Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Misiek miał dzisiaj/wczoraj wizytację. Zdjęcia posłałem do danavas. Był u weterynarza, został odrobaczony. Biega w zagrodzie. Na razie jeszcze jest nieufny, chce ale się boi. Na wybiegu szaleje ciągle biegając, na smyczy idzie jakby kręcił się na łańcuchu. Z Foxem chce się zakolegować ale musi przyjąć jego warunki. Henio mówi że po raz pierwszy dzisiaj słyszał jak szczeka, ale dlaczego na mnie? Bo mnie poznał i z radości. Fajny piesek. Henio woła do niego Mysiek.

Posted

Doszły wpłaty: Pola53 - 10 zł i Bela51- 10 zł

W następnym poście zrobię sobie post rozliczeniowy, tylko niech ktoś wrzuci link do tego postu na pierwszą stronę.

Posted

[FONT=Comic Sans MS]ROZLICZENIE
[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]

WPŁYWY: 431 zł

[/FONT][FONT=Comic Sans MS]Marta507 - 100 zł
[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Pola53 - 10 zł
Bela51 - 10 zł
Kama83 - 10 zł
Ty$ka - 10 zł
Tiger - 20 zł
Marta507 - 30 zł
Fb - 216 zł
[/FONT][FONT=Comic Sans MS]Pola53 - 10 zł[/FONT][FONT=Comic Sans MS]

[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]WYDATKI: 376 zł
transport - 75 zł
[/FONT][FONT=Comic Sans MS]odrobaczenie - 10 zł[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS] zabezpieczenie przed kleszczami - 18 zł
[/FONT][FONT=Comic Sans MS]hotel - 273 zł
[/FONT]

Posted

Oby wszystkie psy mogly tak biegać po łąkach nieraz i mieć swoj bezpieczny kąt .Żyć bez strachu i bólu kazdego dnia ..
Wszystko to zależy tylko od nas -Ludzi ...

Posted

serce rośnie przy tych Mysiowych zdjęciach:) Słuchajcie, ile mu brakuje - może w tytule trzeba dopisać, że Mysiek deklaracje zbiera?

Posted

to musiałaby zrobić Marta... chyba że Koosiek poprosisz moda o przepisanie wątku na siebie i wtedy będzie już wszystko pod kontrolą....i finanse czytelne....

Posted

Koosiek trzeba zapłacić już bo płatne jest z góry....po odliczeniu 10 zł za odrobaczenie Misiek ma zapłacone za dt tylko 15zł czyli juz wisimy kasę....