Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gabi79']Trafiłam tu z bazarku z biżuterią. Mam sentyment do imienia Misiu, oby wreszcie do Misiaczka uśmiechnęło się szczęście[/QUOTE]

dziękujemy i witamy i Misiulka:)

Posted

Witajcie dziewczyny. Razem bazarek zarobił 81 zł :(. Trudno, podzielę na połowę: 40,50 na Reksa i 40,50 na Misia. Poproszę o numer konta i potwierdzenie na wątku, kiedy pieniądze dojdą na konto.

Posted

[quote name='piescofajnyjest']81 zl to tez bardzo pieknie!! dziekujemy serdecznie[/QUOTE]

Tak, ale to do podziału. Poproszę o konto, tej drugiej psinie już wysłałam pieniądze.

Posted

[quote name='pola53']Tak, ale to do podziału. Poproszę o konto, tej drugiej psinie już wysłałam pieniądze.[/QUOTE]

masz konto kochana...wysyłasz na nie stała co miesiąc....:)

Posted

Misio już ma szwy zdjęte...wszystko ładnie zagojone...i oczywiście kołnierz połamany:)

bardzo Was proszę rozsyłajcie bazarek Misia...dzięki wysyłaniu zaproszeń zbiera się więcej kasy.... a tego nam brakuje.....

Posted

pola53 napisał(a):
Bardzo proszę o potwierdzenie wpłaty dla Misia na wątku jego bazarku. Nie mogę go zamknąć bez tego a mam jeszcze trzy inne.

zrobione:) bardzo dziekuje za pomoc:)

Posted

Kochani....musimy rozsyłać zaproszenia ba bazarek...błagam o pomoc...tam sa fajne rzeczy ...juz 100 zł jest licytowane...mamy szanse tym bazarkiem sporo nadrobić...ale bez zaproszeń nic nie zdziałamy....

http://www.dogomania.pl/forum/threads/227539-Ciuchownia-sukienki-bluzeczki-kurtki-spodnie-i-cała-reszta-do-10-06-2012-22-00

i następny

http://www.dogomania.pl/forum/threads/227852-Ramki-figurki-skarbonki-świeczniki-i-inne-cuda-do-ozdoby-domu-do-25-05-22-00?p=19184860#post19184860

zapraszajcie...rozsyłajcie....