Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziś wieczorkiem wkoncu wkleję tu bazarek dla chłopaków, przepraszam że tyle to trwało ale masakryczne miałam ostatnio dni, na dodatek wczoraj buchnięto mi portwel:) powiem tylko że na bazarku duzo koszul i krawatów dla Panów i kosmetyków parę:P

Posted

[quote name='zioberek87']dziś wieczorkiem wkoncu wkleję tu bazarek dla chłopaków, przepraszam że tyle to trwało ale masakryczne miałam ostatnio dni, na dodatek wczoraj buchnięto mi portwel:) powiem tylko że na bazarku duzo koszul i krawatów dla Panów i kosmetyków parę:P[/QUOTE]

Ziober to mnie zawsze rozłoży na łopatki...buchnięto Ci portfel...a Ty zaraz za tym dajesz uśmieszek tak jakbyś się chwaliła a nie żaliła....hehehe...świr...

Posted

tak tak...ja zaglądam po długiej przerwie...niestety dzieje się ostatnio tyle , że usiąść jak dawniej przy kompie o oblecieć dogo to marzenie.... martwi mnie ta kastracja... pisałam do Elik i cisza...

Posted

piescofajnyjest napisał(a):
ja zagladam caly czas....:) i widzialam Dredzika......:(

Dredzik jest piękny i kochany....to mój 4 znaleziony w tym tygodniu...nie wyrabiam na swoim podwórku a co dopiero jeszcze dogo....muszę spłacić dług Misia i Herbuska bo tylko to ciąży....a tak reszta psiaków w miarę na bieżąco....

Posted

piescofajnyjest napisał(a):
ja moge pomoc, ale dopiero w weekend...:( bo tak, to calymi dniami siedze na uczelni:(((
Danavas, przekaz Ciotce, ktorej mam paypal, zeby sobie platnosc zaakceptowala!! (pewnie jej email poszedl w spama:)

no już chyba zaakceptowała...70 zł?