron wie? Moze powiadomcie taksowkarzy,niech dostana do lapy ogloszenia,oni duzo jezdza,duzo widza.Listonosza tak samo.... Straz miejska... W spoldzielni,wszedzie tam gdzie kreci sie duzo ludzi. Ja jestem z Kubiny/okolice jasneg gory,bede sie rozgladac na pewno za takim psem! schron wie.... straż miejska też ....wczoraj do każdego taksówkarza podchodziłam i pokazywałam zdjęcie opisywałam co i jak i prosiłam na zwrócenie uwagi jak będą jeżdzić i delikatne podpytywanie klientów może ktoś coś widział....stacje benzynowe ,okoliczni dozorcy,sklepy z monopolem czyli wszystkie miejsca gdzie wiem że przewijają sie ludzie i to nie tylko z północy :( Quote
Martika&Aischa Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 podczytuje wątek Misia od dawna i bardzo mu kibicuje a tu taka wiadomość :( Miśku psiaku kochany WRACAJ !!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
rashelek Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 W Lasku Aniołowskim ani na polu przed go nie widziałam, chociaż możliwe, że gdzieś się schował :shake: Rozglądam się wszędzie, bo to moje rejony, ale nigdzie go nie widać... Quote
Cockermaniaczka Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 (edited) dziewczyny wydarzenie na fb!!!Please! Porozsylalam znajomym,udostepnilam na stronie wetiki i pupilka... Edited January 15, 2013 by Cockermaniaczka Quote
danavas Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 [quote name='Olga7']Postaramy się być ok.12 kolo M1 a jak nie,to będziemy w kontakcie tel.i ustalimy resztę. Tam przy Sobieskiego to nie fund.,tylko Dt/koty/ w prywat.mieszkaniu,trochę zle to ujęlam,z pospiechu. Dziś wet przy ul.Dunikowskiego ma czynny gabinet-biorą udzial w WOSP,postaramy się tam powiesić,chyba pozwolą.Blisko/przy szkól,marketów,wetów itd. Bardzo szkoda,że Misiek nie miał adresówki -może by dal się komuś zlapać i prędzej by wrócil/odnalazl się. Oby tylko nie wracał do karmelci pod Opole ,bo to spory kawalek ,ok.100 km . Na noc pewnie gdzieś się schowal ,nie latal ,bo za zimno. Byle tylko nie zaczepil się smyczami i da radę odgryżć je .Może ktoś już smycze ukradl mu ,jak dal podejsc. A może dotrze jednak do tego DT i wróci sam ? Oby. Musi ktoś tam w DT często spr.czy Miesiek nie kręci się w okolicy DT,by nie bylo tak,że wszyscy szukają go po mieście a on szuka ludzi z DT,czeka gdzies tam blisko,kręci się kolo DT.. Olga na sobieskiego jest mieszkanie Ani i Ireny z OTOZ Aniamls.... dobrze pisałaś, to są "moje" dziewczyny z którymi działam, tylko sprostowałam że to nie jest siedziba a ich miejsce zamieszkania i jednocześnie adres do korespondencji dla Otoz Częstochowa... ja teraz jeszcze drukuje, zawiozę tam większą ilość.... Ania jest nauczycielką i jutro w szkole rozda dzieciom z tysiąclecia to obwieszą osiedle z którego Miś uciekł... Własnei Marta mówiła ze Miś wyraźnie tęsknił za poprzednim miejscem, możliwe ze będzie chciał wrócić do Karmelci ... Marta cały czas chodzi po osiedlu i tam już wiszą jakieś plakaty a dzieciaki jeszcze dołożą... Quote
danavas Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 [quote name='Cockermaniaczka']dziewczyny wydarzenie na fb!!!Please! Porozsylalam znajomym,udostepnilam na stronie wetiki i pupilka... Tri Vet niestety skasowal ogloszenie...Bardzo nie ladnie z ich strony :shake: na szybkiego zrobiłam i jade do Częstochowy... https://www.facebook.com/events/549227921763537/?context=create .. bardzo prosze kochane...pościągajcie jak najwięcej zdjeć Misia z wątku i wrzućcie na to wydarzenie...ja juz nei zdaze....a chcę wykorzystać to że jest widno an dworze... te na pierwszych są trochę mylne, bo Misiek jak położy uszka to wygląda zupełnie inaczej... myślę że lepsze będą foty na dalszych stronach... Quote
lilk_a Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 mnie niepokoi ta smycz , mógł o coś zaczepić i stoi w miejscu , ale też jest dobra strona , jak się zaczepił to nie przemieszcza się Quote
Cockermaniaczka Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 porozsylane komu sie dalo! Oby go ktos zauwazyl... Quote
lilk_a Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 wrzuciłam wydarzenie Misia jeszcze tutaj https://www.facebook.com/czestochowa.mojemiasto?notif_t=friend_confirmed i dodałam dwa zdjęcia bezpośrednio na wydarzeniu Quote
MollyMolly Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 przed chwilą dzwoniła kobieta która widziała Miśka, poznała go ze zdjęcia z plakatu około 12:40 minął boisko na iwaszkiewicza i kierował sie na cmentarz kule ..nie biegł tylko spokojnie szedł ....dziewczyny już sa w tamtych rejonach i rozklejają ja zaraz jade na wyczerpy-aniołów i tam też rozkleje Quote
bela51 Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Trzymam kciuki, aby Misiek sie odnalazł.:-( Nigdy, przenigdy nie zabieram psa do sklepu, nie zostawiam przed sklepem, nie wloke w tlum ludzi. Mozecei sie obrazac, ale takie rzeczy trzeba wiedziec. Quote
Kocurek Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 No nie:(((Misku......dawno mnie nie było na Dogo...,a tu takie wieści:((Wielka szkoda,ze nie ma adresowki......:(((trzymam mooocno kciuki........ Quote
Recommended Posts