danavas Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 [quote name='Ty$ka']Dołączam się do pytania.[/QUOTE] napisałam do elik pw i czekam czy kwota im odpowiada...może wy tez napiszcie cioteczki..... Quote
zioberek87 Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 dziś wieczorkiem wkoncu wkleję tu bazarek dla chłopaków, przepraszam że tyle to trwało ale masakryczne miałam ostatnio dni, na dodatek wczoraj buchnięto mi portwel:) powiem tylko że na bazarku duzo koszul i krawatów dla Panów i kosmetyków parę:P Quote
danavas Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 [quote name='zioberek87']dziś wieczorkiem wkoncu wkleję tu bazarek dla chłopaków, przepraszam że tyle to trwało ale masakryczne miałam ostatnio dni, na dodatek wczoraj buchnięto mi portwel:) powiem tylko że na bazarku duzo koszul i krawatów dla Panów i kosmetyków parę:P[/QUOTE] Ziober to mnie zawsze rozłoży na łopatki...buchnięto Ci portfel...a Ty zaraz za tym dajesz uśmieszek tak jakbyś się chwaliła a nie żaliła....hehehe...świr... Quote
piescofajnyjest Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 czesc Misiowaty....Cioteczka zajeta, bo maz na chwile sie objawil;) Quote
danavas Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 tak tak...ja zaglądam po długiej przerwie...niestety dzieje się ostatnio tyle , że usiąść jak dawniej przy kompie o oblecieć dogo to marzenie.... martwi mnie ta kastracja... pisałam do Elik i cisza... Quote
piescofajnyjest Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 ja zagladam caly czas....:) i widzialam Dredzika......:( Quote
Ty$ka Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Podnoszę chłopaka... najwyższy czas na niego... :( Quote
piescofajnyjest Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 ja tez hopsam Mysiaka na pierwsza:) Quote
danavas Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 piescofajnyjest napisał(a):ja zagladam caly czas....:) i widzialam Dredzika......:( Dredzik jest piękny i kochany....to mój 4 znaleziony w tym tygodniu...nie wyrabiam na swoim podwórku a co dopiero jeszcze dogo....muszę spłacić dług Misia i Herbuska bo tylko to ciąży....a tak reszta psiaków w miarę na bieżąco.... Quote
zioberek87 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 no to miśkowy bazarek:) zapraszam iprosze o pomoc w rozsyłaniu musimy jak najwięcej sprzedać aby załatać te długi http://www.dogomania.pl/threads/224237-Big-bazar-na-spłatę-3-ogromnych-długów!!!-Zapraszamy-tu-jest-wszystko-do-15.04-do-22 Quote
danavas Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 dzięki Ziober za bazar...ale ekstra:) kurde jak ja bym chciała wyjść z nimi na prostą.... Quote
zioberek87 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 dlatego Ci pomagam abyś wyszła z nimi z długów:) pomoc ciotek w rozsyłaniu też by się przydała:) Quote
Ty$ka Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Na bazarek już zaglądam... przynajmniej podniosę ;) Quote
piescofajnyjest Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 no oczywiscie ja juz hopsam bazarek!!! Quote
zioberek87 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 super ciotki bardzo się cieszę:) a pomogłybyście porozsyłać? Quote
piescofajnyjest Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 ja moge pomoc, ale dopiero w weekend...:( bo tak, to calymi dniami siedze na uczelni:((( Danavas, przekaz Ciotce, ktorej mam paypal, zeby sobie platnosc zaakceptowala!! (pewnie jej email poszedl w spama:) Quote
danavas Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 piescofajnyjest napisał(a):ja moge pomoc, ale dopiero w weekend...:( bo tak, to calymi dniami siedze na uczelni:((( Danavas, przekaz Ciotce, ktorej mam paypal, zeby sobie platnosc zaakceptowala!! (pewnie jej email poszedl w spama:) no już chyba zaakceptowała...70 zł? Quote
Recommended Posts