Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie jest źle ciocie...zostało do spłacenia 240 zł panu Heniowi i 130 zł do nazbierania aby opłacić listopad...wychodzimy na prostą:):)

kurcze... już nie dużo aby zniwelować dług.... może jakiś bazarek dla Misia??? pomóżcie cioteczki....

Posted

piescofajnyjest napisał(a):
ja pomoge hopsac;) a swoja droga.....na krwisty bazarek wyslalam ponad 60 zaproszen i chyba 3 osoby sie pokazaly raz!!! tylko, jak ktos do mnie wysyla zaproszenie, to sie pojawiam!!!
o co tutaj chodzi???

a no widzisz....... czasami jest tak ze cały dzień zapraszasz i nikt nie przyjdzie...... życie.....:(

Posted

ciotki...mamy zapłacone za cały listopad...i na poczet długu uzbierane już 60 zł...jeszcze tylko 180 i jesteśmy na czysto..kurde proszę Was o pomoc.... mamy okazje od niepamiętnych czasów wyjść na prostą...
plizzzzzz.....jakiś cegiełkowy bazarek....

Posted

[quote name='Kocurek']Misiulku trzymaj kciuki:)Dolarek jedzie 24 listopada do DS!!!:)))Tak wiec od grudnia daje Tobie psinko 3 euro obiecanej stalej:)))[/QUOTE]
wow:) ale ekstra:) to my sie cieszymy na razie po cichutku ...a po 24-tym będziemy się cieszyć głoooooośno:)

Posted

super kochana mi się porąbało i u Herbuska napisałam że się przeliczyłam i nie uda mi się obiecanego bazaru cegiełkowego zrobić ale w przyszłym miesiącu przeleję Ci ekstra 50 zł na długi

Posted

[quote name='zioberek87']super kochana mi się porąbało i u Herbuska napisałam że się przeliczyłam i nie uda mi się obiecanego bazaru cegiełkowego zrobić ale w przyszłym miesiącu przeleję Ci ekstra 50 zł na długi[/QUOTE]

no Ziobrowa...danke danke:):)